20 / 04 / 2024

İstmarina Ofis lansman

İstmarina Ofis lansman

DAP Yapı, TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. iş birliği ile Kartal sahilinde geliştirilen İstMarina’nın ticari ofisleri için ön talep dönemi başlıyor.

AKTİM Çarşı ve AKTİM Ofis'in yüzde 18’i lansman öncesi satıldı!

İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa’da 3,1 milyar TL’lik yatırımla yükselen AKTİM Çarşı ve AKTİM Ofis'in yüzde 18'i lansman öncesi satıldı.

Vega Cadde Ofis’te lansman fırsatları! Yeni proje!

Nata Holding imzasıyla Ankara Yenimahalle'de inşa edilen Vega Cadde Ofis projesinde satışlar başladı. Projede ofisler 458 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Blue Road basın lansmanı düzenlendi!

Arthur & Miller Real Estate, Blue Road şirketiyle işbirliği lansmanı 13 Aralık sabahı, NEF09 Eğitim Salonu’nda düzenlendi. Lansmana, 20’ye yakın merkez ve franchise ofis yöneticisi katılım gösterdi. 

İdeal Ofis İzmir fiyatları!

Yücesoy Mühendislik imzasıyla İzmir'de hayata geçirilen İdeal ofis projesi 5 bin 100 metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Projenin lansmanı 14 Temmuz'da yapılacak...

Ege Yapı Kağıthane lansman fiyatları!

Konut, ofis ve dükkanlardan meydana gelen Ege Yapı Kağıthane projesinde lansman dönemine özel yüzde 12 indirimli sağlanıyor. Ege Yapı Kağıthane lansman fiyatları 310 bin TL'den başlıyor.

Propa Vista projesinde ön lansman yapıldı!

Markalı konut sektörünün güçlü markası Propa, Vista projesinde ön lansman yaptı. Proje sakinleri; evlerine artı olarak ‘Misafir Evi’, ‘Mutfak Atölyesi’, ‘Donanımlı Ofis’ ve ‘Toplantı Odaları gibi unsurları diledikleri zaman kullanabilecek ve sadece kullandıkları kadar ödeyecek.

AND Gayrimenkul Pastel projesi lansmanı 22 Nisan'da!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründeki markası AND Gayrimenkul, ofis projesinin ardından, ilk konut projemiz AND Pastel’i hayata geçiriyor. AND Pastel projesinin detayları 22 Nisan'da düzenlenecek lansman toplantısında paylaşılacak.

Vogue Business Center lansmanı 1 Nisan'da!

İstanbul'da farklı ofis konsepti ve mükemmel lokasyonu ile finans dünyasının yeniden şekilleneceği Vogue Business Center, Ataşehir'de yükseliyor. Vogue Business Center lansman toplantısı 1 Nisan'da gerçekleşecek.

Maksem Grup A+ Live Ataşehir’in lansmanı 7 Nisan'da!

Bulvar İstanbul projesinde sona gelen Maksem Grup, yeni ofis projesi A+ Live Ataşehir’i lanse ediyor. A+ Live Ataşehir basın lansmanı 7 Nisan Perşembe günü gerçekleşecek.

AND Kartal projesinin lansmanı Mart'ta!

AND Kartal projesi 1.595 adet konut, 42 adet ofis ve 35 adet ticari üniteden meydana geliyor. AND Kartal projesinin lansmanı Mart 2016'da gerçekleştirilecek.

Yenimahalle Moment Beştepe satılık ofis!

Yenimahalle Moment Beştepe satılık ofis büyüklükleri 79 ile 198 metrekare arasında değişiyor. Lansmanı 26 Kasım 2015 Perşembe günü gerçekleşecek olan proje Moment Yapı imzası taşıyor.

Moment Beştepe lansman tarihi!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Beştepe'de yükselen proje 330 tane home ofis ve 22 tane dükkan bulunuyor. Moment Beştepe lansman tarihi 26 Kasım 2015 Perşembe günü olarak belirlendi.

DAP Yapı basın toplantısı 27 Kasım'da!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz’ın ev sahipliğinde, satışa çıkarılan İstMarina Ofis ve DAP Yapı projelerinin değerlendirileceği emlak editörlerine yönelik basın sohbet toplantısı 27 Kasım Cuma günü gerçekleşecek.

İstmarina Ofis lansman Haberi

İstmarina Ofis lansman

Lansman öncesi avantajlı fiyatların sunulacağı İstMarina Ofis’te deniz ve adalar manzaralı ofisler bölgenin en prestijli ofisleri olmaya aday gösteriliyor. 100 ticari bağımsız bölümden oluşacak İstMarina Ofis, özel hastane alanının karşısında, özel okul alanının ise arkasında konumlanacak. 


İstmarina projesinin detayları için tıklayın


Ön talep dönemi başlayan ticari ünitelerin büyüklüğü 40 m2 ile 75m2 arasında değişiyor. Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi olan Kartal Sahili’nde hayata geçirilen İstMarina’nın ofisleri, tıpkı konutlarda olduğu gibi yatırımcısına büyük kar vaat ediyor. Her ihtiyaca çözüm üretmek üzere estetik ve konforu bir araya getirecek şekilde tasarlanan İstMarina Ofis, metrekaresi 6800 TL’den başlayan avantajlı lansman fiyatlarıyla görücüye çıkıyor.


Deniz Manzaralı Yüksek Prim Vaat Eden Ofisler


Ön talep döneminde avantajlı fiyatlardan yararlananların çok kazançlı çıkacağını belirten DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz,...