18 / 04 / 2024

istinye panavia residence nerede

istinye panavia residence nerede

Konutların fiyatlarının 1 milyon 100 bin dolardan başladığı Panavia Residence projesi, İstanbul Avrupa yakası Sarıyer İstinye bölgesinde hayata geçiriliyor. Projede yer alan konutların satış sürecine devam ediliyor...

Nazlı Çarmıklı ve Murat Gezer İstinye Park Residence'da oturacak!

Nazlı Çarmıklı ve Murat Gezer İstinye Park Residence'da 400 metrekare büyüklüğünde 6+1 dairede oturmaya karar verdi. Çift, şimdilerde evlerini dekore ediyor.

Hadise İstinye Park Residence'tan 10 bin liraya ev kiraladı!

Hadise 5 yıldır Cem Yılmaz'a ait Levent'teki Loft'ta oturuyordu. Her ay 5 bin dolar (19 bin lira) kira ödüyordu. Kur yükselince kira arttı.

Panavia Residence'in yüzde 80'i satıldı!

5 blokta 60 adet özel butik daireden oluşan Panavia Residence By Panaroma Projesi, ulaşım kolaylığı, Boğaz ve Emirgan Parkı manzarası ile ferah daireleriyle dikkat çekiyor.

Panavia Residence'da yaşam başladı!

İstinye'de Panaroma Grup imzasıyla hayata geçirilen Panavia Residence'da yaşam başladı. 5 blokta 60 adet özel butik daireden oluşan Panavia Residence projesi, ulaşım kolaylığı, Boğaz ve Emirgan Parkı manzarası ile dikkat çekiyor.

Panavia Residence’ta yaşam başladı!

İstanbul İstinye'de Panaroma Grup güvencesiyle hayata geçirilen ve doğayla iç içe bir yaşam alanı olan Panavia Residence, sunulan üst düzey sosyal olanaklar ile sadece bir konut değil aynı zamanda yeni bir yaşam tarzı da sunuyor..

Panavia Residence'da fiyatlar 1 milyon 200 bin dolardan başlıyor! Yüzde 85'i satıldı!

İstanbul Avrupa yakası İstinye'de hayata geçirilen Panavia Residence projesinde konut fiyatları 1 milyon 200 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1 bahçe ve çatı dubleksi yer alıyor...

İstinye Panavia Suites'te metrekare birim fiyatı 7 bin 500 dolardan başlıyor!

Metrekare birim fiyatı 7 bin 500 dolardan başlayan İstinye Panavia Suites'ten ev sahibi olmak isteyenler banka kredisi de kullanabiliyor.Projenin daireleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

İstinye Panavia Residence'ın yüzde 80'i satıldı!

Panavia Residance'ın yüzde 80'i satıldı. 5 blokta 60 daireden oluşan projede konutlar hemen teslim ediliyor. Mart 2012'de temeli atılan proje, toplam 7 bin 500 metrekarelik alan üzerine inşaa ediliyor.

Panavia Residence'ın yüzde 80'i satıldı!

Panaroma Grup İnşaat tarafından İstinye' de hayata geçirilen Panavia Residance' ın yüzde 80' i satıldı. 5 blokta 60 daireden oluşan projede konutlar hemen teslim ediliyor...

Panavia Residence İstinye'ye yeni bir soluk getiriyor!

Panavia Koray Yavuzer Mimarlık tarafından tasarlanan ve Panorama İnşaat imzası taşıyan Panavia Residence, vaad ettiği lüks yaşamla dikkat çekiyor. İstinye'de inşa edilen projede 1+1, 2+1,3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor...

Panavia Residence'da boğaz manzarası eşliğinde bir yaşam!

İstinye’ de, muhteşem boğaz manzarası ile bütünleşen, tasarımını mimar Koray Yavuzer’ in yaptığı ve Panaroma İnşaat işbirliği ile gerçekleşen Panavia Residence projesi lüksün yeni adresi…

Gülben Ergen İstinye Park Residence’daki evinin kapılarını InStyle Home'a açtı!

Gülben Ergen’in oğulları Atlas, Ares ve Güney’le beraber yaşadığı İstinye Park Residence’daki konforlu ve renkli detaylara sahip. Ergen, çocuklarının öncelikleri doğrultusunda yarattığı bu sıcak yuvanın kapılarını InStyle Home dergisine açtı.

Panavia Residence'ta minimum 1 milyon 100 bin dolara!

Konutların fiyatlarının 1 milyon 100 bin dolardan başladığı Panavia Residence projesi, İstanbul Avrupa yakası Sarıyer İstinye bölgesinde hayata geçiriliyor. Projede yer alan konutların satış sürecine devam ediliyor...

istinye panavia residence nerede Haberi

istinye panavia residence nerede

Teslimlerin 2014 yılının Ocak ayında gerçekleşmesi planlana Panavia Residence, 7 bin 263 metrekare alan üzerinde konumlanıyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün.




İstanbul Avrupa yakası Sarıyer İstinye bölgesinde inşa edilen Panavia Residence projesi, toplam 60 adet daireden meydana geliyor. Proje, Panaroma Group imzasıyla yükseliyor.


Satış sürecine devam edilen Panavia Rezidans'ta yer alan konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks olarak dizayn edildi. Proje, 5 katlı 5 adet bloktan meydana geliyor.


Tasarımının Mimar Serdar Sipahioğlu tarafından yapıldığı İstinye Panavia Residence'ta yer alan dairelerin minimum satış fiyatı 1 milyon 100 bin dolar olarak belirlendi.






Panavia Residence İstinye'de; açık kapalı havuz, jakuzi, masaj odası, sauna, fitness, çocuk oyun alanı,hamam,çok amaçlı salon gibi sosyal imkanlar sunuluyor.


Telefon: 0532 380...