25 / 04 / 2024

İzmir Berlin Turizm Fuarında tanıtılacak

İzmir Berlin Turizm Fuarında tanıtılacak

İzmir, Almanya'nın Berlin kentinde 48 Mart 2015 tarihleri arasında yapılacak olan ITB Berlin Turizm Fuan için hazırlıklarını tamamladı.

Çeşme Alaçatı'daki 120 bin metrekarelik alanın planları mahkemelik! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından askıya çıkarılan İzmir’in turizm merkezi olan Çeşme’deki 12 hektarlık alanın imar planlarını, Şehir Plancıları Odası tarafından yargıya taşıdı.

Çeşme Turizm Projesi'nde son durum ne? Mimarlar Odası: Çeşme'deki planlamalar yapı yapmak için olmamalı!

TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Uğur Yıldırım, Çeşme'deki planlamalar ile Çeşme Turizm Projesi'ne değinerek önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Çeşme'deki planlamaların yapı yapmak için olmaması gerektiğini vurguladı. 

4 ildeki 13 adet turizm imarlı arazi 373.2 milyon TL'ye satılıyor!

TOKİ, Adana, Aydın, Bursa ve İzmir'de yer alan 13 adet turizm imarlı araziyi 373.2 milyon TL toplam bedelle satıyor. İşte ayrıntılar... 

İzmir Karaburun'da konut ve turizm imarlı 2 arsa satılıyor! İhalesi Eylül'de! 

İzmir Karaburun Belediyesi, İzmir ili, Karaburun ilçesi, İskele Mahallesi'nde yer alan 2 adet konut ve turizm imarlı arsayı satıyor. Peki Karaburun'daki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Arsaların satış fiyatları ne kadar? 

Yatırımcılar dikkat! Turizm cenneti O ilimizde 7 bin 247 metrekare arsa satışa çıkıyor!

Yatırımcıların iştahını kabartan bir arsa daha satışa sunuluyor. Turizm cenneti İzmir Çeşme'de 7 bin 247 metrekare turizm imarlı arsa mahkemeden satışa çıkarılıyor.

Çeşme Turizm Projesi'ne tepki! 

Türkiye Ormancılar Derneği, Orman Mühendisleri Odası, Tarım Orman-İş Sendikası ve Orman Teknikerleri Derneği’nin İzmir şubeleri, Kültür Bakanlığı tarafından Çeşme Yarımadası’na yapılacak “Çeşme Turizm Projesi”ne tepki gösterdi.

Mehmet Ersoy'dan Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy,  İzmir Ticaret Odası'nda gerçekleştirilen"Ege Turizm Planı Değerlendirme Toplantısı"nda, "Ege Turizm Merkezi - Çeşme Projesi" hakkında açıklamalarda bulundu...

Çeşme Kültür ve Turizm Koruma Bölgesi sınırları yeniden belirlendi!

İzmir Çeşme Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi sınırları yeniden belirlendi.

Alachaty Turizm'den Çeşme'ye yeni otel!

Alachaty Turizm Anonim Şirketi İzmir Çeşme'de 30 milyon 600 bin TL yatırımla yeni bir otel inşa edecek

Alaçatı'ya milyon dolarlık turizm yatırımları yapılıyor!

İzmir’de yazlık sektöründe Çeşme'ye yeni rakip çıktı. Alaçatı’da milyon dolarlık turizm yatırımları yapılıyor.

İzmir Özdere Kesre Turizm Bölgesi çevre düzeni planı askıda!

İzmir Menderes İlçesi ( Kesre ) Mevkii Turizm Bölgesine ait 1/25000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/100000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği askıda...

Dikili Termal Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi imar planı askıda!

İzmir Dikili Termal Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi'nin 1/25000 ölçekli Nazım İmar Planı ile 1/100000 ölçekli Çevre Düzeni Planı askıda...

7 ilde 13 gayrimenkul, turizm yatırımcılarına verilecek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Afyonkarahisar, Antalya, Aydın, Eskişehir, İzmir, Kayseri ve Muğla'daki 13 gayrimenkulü turizm yatırımcılarına tahsis edecek..

İzmir Berlin Turizm Fuarında tanıtılacak Haberi

İzmir Berlin Turizm Fuarında tanıtılacak

İzmir, Almanya'nın Berlin kentinde 48 Mart 2015 tarihleri arasında yapılacak olan ITB Berlin Turizm Fuarıiçin hazırlıklarını tamamladı. İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) Genel Sekreteri Murat Yılmazçoban, "Dünyanın en büyük turizm fuarı olan ITB Berlin'e IZKA'nın temin ettiği İzmir standı altında yerel yönetim, sivil toplum ve özel sektör temsilcileri ile birlikte katılıyoruz. İzmir'in Akdenizli kimliğini ön plana çıkaran bir stant tasarımı hazırlandı. İzmir'i dünyanın dört bir yanından gelen turizm profesyonellerine anlatacağız" dedi.  Yılmazçoban, İzmir standında turizm sektörü temsilcilerinin, ikili iş görüşmeleriyle İzmir turizmine katkı sağlayacağını söyledi. 


Yeni...