20 / 04 / 2024

izmir bostanlı pier satılık daireler

izmir bostanlı pier satılık daireler

Bostanlı Pier Karşıyaka İzmir Karşıyaka'da Afa İnşaat tarafından inşa ediliyor. Bostanlı Pier Karşıyaka satılık daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn ediliyor.

İzmir Karşıyaka'da imar hakları artırıldı! 'Yapı stoku kötü, deprem kuşağında' dendi!

İzmir Karşıyaka'nın Bahriye Üçok, Bahçelievler, Bahariye, Aksoy, Tuna, Donanmacı, Alaybey, Tersane Mahalleleri ile Bostanlı Mahallesinin bir kısmını içeren bölgenin imar planında revizyona gidildi. İşte ayrıntılar...

Pier Çeşme'de son 10 daire fırsatı! Kasım sonunda teslim!

Mega İnşaat tarafından Ege'nin yükselen yıldızı Sakızlıkoy mevkiinde yükselen Pier Çeşme projesinde son 10 dairenin satışı devam ediyor. Peki Pier Çeşme'de daire fiyatları ne kadar? Pier Çeşme'de hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Pier Çeşme ile ilgili detaylar...

İzmir Feribot Ücretlerine Yeni Zamlar: Otomobil Geçişi 80 TL!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in içme suyuna yaptığı ardı ardına zamlardan sonra bu sefer de feribot ücretlerine zam geldi. Üçkuyular - Bostanlı arasında yolcu ve araç taşımacılığı yapan feribot seferlerinin ücretleri, daha önce yapılan zamdan sonra bir kez daha yükseltildi.

Bostanlı'daki eğik binalar vatandaşları isyan ettirdi!

İzmir'in Karşıyaka'ya bağlı Bostanlı semtinde bulunan ve sakinleri daha önce tahliye edilen eğik binaların biri hariç yıkım işlemleri başlamadı. 

İzmir'deki yatık binalarda ilk yıkım başladı!

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Bostanlı'da 'yatık binalar' olarak bilinen ve İzmir Valiliği'nin kararıyla boşaltılan 13 apartmandan ilkinin yıkımına bugün başlandı...

Karşıyaka Bostanlı'da yatık binalar yıkım için çözüm bekliyor!

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Bostanlı bölgesinde, 40 yılı aşkın zamandır yatık halde duran ve 3 ay önce tahliye tebligatı çıkarılan apartmanlarla ilgili belirsizlik devam ediyor.

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

Pier İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pier İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün 600 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de Hadı Mobarez tarafından kuruldu. 

Pier İnternational Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Pier İnternational Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çakmakçı ve Hosseın Akbarnezhad ortaklığında kuruldu. 

İzmir Karşıyaka'da 4.2 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

İzmir İli, Karşıyaka İlçesi, Bostanlı Mahallesi'nde yer alan 4 adet gayrimenkul toplamda 4 milyon 200 bin TL bedel ile icradan satışa sunuldu. 

Bostanlı 2. Etap kıyı düzenleme çalışmaları başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi,  “İzmirdeniz- Kıyı Tasarım Projesi” kapsamında Bostanlı 2. Etap Projesi’nin de yapım çalışmalarına başladı.

Afa Deluxe Bostanlı kimin?

İzmir Karşıyaka Bostanlı'da hayata geçirilen Afa Deluxe projesi 2018'in Eylül ayında teslim edilecek. Peki Afa Deluxe Bostanlı kimin?

Bostanlı Pier Karşıyaka satılık daire!

Bostanlı Pier Karşıyaka İzmir Karşıyaka'da Afa İnşaat tarafından inşa ediliyor. Bostanlı Pier Karşıyaka satılık daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn ediliyor.

izmir bostanlı pier satılık daireler Haberi

izmir bostanlı pier satılık daireler

Bostanlı Pier projesi 21 adet daireden meydana geliyor. Afa İnşaat tarafından hayata geçirilen proje İzmir Karşıyaka'da yer alıyor. 
 
Bostanlı Pier Evleri'nde 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Proje 2 blok olarak yükseliyor. 
 
Bostanlı Pier Karşıyaka'da daire sahiplerine otopark ve fitness salonu gibi hizmetler sağlanıyor. 


Web: http://www.afayapi.com/
Gizem...