16 / 04 / 2024

İZBAN Torbalı hattı seferleri

İZBAN Torbalı hattı seferleri

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Banliyö Sistemi kapsamında yapılan ve mevcut Aliağa-Cumaovası hattının Torbalı'ya kadar uzatılmasını sağlayan projede ilk seferin 6 Şubat Cumartesi günü gerçekleştireceğini açıkladı

İstanbul'da yarın yapılacak miting nedeni ile İstanbul Havalimanı metro hattı ve Marmaray ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği karar ile yarın yapılacak olan Büyük Filistin mitinginde ulaşımın hızlı bir şekilde sağlanması için sağlanabilmesi için İstanbul'da havalimanı metro hattı ve Marmaray, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de ise İZBAN seferleri ücretsiz olacak.

Tunç Soyer'den Aliağa-Bergama İZBAN hattına ilişkin açıklama!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Aliağa Bergama İZBAN hattına ilişkin konuştu. Soyer, TCDD ile ortak yapacakları 52 kilometrelik hatta Büyükşehir'in hazırlıklarını bitirdiğini belirtti.

İZBAN hattı otogara kadar uzatılacak!

Milliyet Ege Gazetesi köşe yazarı Mustafa Yılmaz bugünkü yazısında İzmir'deki İZBAN hattı projesiyle ilgili bilgi verdi. Yılmaz, projenin otogara kadar uzatılacağıını belirtti.

Torbalı gayrimenkul yatırımcılarının yeni gözdesi oldu!

İzmir Torbalı ilçesinde şehir içi banliyö trenleri olarak bilinen İZBAN'ın da devreye alınmasıyla birlikte arsalar değer kazandı.

İZBAN hattının imar planı tamamlandı!

İzmir Aliağa'dan Bergama'ya uzatılacak olan İZBAN hattıyla ilgili düzenlemesi Şakran, Zeytindağ, Yenikent ve Bozköy'den devam ederek Bergama'ya ulaşan güzergâhla ilgili İzmir Büyükşehir Belediyesi, imar planlarıyla ilgili kritik düzenlemeyi tamamladı.

İzban hattı alt geçidi bitmedi!

Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni Anadolu Caddesi’ne bağlayacak 100 metrelik yol bir türlü yapılamadı. Büyükşehir Belediyesi’nin İZBAN hattının altına acilen geçit yapması gerektiğini söyleyen vatandaşlar, “Alt geçit olmadığı 4-5 kilometre dolaşmak zorunda kalıyoruz” dedi.

İzmir Torbalı'daki taşıt altgeçidi tamamlanıyor!

İZBAN'ın ilçeye ulaşmasıyla toplu ulaşımda yeni bir döneme giren Torbalı'da, Büyükşehir Belediyesi'nden karayolu trafiğini rahatlatacak bir hamle daha geliyor. 4543 Sokak ile 3677 Sokak kesişimine inşa edilen taşıt altgeçidi tamamlanma aşamasına geldi.

İZBAN 8 Eylül 2017'de açılacak!

Torbalı-Selçuk İZBAN Hattı Bakan talimatıyla hızlandırıldı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan müjdeyi Selçuk’ta verdi: Torbalı-Selçuk aksı 2017'de hazır olacak.

İzmir Torbalı'nın konut ihtiyacı arttı!

Küçük Menderes Havzası üzerindeki verimli topraklara sahip Torbalı, 700'e yakın sanayi kuruluşunun yanı sıra İZBAN ulaşımı, otoyol bağlantısı, konut sayısının artması, kent merkezine yakın ama sakin bir ilçe olması nedenleriyle tercih nedeni oldu.

İzban, Torbalı'ya direkt sefer için hazır!

Torbalı'nın açılmasıyla birlikte 110 kilometrelik hat uzunluğuna erişen İZBAN, yolcu yoğunluğunun en fazla olduğu sabah ve akşam saatlerinde Tepeköy-Menemen ile Aliağa-Cumaovası arasında günde 51 direkt sefer düzenlemek için gerekli planlamayı yaptı.

İzban Torbalı Hattı Bergama'daki ticareti uçuracak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın, İZBAN'ın bu yıl içinde Bergama'ya uzatılacağını açıklaması ilçede sevinç ve heyecanla karşılandı.

İzmir Torbalı'ya 20.5 milyon liralık yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZBAN seferleriyle kent merkezine ulaşımı kolaylaşan Torbalı’nın mahallelerinde kanal alt yapısını yeniliyor, kanalı olmayan bölgelere ise yeni hat döşüyor.

İZBAN Torbalı hattı açıldı!

TCDD Genel Müdürlüğü ile İzmir Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa gerçekleştirdiği Türkiye’nin en büyük kent içi toplu ulaşım projesi olan "İzmir Banliyö Sistemi"ni Torbalı ilçesine kadar uzatan 30 kilometrelik ilave hattın açılışı gerçekleştirildi.

İZBAN Torbalı hattı seferleri Haberi

İZBAN Torbalı hattı seferleri

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın verdiği talimatla seferlerin başlayacağının müjdesini veren Kaya, "Daha önceden planlandığı gibi, İZBAN Torbalı hattında ilk seferler 6 Şubat Cumartesi günü başlıyor. Sayın Bakanımız Binali Yıldırım talimatı verdi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Aziz Kocaoğlu ile de mutabık kalındı, vatandaşlarımız 6 Şubat Cumartesi günü İZBAN ile Torbalı'dan İzmir'e, İzmir'den Torbalı'ya seyahat edebilecekler. 


Sayın Bakanımız Binali Yıldırım'ın Sayın Başbakanımızın Kazakistan programına eşlik edecek olması nedeniyle ertelenen resmi açılış töreni ise başka bir tarihte gerçekleştirilecek. 


Sayın Bakanımız, açılış töreninin ertelenecek olmasının hizmeti engellemeyeceğini, bu nedenle hattın bir an önce hizmete girmesi gerektiğini belirterek seferlere başlanması talimatını verdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" dedi.


Merkezi yönetim ve yerel yönetim işbirliği 


Marmaray projesinden sonra Türkiye'nin en büyük kent içi banliyö sistemi olan...