18 / 04 / 2024

ithal mutfak nolte

ithal mutfak nolte

Türkiye her geçen gün dünyaya entegre olurken yaşam tarzlarımız da değişiyor. Yaşam tarzlarımızdaki değişimin evlerdeki en önemli göstergelerinden biri ise mutfaklar oluyor. Nolte, ithal mutfak pazarının zirvesinde...

Nolte merkez mağazasını açtı!

İthal mutfak markası Nolte, Türkiye’deki merkez mağazasını açtı. Almanya’nın en büyük ve dünyanın en köklü markalarından biri olan şirketin Türkiye’deki mağaza sayısı böylece 15’e ulaştı.

Akel'in elektrikli mutfak eşyaları Libya pazarında büyüyecek!

Elektrikli mutfak eşyaları sektöründe Libya’ya en çok ihracat yapan kuruluşların başında gelen Akel, bu ülkede büyümek için düğmeye bastı.

Mısır'dan ithal inşaat demirine ek gümrük vergisi!

Mısır, ithal inşaat demirinden üç yıl süreyle yüzde 8 ek gümrük vergisi alınmasına kararlaştırdı. Mısır'daki belli başlı çelik üreticileri, demir ithalatına karşı önlem alınmasını istemişlerdi.

Karra Demircan Mutfak yeni yatırımlar için kolları sıvadı!

İzmir ’de mutfak ve banyo tasarımı üretimiyle montaj faaliyetleri yürüten Karra / Demircan, üretimde el değmeden homojenlik, renk bütünlüğü, çizilmezlik sağlayan robot teknolojisi yatırımı yaptı.

Mimka Door Kapı Mutfak Dekor Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimka Door Kapı Mutfak Dekor Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eyüp Can Memişoğlu tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Yurtbay Seramik mutfak ve banyolardaki dekorasyonu yeniliyor!

Seramik sektörünün güçlü markası Yurtbay Seramik, mutfak ve banyolar için farklı çözümler üretiyor. Erica Serisi ile mutfak ve banyolardaki dekorasyonlarda baştan aşağıya değişiklik yapmayı planlayanlara hitap ediyor.

Türkiye'de mutfak dolap sektörünün büyüklüğü 1 milyar dolar!

Türkiye'de mutfak dolapları ile ilgili sektörün büyüklüğü yaklaşık 1 milyar dolar.Küçük dairelerde mutfakların mobilyanın bir parçası olarak çözüldüğü iyi örnekler tasarlanmaya başlandı.

UNICERA 27. Seramik Banyo Mutfak Fuarı açıldı!

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, resmi açılış töreni öncesinde Tüyap Palas’ta düzenlenen basın toplantısında konuşan Türkiye Seramik Federasyonu Başkanı Ahmet Tahsin Yamaner, seramik sektörünün gelişimini değerlendirdi.

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı başladı!

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı bugün başladı. Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) işbirliğiyle düzenlenen fuar, 28 Şubat tarihine kadar TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gezilebilecek.

59 yıl önce inşa edilen evin mutfak ve dekorasyonu!

1956'da inşa edilmiş ev özellikle mutfağıyla dikkat çekiyor. Evin sahipleri burada hiç yaşamamış ve mutfak hiç kullanılmadan 59 yıl günümüze kadar bu şekilde gelebilmiş...

UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı 24 Şubat'ta başlayacak!

Tüyap tarafından organize edilen, TSF ve TİMDER iş birliğiyle düzenlenen, alanında dünyanın en büyük ikinci fuarı olan UNICERA, Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 24 – 28 Şubat 2015 tarihleri arasında 27. kez buluşuyor.

UNICERA 27. Seramik Banyo Mutfak Fuarı 24-28 Şubat'ta!

UNICERA 27. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı açılıyor. Fuar, seçkin markaların en yeni tasarımları ve teknolojik ürünleri ile 24-28 Şubat 2015 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

Kelebek Mutfak Caddebostan’da açıldı!

Türkiye genelinde mağazalar zincirine önemli halkalar ekleyerek hızla büyüyen Kelebek Mutfak, yeni mağazacılık anlayışıyla faaliyete geçirdiği Caddebostan mağazasını 14 Şubat Sevgililer Günü’nde hizmete açtı.

ithal mutfak nolte Haberi

ithal mutfak nolte


Türkiye her geçen gün dünyaya entegre olurken yaşam tarzlarımız da değişiyor. Yaşam tarzlarımızdaki değişimin evlerdeki en önemli göstergelerinden biri ise mutfaklar oluyor. Küçük mutfakların yerini, yaşam alanına dönüşen geniş, aydınlık ve işlevsel tasarımlar alıyor. Öte yandan Türkiye’de inşaat sektörünün gelişmesi ve bu alanda yaşanan yoğunluk, özellikle hazır mutfak pazarına olumlu yansımış durumda. Hazır mutfaklarda ithal markalar her geçen gün pazar paylarını yükseltiyor.  İthal mutfak pazarının zirvesinde ise bir alman devi; Nolte yer alıyor. Günde 750 adet üretim ve yüksek satış kapasitesiyle Nolte Avrupa’da da ilk 3’te…  



Türk hazır mutfak pazarı, 600 milyon Euro büyüklüğe ulaştı… 



Dünyada mutfak pazarının büyüklüğü 6,5 – 7 milyar Euro olarak hesaplanıyor. Pazar, Türkiye’de de yükselen bir ivme sergiliyor ve şu andaki büyüklüğü 600 milyon Euro’ya...