25 / 04 / 2024

işyeri kredisi faizleri

işyeri kredisi faizleri

Türkiye İş Bankası, işyeri kredilerinin faiz oranları 60 ay vadeye kadar aylık % 1,45'ten % 1,39'a indirdi.

Konut kredisi faizleri neye göre belirlenir?

Konut kredisi, ev sahibi olmak isteyen kişiler için sunulan bir kredi türü olarak bankalar tarafındnan sunulur. Bu kredi, bankaların belirlediği oranlarda farklı faiz planlarında seçenekler halinde sunulur. Konut kredisi faizleri belirli faktörler dahilinde değişken olabilir.

Bankalarda adeta büyük deprem! İhtiyaç kredisi faizleri de değişiyor! İşte banka banka son dakika faiz oranları!

Bankalarda adeta büyük deprem... İhtiyaç kredisi faizleri de değişiyor... İşte banka banka son dakika faiz oranları...

Konut kredisinde şok değişiklik! Konut kredisi faizleri yükseldi mi? Bankalar açıkladı! 

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar kapsamında, konut kredilerinde önemli bir değişikliğe gidildi. Peki son dakika konut kredisi faiz oranları ne oldu? Konut kredisi faizleri yükseldi mi?İşte banka banka konut kredisi faizleri...

Konut alacakların gözü faizlerde! Konut kredisi faizleri düşecek mi?

Ev almak isteyen vatandaşların gözü kulağı konut kredisi faizlerindeki indirimde. Milyonlarca kişi kredi faizlerinin düşürülmesini bekliyor. Peki konut kredisi faizleri düşecek mi?

Konut kredisi faizleri güncellendi! İşte banka banka faiz oranları...

Ev sahibi olmak isteyen kişilerin ilk başvurduğu yöntemlerden biri konut kredisi çekmek oluyor. Peki bankaların güncel konut kredisi faizleri ne oldu. Bankaların güncel konut kredisi faizleri haberimizde yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Konut kredisi faizleri Eylül'ün ilk haftasında ne oldu?

Konut sahibi olmak isteyen ve bunun için de konut kredisi kullanacak olan kişiler önce faiz oranlarını, kredi çekme koşullarını ve konut kredisinin nasıl çekildiğini araştırıyor. Peki birçok vatandaş tarafından merak edilen konut kredisi faizleri ne oldu? En uygun konut kredisi faizi hangi bankada?

Konut kredisi faizleri Nisan'ın ikinci haftasında ne oldu?

Kredi faiz oranları dönem dönem değişiyor. Peki Nisan ayında konut kredisi faizleri ne oldu? En uygun konut kredisi faizi hangi bankada? İşte banka banka güncel kredi faiz oranları...

Ev alacaklar dikkat! Konut kredisi faizleri tırmanışta!

Bankaların güncel kredi faiz oranları ev almak isteyen vatandaşların en çok merak ettiği konulardan biri olarak gündemde. Konut kredisi faizleri ise Ağustos ayıdan beri artışa geçti. Peki güncel konut kredisi faiz oranları ne oldu? İşte 200 bin TL'lik 120 ay vadeli konut kredisi hesaplama...

Konut kredisi faizleri zirveye koşuyor!

Konut kredisi faiz oranları zirveye koşuyor. Sıfır konut için aylık yüzde 1'in altında faiz teklif eden tek kamu bankası var. Özel bankalarda ise konut kredisi faizleri yüzde 1.15 ile yüzde 1.80 seviyeleri arasında değişiyor.

Konut kredisi ve iş yeri kredisi arasındaki fırsat eşitsizliği!

Amaç inşaat sektörünün desteklenmesi eldeki konut ve iş yeri stoklarının eritilmesi, tüketimin artırılarak ekonominin önünün açılması ise niçin konut kredisi faiz oranları ile iş yeri kredisi faiz oranları birbirinden oldukça farklı?

İkinci el konut kredisi faizleri ne kadar oldu?

Koronavirüsü pandemisi nedeniyle yürürlüğe sokulan ve kamu bankaları aracılığıyla düşük faizli olarak verilen ev ve taşıt kredilerinde bazı değişikliklere gidildi. Peki ikinci el konut kredisi faizleri ne kadar oldu?

İNG Bank'ın konut kredisi faizleri yüzde 0.89’a geriledi!

İNG konut kredisi faizleri 10 gün içinde bir kez daha düştü. Bankanın konut kredisi faiz oranları %0.90’ın da altına geriledi.

VakıfBank konut kredisi faizleri ne kadar oldu?

VakıfBank konut kredisi faizleri yüzde 0.79’dan başlıyor. Banka pek çok ihtiyaca yönelik sıfır, ikinci el, banka gayrimenkulü yada kentsel dönüşüm konutları için farklı kampanyalar sunuyor...

işyeri kredisi faizleri Haberi

işyeri kredisi faizleri

Bunun yanı sıra, kredi tutarı üzerinden % 1 oranında peşin komisyon tahsil edilmesi durumunda, bu faiz oranı daha da düşecek. Kredi tutarı üzerinden % 1 oranında peşin komisyon tahsil edilmesi halinde 1-12 ay vadeye aylık  % 1,24; 13-24 ay vadeye aylık % 1,31; 25-36 ay vadeye aylık % 1,33; 37-48 ay vadeye aylık % 1,35; 49-60 ay vadeye aylık % 1,36 faiz oranı uygulanacak.


İşini büyütmek veya geliştirmek için fabrika, dükkân, büro vb. gayrimenkul almak isteyenler; gerekli finansman ihtiyaçlarını, 17.12.2007 tarihinden itibaren geçerli olmaya başlayan YTL bazındaki söz konusu faiz oranlarından yararlanarak İş Bankası'ndan karşılayabilecekler.
 
İş Bankası
İşyeri Kredisi Faiz Oranları
60 ay vadede faiz oranı aylık % 1,39
Peşin Komisyon Oranı %...