26 / 04 / 2024

IWPC Kongresine ilgi

IWPC Kongresine ilgi

IWPC, rüzgarda dünya lideri olan Çin’i, dünya ikincisi olan Amerika’yı ve Avrupa lideri Almanya’yı konuk ediyor. Dört kıtadan yaklaşık 20’e yakın ülkenin ağırlanacağı kongre rüzgar sektöründe bugüne kadar yapılmış en büyük kongre olacak.

Hayat Sultanbeyli’nin yoğun ilgi gören kampanyası 30 Haziran’a kadar uzatıldı!

Hemen teslim 72 konuttan oluşan Hayat Sultanbeyli’nin büyük ilgi gören kampanyası 30 Haziran’a kadar uzatıldı. Kampanya kapsamında Hayat Sultanbeyli’den ev sahibi olmak isteyenlere piyasa koşullarının altında vade oranları uygulanıyor...

THY'nin 10 saatlik İstanbul turu büyük ilgi gördü!

THY, uluslararası yolculara sunduğu 10 saatlik İstanbul turu ile büyük ilgi gördü. THY yetkilileri, turla birlikte hem yolcuların boş zamanların değerlendirme fırsatı buldukların hem de İstanbul’un tanıtıma katkı sağladıklarını belirttiler

Avrupa'nın en büyük lokomotif müzesi yerli ve yabancı turistlerden büyük ilgi görüyor!

Türkiye’nin ilk demiryolu olan İzmir-Aydın demiryolu üzerinde bulunan müzede, 1887 ile 1952 yılları arası Alman, İngiliz, Fransız, Amerikan yapımı 36 tane buharlı lokomotif sergileniyor. Müze yabancı ve yerli turistlerden büyük ilgi görüyor.

Ferko Signature yoğun ilgi görüyor!

Ferko İnşaat Ferko Signature projesini geçtiğimiz haftalarda görücüye çıkardı. Klasik ofis anlayışındaki kalıpları ortadan kaldıran Ferko Signature projesi çok yoğun ilgi ve beğeni gördü.

Varyap'ın tahvil ihracına yoğun ilgi!

Varyap Varlıbaşlar 'ın 30 milyon TL nominal değerli 365 gün vadeli tahvil ihracına yoğun ilgi geldi. Talep toplama yöntemi ile gerçekleştirilen ihraç bir günde tamamlandı.

Sembol İstanbul projesi yabancı yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor!

Karden inşaat AŞ tarafından Beylikdüzü - Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde hayata geçirilen Sembol İstanbul yabancı yatırımcılardan ilgi görüyor. Proje 1066 adet daire 554 adet ofis yer alıyor.

İstanbul dünya sağlık turizminin ilgi odağı oldu!

Harbiye İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen İstanbul Medikal Turizm (IMT) Fuarı çeşitli ülkelerden gelen çok sayıda yabancı şirkete kapılarını açtı. Dünya sağlık turizminin ilgi odağı İstanbul...

Zafer Topaloğlu: Toya Moda'ya Anadolu kentlerinde yaşayan iş adamları yoğun ilgi gösteriyor!

Toya Moda'ya en çok Anadolu'dan talep geldiğini söyleyen Topaloğlu "Anadolu kentlerinde yaşayan iş adamlarından yoğun ilgi görüyoruz. Anadolu'daki iş adamlarının bir ayağı İstanbul'da, burada bir evleri olsun istiyorlar" dedi.

Cennet Koru projesi yoğun ilgi görüyor!

Cennet Koru projesinde geçtiğimiz hafta başlayan satışlara yoğun ilgi geliyor. Keleşoğlu İnşaat ve EBA İnşaat ortaklığının hayata geçirdiği 408 konut ve 25 mağazadan oluşan projede dairelerin metrekare fiyatları ise 3 bin 500 TL'den başlıyor.

Brooklyn Park'ın teraslı daireleri yoğun ilgi görüyor!

“Yeni Fikirtepe”nin sembol projesi Brooklyn Park’ta lansman dönemine özel avantajlı fiyatlarına büyük ilgi geliyor. 10 Haziran’a kadar geçerli olacak fiyatlar kapsamında teraslı dairelere gelen talep yoğunluğu dikkat çekiyor.

Marmara Forum'da Minopolis'e büyük ilgi!

Mayıs ayının ilk haftası İstanbul Marmara Forum Alışveriş merkezin'de açılan, Avrupa' nın ilk çocuk eğitim ve eğlence şehri olma özelliği Minopolis'e çocuklar yoğun ilgi gösteriyor.

Hüseyin Aslan: Gösterilen ilgi bizim için şaşırtıcı olmadı!

17 Mayıs Cumartesi günü temeli atılacak Gedizkent 2'de, toplam 190 konutun üçte birinin sahiplerini bulduğunu açıklayan Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan gösterilen ilgi bizim için şaşırtıcı olmadı dedi.

West Gate'in Platinum etabı büyük ilgi gördü!

Başkentin batıya açılan kapısı West Gate'in büyük ilgi gören Platinum etabı 1+0 ve 1+1 konutlarda, 3,40 metre tavan yüksekliği ile küçük mekanlarda ferah ortam sağlıyor.

IWPC Kongresine ilgi Haberi

IWPC Kongresine ilgi

Kıtalararası Rüzgar Enerjisi Kongresi (IWPC), rüzgarda dünya lideri olan Çin’i, dünya ikincisi olan Amerika’yı ve Avrupa lideri Almanya’yı konuk ediyor. Dört kıtadan yaklaşık 20’e yakın ülkenin ağırlanacağı kongre rüzgar sektöründe bugüne kadar yapılmış en büyük kongre olacak. 

22.01.2015- 31 Mart tarihinde başlayacak olan kongre, 2 nisan perşembe akşamına kadar WOW İstanbul Kongre Merkezinde devam edecek. Aralarında Çin, USA, İngiltere, Almanya, Ürdün, Makedonya gibi ülkelerinde olduğu kongreye 30 ülkenin rüzgar enerjisi birliği başkanlarının gelmesi bekleniyor. 

“ İstanbul Kıtaları Biraraya Getiriyor” mesajı ile ilk kez İstanbul’da düzenlenen IWPC kongresi Avrupa, Asya, Kuzey Afrika, Ortadoğu, Kuzey Amerika ve Balkanları da içine alan geniş bir coğrafyadaki tüm rüzgar enerjisi yetkililerini bir araya getiriyor. 

Rüzgar sektöründe dünya lideri olan Çin’den, Avrupa birincisi Almanya’ya kadar sektörde deneyimi olan...