24 / 04 / 2024

İzmir Buca arsa satışı

İzmir Buca arsa satışı

T.C. İzmir 6. Satış Memurluğu, İzmir ili, Buca ilçesi, İnönü Mahallesi, 10006 ada 1 parselde yer alan arsayı 9 milyon 250 bin TL'ye satıyor...

İzmir Buca'da 4.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli, Buca İlçesi, Tınıztepe Mahallesi'nde yer alan bina ve arsası 4 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 15 Ağustos 2018 olarak belirlendi. 

İzmir'in göbeğinde belediyeden satılık arsa!

İzmir Buca Belediyesi Zafer Mahallesi'ndeki 6 bin metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale usulü ile satışa çıkardı. Peki, arsa satış ihalesi ne zaman nerede yapılacak? İşte detaylar...

Buca Belediyesi'nden 80 milyon TL'ye imarlı arsa!

İzmir İli Buca Belediye Başkanlığı, İzmir Buca'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın muhammen bedeli 80 milyon TL olarak açıklandı.

İzmir'de 2 arsa satılacak! Fiyatları resmen dudak uçuklatıyor!

İzmir İli Buca Belediye Başkanlığı, İzmir Buca Zafer Mahallesi'nde iki arsayı satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Çiftçi Twins satışa çıktı! Yeni proje!

Çiftçi Grup tarafından İzmir Buca'da hayata geçirilen Çiftçi Twins projesi satışa çıktı. Peki Çiftçi Twins'te hangi konut tipleri yer alıyor? Çiftçi Twins'te daire fiyatları ne kadar? İşte Çiftçi Twins ile ilgili ayrıntılar...

Villa Platano Kaynaklar'da teslimler 2 ay sonra! Son fırsatları kaçırmayın!

Villa Platano Kaynaklar, Demirsel İnşaat  imzasıyla, İzmir Buca Kaynaklar'da yükseliyor. Satışların sonuna yaklaşıldığı projede son fırsat villaları kaçırmayın!

Buca Belediyesi İzmir'de 4 gayrimenkul satacak! Kaçırmayın!

Buca Belediye Başkanlığı, İzmir Buca'da yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 10 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmir'de KDV'den muaf 2 arsa satılacak! Foça ve Buca'da 8 taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Balçova Emlak Müdürlüğü ve Taşınmaz Geliştirme ve İmar Takip Emlak Müdürlüğü, İzmir Buca ve Foça'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan İzmir'de arsa satışı! Bu habere hemen bakın!

Milli Emlak, İzmir Buca'daki bir araziyi satışa çıkardı. İşte 8 milyon 567 bin TL'ye satışa çıkarılan arazi ile ilgili detaylar...

Birikmişi olanlar yaşadı! Milli Emlak’tan her keseye uygun arsa!

Milli Emlak İzmir Buca’dan arsa satışı yapacağını duyurdu. İşte detaylar!

İzmir Büyükşehir, Buca'da ticaret imarlı arsa satacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir Buca'da ticaret imarlı arsa satacak. Söz konusu arsa 2 bin 544 metrekare alana sahip.

Emlak Konut GYO İzmir Dikili parselinin değeri belli oldu! 

Emlak Konut GYO "İzmir Dikili Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi belli oldu. Emlak Konut GYO İzmir Dikili projesi için hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporunu KAP'ta yayımladı...

Milli Emlak İzmir'in göbeğinde arsa satıyor! Fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Egenin incisi İzmir'de arsa satacak. Yatırımcıların radarına giren ihale 28 Haziran'da yapılacak. 

Buca Belediyesi 3 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Buca Belediyesi, İzmir ili, Buca ilçesi, Zafer, İzkent ve Aydoğdu mahallelerinde yer alan 3 arsayı satıyor...

İzmir Buca arsa satışı Haberi

İzmir Buca arsa satışı

T.C. İzmir 6. Satış Memurluğu tarafından, İzmir ili, Buca ilçesi, İnönü Mahallesi, 10006 ada 1 parselde yer alan arsa 9 milyon 250 bin TL'ye satışa sunuldu. GAyrimenkulün satış ihalesi 7 Nisan tarihinde 11:45'te gerçekleştirilecek.

İlan metni:

T.C. İZMİR 6. (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU 2014/10 SATIŞ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI TAŞINMAZIN
 
Özellikleri : İzmir İli , Buca İlçesi inönü mahallesi , 10006 Ada, 1 Parsel,de 3.945,00 m2 yüzölçümlü“arsa” cinsiyle tapuya kayıtlı taşınmaz Fırat Mah., 271 Sokak No: 72 Buca / İZMİR adresindeki binanın 20 m. batısında bulunan boş arsanın bulunduğu yerdir.Mevcut haliyle her türlü belediye hizmetlerinden faydalanmaktadır. Ulaşım, Çarşı Pazar imkanları iyidir.
Tapu kaydının beyanlar hanesinde, “Üzerinde hazine fazlalığı vardır” şerhi bulunmaktadır.
Yüzölçümü : 3.945,00 m2
İmar Durumu...