25 / 04 / 2024

İtfaiye Terminal Müfreze binası kocaeli

İtfaiye Terminal Müfreze binası kocaeli

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İtfaiye Terminal Müfreze binasının inşaatını tamamlıyor.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası yapımında son aşamaya gelindi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası ve apron çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı. Uraloğlu "En kısa zamanda terminalimiz hizmete açılacak, yeni terminal binasıyla senelik 2,5 milyon olan yolcu kapasitesini 6 milyona çıkarıyoruz." dedi.

BinBin’den İstanbul Havalimanı’nda ücretsiz ulaşım desteği!

İGA İstanbul Havalimanı’nda hizmet veren Mikromobilite şirketi BinBin, kısıtlı bir süreyle terminal içerisindeki tüm cihazlarını ücretsiz kullanıma açtığını duyurdu.   

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

TOKİ'den Batman'a yatırım müjdesi! İhalesi bugün!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Batman'a yeni yatırım müjdesi!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Tepe Emlak Yatırım, İDO’nun ticari alanlarını kiralayacak!

25 senelik tecrübesiyle gayrimenkul sektörünün köklü kuruluşları arasında yer alan Tepe Emlak Yatırım A.Ş., İstanbul Deniz Otobüsleri’nin (İDO) terminal ve gemilerindeki ticari alanların kiralama hizmetlerini üstlendi.

TOKİ'den Batman'a otopark müjdesi!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının temeli atıldı!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Havalimanı yeni terminal binası temel atma törenine katıldı. Akar, söz konusu projenin memleketi Kayseri’yi ulaşım alanında bir adım daha ileriye taşıyacağını söyledi.

Avrasya GYO, İlkadım Otogarı'nın kira sözleşmesini Avrasya Terminal'e devretti!

Avrasya GYO'nun Samsun ili Kıran Mahallesinde yer alan Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin kiracısı Anadolu Terminal Hizmetleri A.Ş.'nin tarafına ulaşan talebi doğrultusunda kira sözleşmesinin 1 Aralık 2020 tarihinden itibaren Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş.'ye devrine karar verildi.

Sakarya 3. OSB itfaiye müfreze binası tamamlandı!

Sakarya'da 3. OSB bünyesinde hayata geçirilen itfaiye müfreze binasının inşaatı tamamlandı.

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının kaba inşaatı tamamlandı!

Kentte yeni müfreze binaları inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağçeşme İtfaiye Müfreze binasının kaba inşaatını tamamladı.

Erkilet Havaalanı’na yeni terminal binası müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclisi Kasım ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Erkilet Havaalanı’na yeni terminal binası inşa edilmesi de masaya yatırıldı.

Antalya Havalimanı'na 450 milyon avroluk terminal yatırımı!

Fraport AG Üst Yöneticisi (CEO) Stefan Schulte, ''Antalya Havalimanı'na bugüne kadar 450 milyon avronun üzerinde terminal yatırımı yapıldı'' dedi.

İtfaiye Terminal Müfreze binası kocaeli Haberi

İtfaiye Terminal Müfreze binası kocaeli

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yeni itfaiye müfreze binaları hayata geçiriyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bunlardan biri Şehirlerarası Otobüs Terminali bölgesinde inşa ediliyor. Personelin tüm ihtiyaçlarına göre tasarlanan ve olaylara hızlı bir şekilde çıkmaya imkân verecek yeni modern bina, bölgedeki olası olaylara müdahalenin merkezi olmuş olacak. Her türlü olayda can ve mal kaybını engellemek için çaba harcayan itfaiye ekipleri yeni binalarda hizmet verecek.

YAPI ŞEKLİ OLUŞUYOR

İtfaiyenin terminal müfreze binası çalışmaları sürüyor. Mimari şekli oluşmaya başlayan yapıda inşa çalışmaları devam ediyor. Yapının bodrum ve zemin kat duvar imalatları yapılıyor. Betonarme üzerine çelik konstrüksiyon plakaları yerlerine yerleştiriliyor. Çatı tabliyesi kalıp ve donatı imalatları ise sürüyor. Yapının çevre imalatlarına yakın zamanda başlanması planlanıyor. Müfreze binası Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali yanında yer alan...