25 / 04 / 2024

İTO Yatırım Özkan Özçelik

İTO Yatırım Özkan Özçelik

Ankara- Büyük şehirlerde birbiri ardına yükselen proje konutlar özellikle oturmak için konut arayan “mükemmeliyetçilerin” işini kolaylaştırdı. İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik: "Konutta alternatifin artması kaliteli projelere yaradı" dedi...

Vnc Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vnc Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Venüs Neslihan Özkan Colamarino tarafından kuruldu.

Yenihane İnşaat Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yenihane İnşaat Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yüce Özkan tarafından kuruldu.

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Zafer Durmaz, Cahit Durmaz, Türkan Durmaz, Güzin Durmaz Zerentürk, Yasemin Durmaz ve Makbule Esin Toğlukdemir ortaklığında kuruldu.

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Şişli'de Fatma Özkan tarafından kuruldu.

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Şişli'de Fatma Özkan tarafından kuruldu.

Uysal Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uysal Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özkan ve Halil Özkan ortaklığında kuruldu.

Kuleport Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuleport Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 60 milyon TL sermaye bedeli ile Zafer Durmaz, Cahit Durmaz, Türkan Durmaz, Makbule Esin Toğlukdemir, Yasemin Durmaz ve Güzin Durmaz Zerentürk ortaklığında kuruldu.

Volkswagen'in yatırımı, diğer yabancı yatırımları da tetikleyecektir!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, Volkswagen'in (VW) Türkiye'ye yatırım yapacak olmasının çok önemli olduğunu söyleyerek, "Bu, diğer yabancı yatırımları da tetikleyecektir" dedi.

Eyüpsultan Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Eyüpsultan Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Özkan tarafından kuruldu. 

Epsilon Kentsel Dönüşüm İnşaat Emlak Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Epsilon Kentsel Dönüşüm İnşaat Emlak Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Yeğinaltay ve Keramet Yavuz ortaklığında kuruldu. 

Kuveyt Türk Portföy, gayrimenkul yatırım fonları kurmayı planlıyor!

KT Portföy Genel Müdürü Tayfun Özkan, Kuveyt Türk Portföy, gayrimenkul yatırım fonları kurmayı planladıklarını açıkladı...

Global Baran Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Global Baran Yapı Yatırım Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Hakan Akbaba, Özkan Akbaba ve Ramazan Erzen ortaklığında kuruldu. 

Ofis yatırımında yeni cazibe merkezi: Ataşehir!

Cushman & Wakefield'ın yönetici ortaklarından Tuğra Gönden ve Toğrul Gönden, Türkiye'nin emlak ve inşaat sektörü ile ilgili görüşlerini paylaştı. Tuğra Gönden, ofis yatırımında yeni cazibe merkezinin Ataşehir olmaya başladığını belirtti.

İTO Yatırım Özkan Özçelik Haberi

İTO Yatırım Özkan Özçelik

Ankara- Büyük şehirlerde birbiri ardına yükselen proje konutlar özellikle oturmak için konut arayan “mükemmeliyetçilerin” işini kolaylaştırdı.


Konut sektörünün gösterdiği gelişim, ev almak isteyenlerin de bilinçlenmesini sağladı. Artık konut alanlar yalnızca oda sayısına, tesisata, güneş alıp almadığına değil, projelerin detaylarına da bakıyor.


Tamamlandığında Ankara’nın en yüksek konut kulesi olacak 185 metrelik One Tower Kule Konut ve AVM Projesi’ni tercih edenlerin de projenin en ufak detaylarını dahi incelediği bildirildi.


“Başkent’in zirvesi”ni hayata geçiren İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, özellikle Ankara’nın çok sayıda bölgesinde yükselen proje konutların ev almak isteyenlerin karşısına birçok alternatif çıkardığını anlattı.


Bu kadar fazla alternatif arasında konut almak isteyenlerin seçim yapmakta daha çok zorlandığını bildiren Özçelik, “Ev almak başlı başına zor bir iştir. Her detayın en ince noktasına kadar incelenmesi gerekmekte. Ev...