18 / 04 / 2024

iz park resimleri

iz park resimleri

İz Park teslim tarihi bu yıl içinde Kasım ayı olarak belirlendi. Taksitlendirme ile ödemelerin yapıldığı ve Kartal'da yer alan projede toplam 102 ofis yer alıyor...

Ali İhsan Su: Şırnak'ı yeniden inşa edeceğiz!

Şırnak Valisi Su, "Şırnak'ı yeniden inşa edeceğiz. Yapacağımız 6 bin konutun yanı sıra konutların yapıldığı alanlarda taziye evleri, alışveriş merkezi, gençlik merkezleri, park ve bahçeler olacak." dedi.

Handan Toprak: Avcılara Merkez Park inşa edeceğiz!

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, ''Avcılar'da Küçükçekmece Gölü'nün kenarındaki 1156 hektarlık alanı İstanbul Merkez Park yapmak istiyoruz. Bu bizim vizyon projemiz. İstanbul’da bunun gibi ikinci bir alan daha yok.''dedi.

Ordu Macera Parkı için Boztepe'deki bazı binalar yıkılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Macera Parkı kapsamında Boztepe’de peyzaj değişimine gideceğiz. Burada yer alan bazı işletmelerle konuşarak, buraları yıkacağız.” dedi.

Yaşar Bahçeci: Kırşehir'e iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ana İshale hattı, Aşıkpaşa Tabiat parkı, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi, Güzler Evcil Hayvan Parkı ve piknik alanı çalışmalarını yerinde inceledi. Bahçeci, ''Şehrimizde kalıcı, iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz.'' dedi.

Aydın Germencik'te 3 bin 500 metrekarelik park inşa ediliyor!

Germencik Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesinde yapımına başlanan ve görselliği ile geleceğe iz bırakacak olan park çok yakında hizmete girecek.

Maltepe'ye 35 dönümlük kent park geliyor!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Cevizli Mahallesi’nde yapılması planlanan kent parkın temelinin sonbaharda atılacağını söyledi. Kılıç, "Bu bölgede atıl olarak bekleyen 35 dönümlük alana dev bir kent parkı inşa edeceğiz" dedi

Hendek Atatürk Parkı dönüşecek!

Hendek’te bir dizi ziyaret gerçekleştiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendeklilere müjdeleri sıraladı: “Hendek Atatürk Parkı’nda örnek bir dönüşüm çalışmasını hayata geçireceğiz" dedi

Çatalca İnceğiz mahallesi yenileniyor!

Çatalca Belediyesi tarafından İnceğiz Mahallesi’nde bir dizi çalışma yapıldı. Mülkiyeti Çatalca Belediyesi’ne ait olan, İnceğiz Mahallesi Arif Nihat Asya Parkı Aile Çay Bahçesi’nde kapalı mekan içinde zemine şap atılarak fayans döşendi.

Kocaeli Sahil Parkı ve Rekreasyon alanlarına bir yenisi daha eklenecek!

Sahil Parkı ve Rekreasyon Projelerinin bir yenisini Kocaali’ye kazandıracaklarını müjdeleyen Başkan Toçoğlu, “Sahillerimizi birer cazibe merkezi haline getireceğiz.

Kartal İz Park ofis fiyatları!

Kartal İz Park ofis fiyatları 900 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 4 blok halinde hayata geçirilen proje İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Soğanlık bölgesinde yükseliyor.

Mardin Derik'te yeni bir park açıldı!

Mardin’in Derik ilçesinde yapılan spor parkı, gençlerin hizmetine sunuldu. Dip, "Bakanlığın bölgemize verdiği projelerle sporda çağ atlamak istiyoruz. Derik’teki gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarıp spor yapmaya yönlendireceğiz" dedi.

Konya 21 Marina Park Vilları Kasım 2015'te tamamlanacak!

Marina Park Villaları ile adından sıkça söz ettiren Margaçlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Berber, "20 daireden oluşan 21 Marina Park Villaları ile Buhara Mahallesi'ni yaşam merkezi haline getireceğiz" dedi.

Park Mavera'nın ikinci etap lansmanı Ekim'de gerçekleşecek!

Makro İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan; "500 dairenin yer alacağı Park Mavera’nın ikinci etabının lansmanını eylül –ekim aylarında gerçekleştireceğiz." dedi..

iz park resimleri Haberi

iz park resimleri

İz Park projesi, Anadolu Yakası'nda Kartal'da inşa ediliyor. İz Park teslim tarihi kısmından önce projeden bahsedelim. 


İz Park Kartal projesi, Ege Yapı Group tarafından yükseliyor. İz Park Kartal projesindeki toplam blok sayısı 4.


İz Park Kartal projesindeki bloklardan 15 katlı 2 blok ofisler için ve 2-5 katlı diğer 2 blok ise ofis ihtiyaçları için tasarlandı. 


İz Park Kartal projesinde toplam 102 ofis yer alıyor. İz Park Kartal ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile vadelendirme yapılıyor. 



İz Park teslim tarihi!

İz Park teslim tarihi olarak 2014 yılının Kasım ayı belirlendi. Projede ofis ihtiyaçları için alanlar ve sosyal alanlar bulunuyor. 


İz Park Kartal adres : Pegagaz Sokak No:6 Soğanlık Kartal - İstanbul


İz Park Kartal iletişim

Telefon: 0216 671 07 03

Web adresi: