29 / 03 / 2024

izmir bina tahliye

izmir bina tahliye

İzmir'in Torbalı ilçesinde İZSU ekiplerinin çalışma yaptığı sırada bir apartmanın istinat duvarı yıkıldı. Dairelerinde hasar olan apartman tedbir amaçlı boşaltıldı. 

İstanbul'da 4 günde dört bina tahliye edildi!

İstanbul Gaziosmanpaşa ve Sultangazi'de 4 günde dört bina tahliye edildi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Maltepe'de toprak kayması nedeniyle 5 katlı bina tahliye edildi!

İstanbul Maltepe'de, kentsel dönüşüm sebebiyle yıkılarak yeniden inşa edilen binanın temelinde toprak kayması yaşandı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre bu esnada yan taraftaki binanın bahçe duvarı da çökünce, tedbir amaçlı 5 katlı binada kalanlar boşaltıldı.

Üsküdar'daki patlamada sıcak gelişme! 5 bina tahliye edildi!

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde 07.02.2022 tarihinde meydana gelen patlamanın ardından binada yaşayan vatandaşlar tahliye edildi. Yaşanan olaya ilişkin yetkili birimler açıklama yaptı.

Bağcılar'da kaldırım çöktü, iki bina tahliye edildi!

Bağcılar'da bir sokaktaki kaldırımda henüz bilinmeyen bir sebeple göçük meydana geldi. Belediye ekipleri herhangi bir olumsuzluğa karşı göçüğün yaşandığı kaldırımdaki iki binayı tahliye etti.

Tokat'ta kazı sırasında hasar gören bina tahliye edildi!

Tokat'ta temel kazısı esnasında bir binada hasar meydana geldi. 48 kişinin yaşadığı bina tahliye edildi.  

İzmir'de tavanı çatlayan bina tahliye edildi!

İzmir'in Bornova ilçesinde, 5 katlı bir binanın 4'üncü katındaki bir dairede tavan ve zeminde meydana gelen çatlama sonrası bina tahliye edildi. 

Ankara Sincan'da kolonu patlayan bina tahliye edildi!

Ankara'nın Sincan ilçesinde kolonu patlayan 4 katlı 24 dairelik bina gece saatlerinde tahliye edildi. 

Ordu'da heyelan tehlikesi nedeniyle 36 daireli bina tahliye boşaltıldı!

Ordu'nun Ünye ilçesinde sağanak yağış sonrası istinat duvarında hasar meydana gelmesi ve toprak kayması nedeniyle 36 dairenin yer aldığı bina tahliye edildi. 

Sancaktepe'de 4 katlı bina boşaltıldı!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'deki 4 katlı bina tahliye edildi.

Pendik'te depremden hasar gören bina tahliye edildi!

Dün İstanbul'da saat 15:07 sıralarında, merkez üssü Kartal olarak belirlenen 3.9 şiddetinde bir sarsıntı yaşandı. Sarsıntı sonrasında Pendik'teki Kaynarca Mahallesi'nde Çamdalı Sokak üzerinde yer alan 4 katlı apartmanın hasar gördüğü bildirildi.

Ankara Mamak'ta 3 katlı bina tahliye edildi!

Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan binanın temelinde hasar meydana gelmesi nedeniyle tahliye edildi. 

Pendik’te istinat duvarı çöktü, 5 katlı bina tahliye edildi!

İstanbul Anadolu Yakası İstanbul Pendik'te bulunan inşaat alanında göçme yaşandı, 4 katlı apartmanda yaşayan vatandaşlar tahliye edildi ve bina mühürlendi.

Fatih'te 4 katlı bina tahliye edildi!

İstanbul Avrupa Yakası Fatih Ayvansaray'da yer alan 4 katlı bina acil olarak tahliye edildi...

izmir bina tahliye Haberi

izmir bina tahliye

İzmir Torbalı'da İZSU ekiplerinin çalışma yaptığı sırada Ayrancılar Mahallesi 83 Sokak'taki Atamaca Apartmanın istinat duvarı yıkıldı. Yeni Asır Gazetesi'nde yer alan habere göre, istinat duvarının yıkılmasıyla yolda çökme meydana geldi. Bir elektrik direği devrildi, park halindeki 2 araç çukura düştü.

Olay yerie gelen itfaiye ekipleri göçük ihtimaline karşı çalışma yaptı. İkinci katındaki hasarlar oluşan apartman tedbir amaçlı boşaltıldı. Atmaca Apartmanı yöneticisi Şerife Okay, duvarın bir anda yıkıldığını söyelerek, "Kızım o anda evdeydi, ben de ekmek almak için markete gitmiştim. Bütün apartman sakinleri çok korktu." diye...