29 / 03 / 2024

İvasen İnşaat taziye ilanı

İvasen İnşaat taziye ilanı

Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Necati Ünal'ın eşi Nejla Mercan Ünal vefat etti. İvasen İnşaat ve Özaltın Holding taziye ilanı yayınlattı.

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Faruk Türköz vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz vefat etti. Kayaoğlu İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Foraks İnşaat'ın acı günü! Süleyman Öztürk vefat etti!

Fora Mühendislik ve Foraks İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Öztürk vefat etti. Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bölge Müdürü taziye ilanı yayınladı.

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu Mehmet Kemal Kurtoğlu vefat etti!

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Mehmet Kemal Kurtoğlu vefat etti. Sarkurt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. taziye ilanı yayınladı.

Sarp İnşaat'ın acı günü! Sarpay Ekşioğlu vefat etti!

Sarp İnşaat Mobilya San. ve Tic. A.Ş.'nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sarpay Ekşioğlu hayatını kaybetti. Sarp İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Uğural İnşaat'ın acı günü! Şakir Alataş vefat etti!

Uğural İnşaat Turizm Petrol Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şakir Alataş vefat etti. Uğural İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Şişikler İnşaat'ın acı günü! Osman Şişik vefat etti!

Şişikler İnşaat A.Ş.'nin kurucusu Osman Şişik vefat etti. Şişik ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Emekli İnşaat Mühendisi Yalçın Alpay vefat etti!

Şişli Belediyesi Kurucu Kadrosu'ndan Emekli İnşaat Mühendisi Yalçın Alpay vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Gelibolu İnşaat'ın acı günü! Mehmet Aksoy vefat etti!

Gelibolu Gemi İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Armatör Mehmet Aksoy vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

ENKA İnşaat'ın acı günü! Mustafa Geçek vefat etti!

ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş'nin eski Genel Müdür Yardımcısı, Elektrik Mühendisi Mustafa Geçek vefat etti. ENKA taziye ilanı yayınladı.

İnşaat Yüksek Mühendisi Nihat Akgün vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) 1959 Mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Nihat Akgün vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Ertop İnşaat'ın acı günü! Mehmet Ertuğrul vefat etti!

Merhume Nazmiye ve Hacı Mehmet Ertuğrul'un oğulları Mehmet Ertuğrul vefat etti. Ailesi ve Ertop İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Doğuş İnşaat'ın acı günü! Sadi Göğdün vefat etti!

Doğuş Holding ve Doğuş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sadi Göğdün vefat etti. Doğuş Grubu, Şahenk Ailesi ve Gönül Talu taziye ilanı yayınladı. 

Saral İnşaat'ın acı günü! Fahira Kara vefat etti!

Saral İnşaat Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Zeki Kara'nın annesi Fehime Kara vefat etti. Saral İnşaat Grubu taziye ilanı yayınladı. 

İvasen İnşaat taziye ilanı Haberi

İvasen İnşaat taziye ilanı

Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Necati Ünal'ın eşi Nejla Mercan Ünal vefat etti.  Cenazesi bugün Ankara Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedilecek. İvasen İnşaat ve Özaltın Holding taziye ilanı yayınlattı.



Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...