26 / 04 / 2024

Isuzu Otomotiv Sanayi

Isuzu Otomotiv Sanayi

Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kartal'da bulunan 5 adet gayrimenkulu ihale ile satışa çıkardı...

Ertürkler Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ertürkler Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Ertürk Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Çetin Gökçe Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Maltepe'de kuruldu.

Golden Plaza İnşaat Turizm Gıda Petrol Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Plaza İnşaat Turizm Gıda Petrol Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, A.Abdelrehım Mahmoud Alı ve M.Abdelsalam M.Mahmoud Shabana ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Başakşehir'de kuruldu.

Akdiyar İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdiyar İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, M.Kurataran Dil tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Eyüp, Topçular Mahallesi, Rami Kışla Caddesi'nde kuruldu.

Dubai Finansal Yatırım ve Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dubai Finansal Yatırım ve Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, İnci Nuray Atala Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Özyiğit Turizm İnşaat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyiğit Turizm İnşaat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fehim Yiğit ve Necip Yiğit ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Şişli, Halil Rıfat Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Bemart İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bemart İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Kaya, Berk Aslan ortaklığıyla 15 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Üsküdar, Kısıklı Mahallesi, Dindar Sokak'ta kuruldu.

DRK Akçay İnşaat Taahhüt ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DRK Akçay İnşaat Taahhüt ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Akçay ve Yasemin Akçay ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Ataşehir, Esatpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Cankat Emlak Danışmanlık Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cankat Emlak Danışmanlık Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fikri Toker tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Öğütlüçeşme Caddesi'nde kuruldu.

Adllar İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adllar İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tayfur Parlakdemir tarafından 20 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Sancaktepe, Samandıra Fatih Mahallesi 'nde kuruldu.

Ferme Yapı İnşaat Taahhüt Elektrik ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferme Yapı İnşaat Taahhüt Elektrik ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fırat Dikan, Erhan Küskü ve Mehmet Ögtem ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Kanyon Mimari Tasarım İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kanyon Mimari Tasarım İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cihan Basumlı ve Gökhan Kaya ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Pendik, Fatih Mahallesi, Kuzu Sokak'ta kuruldu.

Ebeşoğulları Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebeşoğulları Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Ebeş, Aliekber Ebeş ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Şişli, Duatepe Mahallesi, Çobanoğlu Sokak'ta kuruldu.

Deniz Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahamd Aljabrı tarafından 100 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı'nda kuruldu.

Isuzu Otomotiv Sanayi Haberi

Isuzu Otomotiv Sanayi
 Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul ili, Kartal ilçesi sınırlarında yer alan E-5 ve Anadolu Adalet Sarayı'na yakın konumda yakın lokasyondaki 3 tarla ve 2 adet bahçeli fabrika binasını olarak tanımlanan gayrimenkulleri satışa çıkardı. 


 Toplam brüt alanı 78 bin 419 metrekare olarak açıklanan gayrimenkullerin ihalesi 4 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleştirilecek. 


 İhalenin ayrıntıları için