24 / 04 / 2024

izmir belediyesi istanbul arsası

izmir belediyesi istanbul arsası

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Beyoğlu’nda satmak istediği arsa, satılmayacak. Başkan Tunç Soyer, AKP'lilerin önerisi üzerine geri adım attı...

Konutta yıllık getiri oranı en yüksek iller! Bu kentlerde evi olanlar yaşadı... Ankara, Mersin, İzmir, Bursa, İstanbul..

Ev almak isteyenler ya da konut yatırımı yapacaklar konut getirisinin en yüksek olduğu kentleri sorguluyor. İşte bu illerde evi olanlara güzel haber. 

Dünyada konut fiyatlarının en çok yükseldiği üç il Ankara, İzmir ve İstanbul oldu! 

Dünyada konut fiyatlarının en çok yükseldiği üç şehir Türkiye'den oldu. Peki Türkiye'de konut fiyatları ne kadar arttı? İşte ayrıntılar...

Pendik Belediyesi İstanbul'da 3 taksitle konut imarlı arsa satıyor! Mega kentte KDV'den arsa fırsatını kaçırmayın!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik Dolayoba'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 3 taksit imkanı sunuluyor.

Fatih Belediyesi İstanbul'un göbeğinde arsa satacak!

İstanbul İli Fatih Belediye Başkanlığı, İstanbul Fatih Ali Kuşçu Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

Pendik Belediyesi İstanbul'da 3 taksitle akaryakıt istasyonu satacak!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik'te yer alan akaryakıt ve servis istasyonunu satışa çıkardı.

İzmir depremi İstanbul emlak sektörünü hareketlendirdi!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında İstanbul'da gayrimenkul sektöründe hareketlilik yaşanmaya başladı. İstanbul'da ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar müstakil konutlara yöneldi.

İzmir depremi İstanbul’u yıkardı!

İTÜ’den Prof. Okan Tüysüz, İzmir depremi için “Aynı şiddette bir deprem İstanbul’a daha büyük zarar verir" dedi. "İstanbul’da depreme dair hiçbir şey yapılmadı. Kentsel dönüşüm diye bir şey uygulanmadı" diyen Tüysüz, İstanbul depreminin ciddiyetine değindi..

Deprem İzmir gibi İstanbul’un da gerçeği!

Milliyet gazetesi yazarı Tunca Bengin, deprem gerçeğini kaleme aldı. Bengin, "Deprem İzmir gibi İstanbul’un da gerçeği" dedi.

Medicana, İzmir ve İstanbul'da 205 milyon dolarlık hastane açacak!

30 yıldır sağlık sektöründe faaliyet gösteren Medicana Sağlık Grubu İzmir ve İstanbul'da toplam 205 milyon dolar yatırım bedeline sahip iki yeni hastane açmaya hazırlanıyor. 

Ümraniye Belediyesi, İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi’nin binasını mı inşa etti?

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi'ne İstanbul Büyükşehir Belediyesi'de (İBB) 43 milyon TL harcayarak kütüphane ve idare binalarını yaptırmıştı. Şimdi de Ümraniye Belediyesinin üniversitenin yeni yerleşkesindeki ana kampüs binasını inşa ettiği iddia ediliyor...

İzmir ve İstanbul'da depreme karşı alınan önlemler mecliste!

İzmir ve İstanbul gibi risk taşıyan şehirlerde olası bir depreme karşı alınan önlemler ve riskli bölgelerdeki yapıların denetimleri meclis gündemine taşındı...

İzmir'i İstanbul gibi yapmayalım!

Mistral Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Önder Türkkanı, “İstanbul’daki yaşamın zorlukları İzmir’e ilgiyi artırdı. Ancak İzmir’i de İstanbul gibi yapmamak lazım. İzmir cazibesini koruyacak." dedi...

Murat Başoğlu, İzmir ve İstanbul’daki 2 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Evli sunucu Murat Başoğlu'nun bir teknede öpüşürken görüntülendiği kadının öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Skandalda yeni bir gelişme yaşandı.

izmir belediyesi istanbul arsası Haberi

izmir belediyesi istanbul arsası

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Seferihisar'da belediye başkanlığı yaptığı dönemde belediyenin çok sayıda gayrimenkulünü sattığı iddiasıyla kamuoyunda sık sık eleştiriliyor. Soyer, AKP'li meclis üyelerinin girişimi sonrası İstanbul'un Beyoğlu ilçesinin Oteller Sokağı'ndaki 700 metrekare büyüklüğündeki arsayı satma konusunda geri adım attı. 

Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı önceki akşam gerçekleştirildi. Satış kararı, AKP'li Meclis üyelerinin ret oyuna karşılık oy çokluğu ile kabul edildi. Satış önergesi AKP'li Meclis üyelerinin çabaları sonucu tekrar görüşülmek üzere komisyonlara geri gönderildi. AK Partili Meclis Üyeleri Erhan Çalışkan ve Hakan Yıldız tarafından Meclis'e önerge sunuldu. Sabah'ta yer alan habere göre; önergede İzmir'i dünya markası yapmak için yurt dışında temsilcilikler açılmasına ilişkin Meclisce Soyer'e yetki verildiği anımsatıldı. 

AK PARTİLİLER ÖNERGE VERDİ

Çalışkan ile Yıldız, ilgili arsayı satmak yerine İzmir'i, Türkiye'de ve...