25 / 04 / 2024

istwest ulaşım

istwest ulaşım

Daire tiplerinin 1+0 'dan 4+1' e kadar farklılık gösterdiği İstwest projesi Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Proje Bahçelievler İstwest teslimleri ne zaman?

Fer Yapı İstwest satış fiyatları!

Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla hayata geçiriliyor. Fer Yapı İstwest satış fiyatları 565 bin TL'den başlıyor.

İstwest Fer Yapı ödemeleri!

Daire alanlarının 37 metrekareden başladığı proje Basın Ekspres Yolu'na direkt bağlantıda yükseliyor. İstwest Fer Yapı ödemeleri kapsamında taksitleri 2 bin 900 adet TL 'den başlıyor.

İstwest Fer Yapı güncel ödeme planı!

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta bulunan projede daireler 1+0'dan 4+1'e kadar değişiyor. İstwest Fer Yapı güncel ödeme planı kapsamında taksitler 2 bin 900 adet TL'den başlıyor.

İstwest'te aylık 2 bin 900 lira taksitle ev sahibi olunabiliyor!

Hemen teslim, hemen tapu, peşinat vermeden küçük taksitlerle gayrimenkul almak isteyen çok sayıda aileyi ev sahibi yapan Evdekifirsat.com, şimdi de Yenibosna'da İstwest'li olma fırsatı sunuyor.

İstwest Bahçelievler Konutları iletişim!

İstanbul'da inşa edilen İstwest Bahçelievler Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 552 09 09 olarak belirlendi. Fer Yapı ve Boyner Holding imzası taşıyan projede daire büyüklükleri 37 metrekareden başlıyor.

İstwest Bahçelievler satılık daire!

Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla yükselen proje Ataköy sahile 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. İstwest Bahçelievler satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1' e kadar değişiklik gösteriyor.

Bahçelievler İstwest ulaşım bilgisi!

Toplam 988 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Bahçelievler İstwest ulaşım bilgisi kapsamında Atatürk Havalimanı'na 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

İstwest Fer Yapı satılık daire!

Toplam 988 adet daireden meydana gelen proje Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla hayata geçiriliyor. İstwest Fer Yapı satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

İstwest lokasyon bilgileri!

Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla hayata geçirilen projede toplam 988 adet daire yer alıyor. İstwest lokasyon bilgileri kapsamında proje Atatürk Havalimanı'na 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

İstwest’ten Dünya Kupası’na özel Temmuz fırsatı!

Avrupa Yakası'nın en prestijli projesi İstWest’i Dünya Kupası final heyecanı sardı. İstWest sakinleri Dünya Kupası heyecanını hep birlikte İstWest’te yaşayacak, Temmuz ayına özel fırsatlardan yararlanacak.

Bahçelievler İstwest iletişim!

Bahçelievler İstwest iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Projede; stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.

Fer Yapı İstwest ne zaman teslim?

Fer Yapı İstwest ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salondan oluşuyor

İstwest'te teslimler başladı! Vade 20 yıla taşındı!

Projede son 100 daire için ise vade 20 yıla çıkarıldı. Fer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova, ' Şekerbank ile proje bazında anlaşma yaptık ' dedi...

İstwest ulaşım bilgileri!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'de yükselen İstwest ulaşım bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarasını 0212 552 09 09 olarak belirtilyor. İstwest konut fiyatları 288 bin TL'den başlıyor...

İstwest Bahçelievler ulaşım!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede taksitler 2 bin 900 adet TL'den başlıyor. İstwest Bahçelievler ulaşım bilgisi kapsamında Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Bahçelievler İstwest ulaşım bilgisi!

Toplam 988 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Bahçelievler İstwest ulaşım bilgisi kapsamında Atatürk Havalimanı'na 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

İstwest Rezidans ulaşım bilgileri!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 988 adet daire yer alıyor. İstwest Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje Ataköy sahile 10 dakika kadar uzkalıkta bulunuyor.

İstwest ulaşım bilgileri!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'de yükselen İstwest ulaşım bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarasını 0212 552 09 09 olarak belirtilyor. İstwest konut fiyatları 288 bin TL'den başlıyor...

İstwest ulaşım!

İstwest ulaşım bilgileri haberimizin içinde adres ve krokili bir şekilde yer alıyor

Soyak Park Aparts Halkalı ulaşım!

Soyak Park Aparts Halkalı ulaşım ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Soyak Park Aparts Halkalı ev fiyatları 111 bin 500 TL'den başlayarak değişiyor...

İstwest ulaşım!

İstwest ulaşım adresi , kroki ve satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Bahçelievler İstwest satılık daire fiyatları 228 bin TL'den başlıyor...

Ağaoğlu My World Europe ulaşım!

Ağaoğlu My World Europe ulaşım , adres ve telefon numarası bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Başakşehir Ayazma'da yer alan Ağaoğlu My World Europe Evleri'nde daireler hemen teslim ediliyor...

Halkalı Metropark ulaşım!

213 bin 800 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Halkalı Metropark ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Metro Park Teknik Yapı ulaşım!

Metro Park Teknik Yapı ulaşım adresi ve satış ofisi telefon numarası haberimizde yer buluyor. Halkalı Metro Park Teknik Yapı'da fiyatlar 95 bin TL'den başlıyor...

Yenitepe Kadıköy ulaşım!

Yenitepe Kadıköy ulaşım adresi, satış ofisi telefon numarası ve Yenitepe Kadıköy projesinin detayları haberimizde yer buluyor...

Kurtköy Helenium Garden ulaşım!

40 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Kurtköy Helenium Garden ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Başarır İnşaat Helenium Garden ulaşım!

Başarır İnşaat Helenium Garden ulaşım kapsamında projenin krokili detaylı adresi haberimizde yer alıyor

istwest ulaşım Haberi

istwest ulaşım

Lokasyon bilgisi kapsamında Ataköy sahile 10 dakika, Atatürk Havalimanı'na 5 dakika, Basın Ekspres Yolu'na direkt bağlantıda bulunan proje  Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla hayata geçiriliyor.


Daire seçenekleri İstwest projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon şeklinde farklı seçeneklerle dizayn edildi.


Sosyal kullanım alanları arasında projede kış bahçesi, zen bahçesi, meyve bahçesi, yürüyüş parkurları, evcil hayvan parkı, 3 açık 2 kapalı yüzme havuzu, 3 fıtness salonu, mini basketbol sahası, squash salonu, pilates, aerobik ve yoga stüdyoları, masa tenisi salonu, 2 sauna, Türk hamamı ve buhar odaları bulunuyor.


Daire yüksekliklerinin 37 metrekareden başlayıp 222 metrekareye kadar yükseldiği proje İstanbul Bahçelievler'de inşa ediliyor. Proje toplam...