19 / 04 / 2024

İstwest Bahçelievler adres

İstwest Bahçelievler adres

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede taksitler 2 bin 900 adet TL'den başlıyor. İstwest Bahçelievler ulaşım bilgisi kapsamında Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

İstwest Bahçelievler ödemeleri!

Daire büyüklüklerinin 37 metrekareden başladığı proje Atatürk Havalimanı'na 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. İstwest Bahçelievler ödemeleri kapsamında aylık taksitler 1.645 TL olarak belirlendi.

Bahçelievler İstwest teslimleri ne zaman?

Daire tiplerinin 1+0 'dan 4+1' e kadar farklılık gösterdiği İstwest projesi Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Proje Bahçelievler İstwest teslimleri ne zaman?

İstwest Bahçelievler'de kampanya!

İstwest Bahçelievler'de kampanya kapsamında, peşinat alınmazken 120 aya varan vade fırsatı sağlanıyor. İşte, İstwest Bahçelievler'de kampanya detayları...

İstwest Bahçelievler ödeme planı!

Atatürk Havalimanı'na 5 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede 988 adet daire yer alıyor. İstwest Bahçelievler ödeme planı kapsamında 1.645 TL aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Bahçelievler İstwest ev fiyatları!

Bahçelievler İstwest ev fiyatları dairelerin kat ve cephelerine göre değişiyor. Boyner Holding ve Fer Yapı imzası ile yükselen projede teslimler hemen gerçekleşiyor.

İstwest Bahçelievler ulaşım!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede taksitler 2 bin 900 adet TL'den başlıyor. İstwest Bahçelievler ulaşım bilgisi kapsamında Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Code İstanbul Bahçelievler adres!

Code İstanbul Bahçelievler adres bilgileri kapsamında proje, Kocasinan Merkez Mahallesi Marmara Caddesi üzerinde bulunuyor. Satışları devam eden projede daire fiyatları 714 bin TL'den başlıyor.

İstwest Bahçelievler Konutları iletişim!

İstanbul'da inşa edilen İstwest Bahçelievler Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 552 09 09 olarak belirlendi. Fer Yapı ve Boyner Holding imzası taşıyan projede daire büyüklükleri 37 metrekareden başlıyor.

İstwest Bahçelievler satılık daire!

Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla yükselen proje Ataköy sahile 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. İstwest Bahçelievler satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1' e kadar değişiklik gösteriyor.

Bahçelievler İstwest Evleri ödeme planı!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla yükseliyor. Bahçelievler İstwest Evleri ödeme planı kapsamında taksitler 1.516 TL'den başlıyor.

Bahçelievler İstwest ulaşım bilgisi!

Toplam 988 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Bahçelievler İstwest ulaşım bilgisi kapsamında Atatürk Havalimanı'na 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Bahçelievler İstwest ödeme seçenekleri!

Atatürk Havalimanı'na 5 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede 988 adet daire yer alıyor. Bahçelievler İstwest ödeme seçenekleri kapsamında projede 120 aya kadar vade imkanı sunuluyor.

Bahçelievler İstwest satılık daire!

120 aya kadar vadelendirme sağlanan projede toplan 988 adet daire yer alıyor. Proje Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Bahçelievler İstwest satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

İstwest Bahçelievler adres Haberi

İstwest Bahçelievler adres

Daire büyüklüklerinin 37 metrekareden başlangıç gösterdiği proje İstanbul Bahçelievler'de inşa ediliyor. Projede tapular hemen teslim ediliyor.


İstwest projesinde daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon şeklinde farklı seçeneklerle dizayn edildi.


İstwest Bahçelievler ulaşım bilgisi kapsamında Ataköy sahile 10 dakika, Atatürk Havalimanı'na 5 dakika, Basın Ekspres Yolu'na direkt bağlantıda bulunuyor.


Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla hayata geçirilen projede daireler hemen teslim ediliyor. Projede peşinat alınmıyor.


Sosyal kullanım alanları arasında projede kış bahçesi, zen bahçesi, meyve bahçesi, yürüyüş parkurları, evcil hayvan parkı, 3 açık 2 kapalı yüzme havuzu, 3 fıtness salonu, mini basketbol sahası, squash salonu, pilates, aerobik ve yoga stüdyoları, masa tenisi salonu,...