19 / 04 / 2024

İzmir Bornova arsa fiyatları

İzmir Bornova arsa fiyatları

İzmir İli, Bornova İlçesi, Doğan Köyü'nde yer alan tarım arazisi ve arsa vasıflı 2 adet gayrimenkul toplamda 4 milyon 264 bin 660 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

İzmir Bornova'da 4.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir ili Bornova İlçesi Altındağ Mahallesi, Kalabak Mevki'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 284 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

İzmir Bornova'da 5.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli, Bornova İlçesi, Erzene Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. 

İzmir Bornova'da 5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli Bornova İlçesi, Altındağ Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul vasıflı taşınmaz 5 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Marka Bornova Plus'ta 1+1'ler 3 milyon 800 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Marka Bornova Plus projesi Özdeker İnşaat tarafından İzmir Bornova'da inşa ediliyor. Marka Bornova Plus'ta 1+1'ler 3 milyon 800 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta. 

İzmir'in göbeğinde konut imarlı arsa fırsatı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir Bornova Işıklar Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Milli Emlak İzmir'in göbeğinde arsa satıyor! Fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Egenin incisi İzmir'de arsa satacak. Yatırımcıların radarına giren ihale 28 Haziran'da yapılacak. 

Trademark Pi Bornova'da 1+1'ler 1 milyon 679 bin TL'ye! Hemen teslim tapu fırsatı!

Trademark Pi Bornova projesi, Adnan Kılıçoğlu İnşaat imzasıyla İzmir Bornova'da yükseliyor. Projede 1+1 konutların fiyatları 1 milyon 679 bin TL'den başlıyor... 

İzmir Bornova'da kentsel dönüşüm için kritik viraj!

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. İzmir Bornova Belediyesi Bornova alanını kapsayan bazı bölgelerde kentsel dönüşüm için harekete geçti.

Arsa-arazi fiyatlarına Kuzey Marmara ve İzmir-İstanbul Otoyolu dopingi!

Yakın zamanda inşaatı tamamlanan Kuzey Marmara ve İzmir-İstanbul Otoyolu projesi bölgedeki arsa ve arazilerin değerini ikiye katladı. İzmir’de arsa fiyatların son 1 yılda yüzde 49, son 4 yılda yüzde 133 artış gösterdi

İzmir'de 129.2 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir Bornova, Çiğli ve Karşıyaka'da yer alan 6 adet gayrimenkulü 129 milyon 222 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Bornova Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İzmir Bornova Gayrimenkul Anonim Şirketi Kadıköy'de 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Eurofins Real Estate Lux Holding tarafından kuruldu.

Bornova'da riskli yapılar ortadan kaldırılıyor!

İzmir Bornova Belediyesi, ilçe genelinde depreme karşı yıkılma riski olan binaların yıkımına devam ediyor. Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, söz konusu yıkımlarla ilgili açıklamada bulundu. 

Bornova'da ruhsatsız yapılar yıkılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İzmir Bornova'da ruhsatsız ya da ruhsata aykırı yapıların yıkılması için harekete geçti. 

İzmir Bornova'da yüksekten düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

İzmir Bornova'da bir binanın çatısında çalışan inşaat işçisi Suat Güngör yaşamını yitirdi...

İzmir Bornova Dr. Behçet Uz Rekreasyon Alanı yenileniyor!

İzmir Bornova'da bir süredir kullanılmayan Dr. Behçet Uz Rekreasyon Alanı yenileniyor. Rekreasyon alanının 2021'de hizmete açılması planlanıyor.

Bornova'da maaşlarını alamayan inşaat işçilerinden eylem!

İzmir Bornova'da taşeron firmaların alacaklarını tahsil edemediğini iddia edilen 5 işçi, beton döktükleri şantiyenin 30'uncu katına çıkıp, eylem gerçekleştirdi. İnşaat firması yetkililerinin devreye almasıyla işçiler, eylemine son verdi.

İzmir Bornova arsa fiyatları Haberi

İzmir Bornova arsa fiyatları

İzmir İli, Bornova İlçesi, Doğan Köyü'nde yer alan tarım arazisi ve arsa vasıflı 2 adet gayrimenkul icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan arsalar için toplamda 4 milyon 264 bin 660 TL bedel isteniyor. 

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri :İzmir, Bornova ilçesi, Doğanlar köyü, 369 parseldekayıtlı, 3540 M2 alanlı ve zeytinlikvasıflı taşınmazın etrafının saç perde ile çevrilerek açık depolama alanı olarak kullanılmaktadır. Arazi yapısı düz ve engebesiz olan Taşınmaz tapu kaydına göre zeytinlik vasıflı olarak kayıtlı ise de keşif günü Taşınmaz üzerinde zeytin ağacı mevcut olmadığı, taşınmaz her türlü belediye hizmetlerinden istifade etmekte olup asfalt yola cepheli vaziyetteolduğu tesbit edilmiştir. 210 Mt ilerisinde Okul sokak,470 Mt ilerisinde Doğanlar Hüsnü Bornovalı İlk Öğretim okulu, 670 Mt ilerisinde Batıçim İlk Öğretim okulunun yer almaktadır.

Kıymeti...