19 / 04 / 2024

istmarina kampanyalı ödeme modeli

istmarina kampanyalı ödeme modeli

İstmarina güncel ödeme kampanyası kapsamında yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor...

Avcılar Caddebostan kampanyalı ödeme planı!

Avcılar İnşaat imzası ile İzmir Bornova'da yükselen Avcılar Caddebostan projesi de Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek oluyor...

Baharyaka Eyüpsultan kampanyalı ödeme planı 2018!

Baharyaka projesi de Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek oluyor. Projede kampanyalı ödeme planı "Türkiye için Kazanç, Baharyaka Eyüpsultan için Fırsat Vakti" sloganı ile duyuruluyor..

Dap İzmir kampanyalı ödeme planı!

Dap İzmir projesi, Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek veriyor. Projede yüzde 10 indirim ve yüzde 10 peşinat avantajı sunuluyor...

Elite Concept kampanyalı ödeme planı!

Elite Concept kampanyalı ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe’de yükselen proje Şua İnşaat imzasını taşıyor. 

Lokum Manzara kampanyalı ödeme planı!

DKY, KONUTDER, GYODER ve İNDER'in 'Birlikten güç doğar ve Türkiye kazanacak' sloganı ile hayata geçirdiği kampanyasına destek verdiğini açıklamıştı. İşte, Lokum Manzara kampanyalı ödeme planı.

Ataşehir Modern kampanyalı ödeme planı!

Lens Yapı Grup imzasıyla Ataşehir'e bağlı Küçükbakkalköy Mahallesi'nde hayata geçirilen Ataşehir Modern projesinde toplamda 1162 adet konut ve 85 adet ticari ünite bulunuyor. 

Ataşehir Modern'de kampanyalı ödeme fırsatı!

Lens Yapı Grup imzasıyla hayata geçirilen Ataşehir Modern projesi 979 daireden ve 44 adet ticari alandan meydana geliyor.  Ataşehir Modern projesinde çok özel bir kampanya başladı.

Blue Lake kampanyalı ödeme planı!

Metal Yapı Konut A.Ş. tarafından Küçükçekmece Gölü'ne komşu konumda hayata geçirilen Blue Lake'te 120 aya varan vadelerle ev sahibi olunabiliyor..

3. İstanbul kampanyalı ödeme planı!

Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen 3. İstanbul projesinde kampanyalı ödeme olanakları sunuluyor..

Yücel Park kampanyalı ödeme planı!

Teknik Yapı imzası ile İstanbul'un Kartal İlçesi'ne bağlı Cevizli'de hayata geçirilen Yücel Park'ta lansman dönemine özel fırsatlar sunuluyor..

TEM Avrasya kampanyalı ödeme planı 2018!

Fuzul İnşaat'ın TOKİ güvencesiyle hayata geçirdiği TEM Avrasya projesinde "Evinizi şimdi alın, 2019'a kadar kredi taksitlerinizi biz ödeyelim" kampanyası sunuluyor..

Huzurlu Marmara kampanyalı ödeme planı 2018!

Huzurlu İnşaat imzası ile yükselen Huzurlu Marmara'da dairelerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Projede kampanyalı ödeme seçenekleri sunuluyor..

Luxera Güneşli kampanyalı fiyat ve ödeme seçenekleri!

Luxera Gayrimenkul imzası ile yükselen Luxera Güneşli'de kampanyalı ödeme seçenekleri ile ev sahibi olunabiliyor..

istmarina kampanyalı ödeme modeli Haberi

istmarina kampanyalı ödeme modeli

Dap Yapı imzası taşıyan İstmarina projesi 64 bin 502 metrekare arsa alanına sahip. İstanbul Kartal'da hayata geçirilen İstmarina projesinde 1+0'dan 5+1'e kadar konut seçenekleri bulunuyor. Projedeki  3+1, 4+1 ve 5+1 daire satışları tamamlandı. 

İstmarina kampanyalı ödeme modeli!

İstmarina projesi toplam 1.611 birimden meydana geliyor. İstmarina ödeme kampanyası kapsamında yüzde 5 peşin ödendiğinde, 15 ay ödemesiz, 120 aya varan vadelendirme yapılıyor. 
 

İstmarina projesinde;

Otel
AVM
Spor alanları
Çocuk oyun alanları
Özel hastane
Özel okul
Marina
Kapalı otopark gibi olanaklar sunuluyor. 
 

Adres: Yunus Mahallesi Sanayi Caddesi No:2 Kartal, İstanbul, Türkiye
 

Tel : 444 4 346
Web : http://istmarina.com.tr/
Gizem...