19 / 04 / 2024

işte yeni kadıköy meydanı

işte yeni kadıköy meydanı

230 bin metrekarelik bir alan üzerinde düzenlenecek olan Kadıköy Meydan projesi ile Rıhtım Caddesi’ndeki trafik yer altına indirilecek, sahil şeridi yeniden düzenlenecek. İşte yeni Kadıköy Meydanı'ndan görüntüler...

Üsküdar-Kadıköy-Maltepe Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı! İşte Anadolu Yakası'nın ilk cadde tramvayı!

Üsküdar Meydandan başlayarak, Cevizli'ye kadar gidecek olan Üsküdar-Kadıköy Rıhtım-Cevizli Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Doç.Dr. Pelin Alpkökin, X sosyal medya hesabından görselleri paylaştı. İşte o paylaşım ve İstanbulluların yorumları...

Kadıköy'deki o inşaat için koruma amaçlı imar planı hazırlandı! İBB, 'kurul kararına aykırı' dedi.

İstanbul Kadıköy’de bulunan tescilli tarihi eser Sokullu Konağı ve arkasında yer alan 2 bloklu sitenin iskan ruhsatını alabilmesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koruma amaçlı imar planı hazırladı... İşte detaylar...

İstanbul'a yeni raylı sistem hattı geliyor! Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı yıl sonunda tamam!

İstanbul'a yeni raylı sistem hattı geliyor! Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı yıl sonunda tamamlanması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Yenitepe Kadıköy'ün afişine sosyal medyadan tepki!

AVM'lerde, Araplara yönelik vatandaşlık pazarlaması, Arapça tanıtım afişleriyle devam ediyor. Arapça ve İngilizce olarak hazırlanan afişte, "Yenitepe Kadıköy'e yatırım yapın, Türk vatandaşlığını alın" ifadeleri tepkilere neden oldu.

Kadıköy Merdivenköy imar planı değişikliği askıda!

İlimiz Kadıköy İlçesi,Merdivenköy Mah. 2363 Ada 3 Parsel ve 3429 Ada 4 Parsellere İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Kadıköy Merdivenköy'de imar planı değişikliği!

İstanbul Kadıköy İlçesi Merdiven Köy Mah. 3425 Ada 1 Parsel Doğusundaki Tescil Harici Alanın Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Kadıköy'de kentlerin geleceği tartışılacak!

Kadıköy Belediyesi Akademi’nin düzenlediği Açık Akademi Seminerleri’nde ‘kentlerin geleceğini’ masaya yatıracak.

Uplife Kadıköy kampanya detayları!

Teknik Yapı imzasıyla Kadıköy'de yükselen Uplife Kadıköy projesinde yeni bir ödeme kampanyası başlatıldı. İşte Uplife Kadıköy kampanya detayları...

Uplife Kadıköy taksit ödemeleri!

Teknik Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirilen Uplife Kadıköy projesinde yeni bir kampanya başladı. İşte, Uplife Kadıköy taksit ödeme seçenekleri... 

İş GYO Tuzla ve Kadıköy projelerinin maliyetini açıkladı!

İş GYO, KAP'ta Tuzla'da hayata geçireceği konut projesi ile Kadıköy'de yüzde 45 ortak olduğu otel projesinin tahmini maliyetlerini açıkladı..

Silivri Kadıköy Mahallesi imar değişikliği askıya çıktı!

İBB tarafından Silivri Kadıköy Mahallesi'ndeki bir parsele ilişkin imar planı değişikliği askıya çıktı..

Uplife Kadıköy nerede? İşte lokasyon!

Fikirtepe Uplife Kadıköy'de kısa süreliğine 100 ay yüzde sıfır faiz fırsatı sunuluyor.Proje "Aradığın ev bu ev" sloganıyla tanıtılıyor..

Kadıköy Kozyatağı imar planı değişikliği askıda!

İBB tarafından Kadıköy Kozyatağı imar planı değişikliği askıya çıkarıldı. Plan, 17 Aralık'ta mesai bitiminde askıdan indirilecek..

işte yeni kadıköy meydanı Haberi

işte yeni kadıköy meydanı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Kadıköy Meydan Projesi'nin detaylarını açıkladı. 


230 bin metrekarelik bir alan üzerinde gerçekleştirilecek olan Kadıköy Meydan Projesi kapsamında 60 bin metrekarelik kısım yayalaştırılacak. 


Kadıköy Meydan Projesi'ndeki yayalaştırılacak kısım Kadıköy Sahili, Metro İstasyonu, Haldun Taner Tiyatrosu, Vapur İskeleleri, Rıhtım Caddesi ve Haydarpaşa arasındaki bölüm.


Kadıköy Meydan Projesi kapsamında ayrıca Başöğretmen Atatürk Anıtı korunacak ve çevresi yeşillendirilecek. 


Seyir terasları, yürüyüş yolları, bisiklet yollarının yanı sıra Rıhtım Caddesi’ndeki trafik yer altına alınacak ve sahil şeridi de yeniden düzenlenecek. 















































Kübra...