26 / 04 / 2024

Uşak'a 100 bin metrekarelik Kent Park müjdesi!

Uşak'a 100 bin metrekarelik Kent Park müjdesi!

Resmi kurumların, bankaların ve özel işletmelerin "il mecburiyet caddesi" olarak bilinen İsmetpaşa Caddesi üzerinde sıkışıp kaldığını söyleyen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Bu sıkışıklığı Kent Park projesiyle çözeceğiz" dedi.




100 bin metrekarelik Kent Park projesi tamamlandığında, Uşak yeni bir çehreye kavuşacak. Resmi kurumların, bankaların ve özel işletmelerin "il mecburiyet caddesi" olarak bilinen İsmetpaşa Caddesi üzerinde sıkışıp kaldığını söyleyen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Bu sıkışıklığı Kent Park projesiyle çözeceğiz" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da projeye destek verdiğini vurgulayan Başkan Cahan, "Cumhurbaşkanımız, geçtiğimiz yıl Uşak'ı ziyaret etti. Projeyi kendisine sunduk. Çok beğendi, mutlaka uygulamamız gerektiğini, kendisinin de destek bulunacağını söyledi. Yanımızda olduğunu bilmek, bizi motive ediyor" diye konuştu.

Çin Kulesi, Japon Sanat Parkı, fuaye alanı, dünya bahçeleri, mini dünya, Lidya kapısı, botanik bahçesi, denizaltı kafe, sosyal dinlenme tesisleri ve piknik alanları, Kent Park projesinin önemli birer parçası olacak. Projede hem dünyanın değişik ülkelerinden motifler hem de Osmanlı ve Selçuklu dönemini yansıtan alanlar yer alacağını ifade eden Başkan Cahan, "Bu sayede hem kendi geçmişimizi hem de dünyadaki trendlerle projemize ayrı bir zenginlik katacağız" dedi. Başkan Nurullah Cahan, Kent Park'ın, 7'den 70'e herkesin uğrak noktası olacağını söyledi.



Yeni Asır


Geri Dön