28 / 03 / 2024

İzmir Adnan Menderes Havalimanı yeni iç hatlar teminali temel atma töreni

İzmir Adnan Menderes Havalimanı yeni iç hatlar teminali temel atma töreni

TAV Havalimanları, İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Terminali için 250 milyon euro yatırımla inşa edeceği çevre dostu terminal son teknolojiyle donatılacak ve yılda 25 milyon yolcuya hizmet verebilecek

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ'dan dikkat çeken konut projesi vaadi!

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ merakla beklenen seçim çalışmalarına başladı. Adnan Menderes Havalimanı'nda yaklaşık 10 bin vatandaştan tarafından karşılanan Hamza Dağ, belediye aracılığıyla yapılacak konut projeleriyle ilgili detayları da açıkladı. 

İzmir Menderes'te 7 adet gayrimenkul satışa sunuldu! Arsa, arazi ve ev sahibi olmak isteyenler dikkat! 

İzmir Menderes Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Menderes ilçesinde yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Menderes'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi sözleşmeli personel alıyor! İşte detaylar…

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanına çıktı. İlanlara son başvuru tarihi 27 Şubat 2023 olarak açıklandı.

İzmir Menderes'te satılık 2.198 metrekare arsa! 13.2 milyon TL'ye! 

İzmir Menderes Belediyesi, İzmir ili, Menderes ilçesi, Cumaovası Mahallesi'nde yer alan 2.198 metrekarelik arsayı 13 milyon 192 bin 680 TL'ye satıyor.

Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nde sona gelindi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nin yapım çalışmalarında sona gelindiğini açıkladı. Soylu, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda videoya da yer verdi.

Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nin inşaatı tam gaz!

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy yaptığı açıklamada Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nin yapımı için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

İzmir Menderes'te 50 dönümlük hazine arazisi Diyanet'e devredildi!

İzmir’in Menderes ilçesinde yer alan ve mülkiyeti Hazine’ye ait yaklaşık 50 dönümlük arazi Diyanet İşleri Başkanlığı’na devredildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, daha önce Etibank tarafından kullanılan alanın planlarında da değişiklik yaptı. 

İzmir Menderes'te acele kamulaştırma kararı!

İzmir İli Menderes İlçesi sınırları içerisinde bağlantı anlaşması uyarınca tesis edilecek ''154 kV Pancar TM-DDY Cumaovası TM Enerji İletim Hattı Projesi'' kapsamında acele kamulaştırılmasına karar verildi. 

İzmir Menderes'te 8.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir İli Menderes Belediye Başkanlığı, İzmir Menderes'te yer alan gayrimenkulü 8 milyon 800 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Menderes Belediyesi'nden 8.8 milyon TL'ye satılık tarla!

İzmir ili Menderes Belediye Başkanlığı, mülkiyeti belediyeye ait olan İzmir ili, Menderes ilçesi, Tekeli Mahallesinde bulunan tarlayı 8 milyon 800 bin TL'ye satışa çıkardı..

Reysaş GYO Menderes'teki deposunu 130 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun İzmir İli Menderes İlçesi Görece'deki 21 bin 268 metrekare arsa üzerinde bulunan 10 bin 606 metrekarelik deponun 500 metrekarelik depolama alanı 2 seneliğine 130 bin TL'ye kiraya verildi.

Reysaş GYO Menderes'teki deposunu 180 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO, İzmir İli Menderes İlçesi Görece Mahallesi 527 Ada 9 Parsel üzerindeki 21 bin 268 metrekare arsa üzerinde bulunan 10 bin 606 metrekare deponun 1 metrekare 600 metrekarelik depolama alanını "Liva Global İç ve Dış Tic.A.Ş."ye 1 Ocak 2021 tarihine kadar 180 bin TL'ye kiraya verdi.

Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Adnan Menderes'in şahsi eşyalarının yer alacağı Adnan Menderes Demokrasi Müzesi ve rekreasyon alanının inşaatında sona gelindi.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı yeni iç hatlar teminali temel atma töreni Haberi

İzmir Adnan Menderes Havalimanı yeni iç hatlar teminali temel atma töreni


TAV Grubu, İzmir Adnan Menderes Havalimanı yeni İç Hatlar Terminali’nin temelini atarken törene Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Orhan Birdal ve TAV Grubu CEO’su Sani Şener’in de aralarında olduğu çok sayıda milletvekili, bürokrat ve yönetici katıldı.


Törende Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşeme Bakanı Binali Yıldırım şu sözlerle düşüncelerini ifade etti:


Bugün Adnan Menderes Havalimanı’nda çok önemli bir hizmetin başlangıcını yapıyoruz. Zaman geçtikçe İzmir’in gerçek ihtiyacının boş siyaset değil dolu dolu hizmet olduğunu bugün İzmirli daha güzel görüyor ve takdir ediyor. 35 proje içerisinde burası da var. Karar verdik, planlamasını yaptık, bütçeden de beş kuruş harcamadan bu yatırımı bir kalemde yapıyoruz. Söylediğimizi zamanla başlama zamanının arası bir sene. 2014’ün...