29 / 03 / 2024

İVA Caspian Yeni Acıbadem

İVA Caspian Yeni Acıbadem

İva Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Acıbadem’de hayata geçirilen İva Yeni Acıbadem'de ön talep zamanı geldi.

İva Yeni Acıbadem nerede?

Toplam 52 adet daireden meydana gelen İva Yeni Acıbadem projesi İva Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Peki İva Yeni Acıbadem nerede?

İVA İnşaat'tan Bahçelievler ve Kağıthane'ye yeni proje!

İVA İnşaat, kentin merkezinde uygun fiyatlarla, konut sahibi olmak isteyenlere karlı bir yatırım fırsatı tanıyor. Yılda bin 500 konut inşa etmeyi planlayan İVA İnşaat Bahçelievler ve Kağıthane’de yapılacak yeni inşaat projelerine imza atacak.

İva Yeni Acıbadem'de ön talep zamanı!

İva Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Acıbadem’de hayata geçirilen İva Yeni Acıbadem'de ön talep zamanı geldi.

İva Caspian Modern Ümraniye satış ofisi!

İva Caspian Modern Ümraniye satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İva Modern projesi Aralık 2018'de teslim ediliyor...

İva Caspian Modern'de 299 bin TL'ye satılık daire!

İva Kaspian Gayrimenkul Yapı tarafından Ümraniye'de hayata geçirilen İva Caspian Modern'de toplam 259 rezidans bulunuyor. Konut fiyatlarının 299 bin liradan başladığı projede yoğun talep nedeniyle 1+0 daireler tükendi.

İva Modern Caspian Ümraniye teslim tarihi!

İva Yapı tarafından inşa edilen İva Modern Caspian Ümraniye projesi İstanbul Anadolu yakasında Ümranye'de hayata geçiriliyor. Projenin teslim tarihi Aralık 2018 yılı olarak planlandı.

Ümraniye İva Caspian Modern'de 120 ay 0 faizle!

Ümraniye’de yükselen İva Caspian Modern Projesi'nden daire sahibi olmak isteyenler 120 ay 0 faiz fırsatından yararlanabiliyor..

Ümraniye İva Modern Caspian ev fiyatları!

Ümraniye İva Modern Caspian ev fiyatları 1+1'lerde 299 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. İva Modern teslimleri 2018 sonunda yapılıyor...

İva Caspian Modern Ümraniye'de fiyatlar 299 bin TL'den başlıyor!

Ümraniye’de İva Caspian Modern Projesi kolay ulaşım olanakları, gerek yaşam gerekse de yatırım için tercih edilen projelerin başında geliyor..

İva Caspian Modern'de iş, yaşam ve sosyal alanlar bir arada!

Yaşamın tüm renklerini bir araya getiren karma bir proje niteliğinde olan İva Caspian Modern'de 1+1 daireler 299 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor..

İva Caspian Modern'de teslimler 2018 sonunda!

Yeni Finans Merkezi’ne yürüme mesafesinde konumlandırılan İva Caspian Modern'de 1+0 daireler tükendi. 1+1 daireler ise 299 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Ümraniye İva Modern'de 1+1 daireler 299 bin TL'ye!

Ümraniye’de İva Caspian Modern Projesi kolay ulaşım olanakları, gerek yaşam gerekse de yatırım için tercih edilen projelerin başında geliyor..

Ümraniye İva Modern'de 1+1 fiyatları 299 bin TL'den başlıyor!

İva Caspian Modern, yaşamın tüm renklerini bir araya getiren karma bir proje niteliğinde. İva Caspian Modern, hayatınıza keyif ve konfor katacak çözümleri bir arada sunuyor.

İVA Caspian Yeni Acıbadem Haberi

İVA Caspian Yeni Acıbadem

İstanbul Anadolu Yakası Acıbadem lokasyonunda İva Gayrimenkul tarafından inşa edilen Yeni Acıbadem projesi toplamda 3 blokta 52 adet daireden meydana geliyor.  


2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinin yer aldığı İva Yeni Acıbadem projesindeki daireler 2018'de teslim edilecek. 


Yeni Acıbadem projesindeki 2+1 daireler 107,59 metrekare ile 154,77 metrekare, 3+1 daireler 134,88 metrekare ile 195,11 metrekare ve 4+1 daireler ise 242,94 metrekare ile 248,46 metrekare olarak tasarlandı. 


Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu İva Yeni Acıbadem projesinde ön talep dönemine özel avantajlar sağlanıyor.  Yeni Acıbadem; Perşembe Pazarı’na, Tepe Nautilus AVM’ye, Marmaray’a ve Kadıköy Rıhtım’a yürüme mesafesinde inşa ediliyor.


Yeni Acıbadem projesinin sosyal olanakları arasında,  fitness salonu, sauna, kapalı yüzme havuzu, çocuk parkı ve kapalı otopark bulunuyor.


İva...