26 / 04 / 2024

istmarina en fazla satış yapan proje

istmarina en fazla satış yapan proje

DAP Yapı'nın Kartal sahilindeki karma projesi İstmarina, 626 milyon 375 bin 658 lira gelirle Türkiye çapında gelir kaleminde en fazla satış yapan proje oldu.

Dünyanın en iyi projesi İstMarina satısta şampiyon!

GECEN ay International Property Awards tarafından 'Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme' projesi seçilen DAP Yapı'nın İstMarina projesi, Emlak Konut GYO bağımsız bölüm raporuna göre, gelir kaleminde en fazla satısı gerçeklesen proje oldu.

En fazla satış İstmarina'da gerçekleşti!

DAP Yapı'nın, İstanbul Kartal'da geliştirdiği İstMarina, Emlak Konut GYO bağımsız bölüm raporuna göre, 1003 adetlik satış adediyle 2014'te yıllık bazda, gelir kaleminde en fazla satışı gerçekleşen projesi oldu.

İstmarina en fazla satış yapan proje oldu!

DAP Yapı'nın Kartal sahilindeki karma projesi İstmarina, 626 milyon 375 bin 658 lira gelirle Türkiye çapında gelir kaleminde en fazla satış yapan proje oldu.

Dap Yapı İstmarina 'dünya'nın en iyi projesi' seçildi!

DAP Yapı'nın TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO ile birlikte İstanbul Kartal'da hayata geçirdiği İstMarina projesi, 'International Property Awards'da, '2014-2015 Yapı Geliştirme' kategorisinde 'Dünya'nın En İyi Projesi' seçildi.

İstMarina’ya ‘dünyanın en iyi yapı projesi’ ödülü!

Kartal sahilinde yükselen İstMarina projesi, dünyanın en önemli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen “International Property Awards”da, “2014 - 2015 Yapı Geliştirme” kategorisinde “Dünya’nın En İyi Projesi” seçildi.

İstmarina projesi dünyanın en iyi projesi oldu!

İstMarina projesi, dünyanın en önemli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen “International Property Awards”da, “2014-2015 Yapı Geliştirme” kategorisinde “Dünya’nın En İyi Projesi” seçildi...

İstmarina Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme Projesi seçildi!

İstmarina Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme Projesi seçildi. İstMarina, Dünya’nın en önemli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen “International Property Awards”da, “2014-2015 Yapı Geliştirme” kategorisinde “Dünya’nın En İyi Projesi” seçildi.

Esenboğa Havalimanı 'En İyi Havalimanı' seçildi

TAV Havalimanları Holding'in işlettiği Ankara Esenboğa Havalimanı, Avrupa Uluslararası Havalimanları Konseyi tarafından "En İyi Havalimanı" seçildi

Rixos Sungate, Türkiye'nin en iyi kongre oteli seçildi

Rixos Sungate'e `Türkiye'nin En İyi Toplantı ve Kongre Oteli' unvanı verildi

Lykia Links Akdeniz'in en iyi 5. golf sahası seçildi

Golf sahası mimarisindeki en önemli isimlerden Perry O'Dye tarafından yapılan LykiaLinks Antalya, Akdeniz'in en iyi golf tesisleri arasında seçildi

Türkiye'nin en büyük hastanesi Pendik'te yapılıyor

Türkiye'nin en büyük kapasiteye sahip olması planlanan Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı tam gaz sürüyor. 84,4 milyon liraya mal olacak hastane, önümüzdeki yıla kadar tamamlanarak hizmete girecek

İdealist Kent'te “En Güzel Bahçe”ler ödüllendiriliyor

Hektaş İnşaat Şirketler Grubu'nun, TOKİ iştiraki olan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile gerçekleştirdiği İdealist Kent'te "En güzel bahçe"ler ödüllendiriliyor

Four Seasons ve Park Hyatt en iyi 45'te

ABD'nin seyahat dergisi Travel & Leisure 2009'un en iyi 45 otelini açıkladığı listede iki Türk oteline de yer verdi

istmarina en fazla satış yapan proje Haberi

istmarina en fazla satış yapan proje

DAP Yapı'nın Kartal sahilindeki karma projesi İstmarina, 626 milyon 375 bin 658 lira gelirle Türkiye çapında gelir kaleminde en fazla satış yapan proje oldu. 


"Doğru Alanda Projeler" sloganıyla hareket eden DAP Yapı'nın Kartal sahilde hayata geçirdiği ödüllü karma projesi İstmarina, yeni bir rekora daha imza attı. Proje, toplam 626 milyon 375 bin 658 lira gelir getirerek rekor kırdı. Projenin hazırlık aşamasında uzun bir süre çalışıp araştırma yaptıklarını ifade eden DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Yıllar süren bu hazırlık çalışmalarının karşılığını Londra ve Dubai'den getirdiğimiz ödüllerle aldık. 


Geçtiğimiz ay International Property Avvards tarafından 'Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme' projesi seçilen IstMarina'nın 2014 yılında en fazla satış gerçekleştiren proje olması doğru yolda olduğumuzu kanıtlıyor" dedi. 


SIRA PENDİK'TE! 

Polisan Holding'in Pendik'teki 175 bin metrekarelik...