25 / 04 / 2024

İzmir de satılık dükkan

İzmir de satılık dükkan

İzmir İli Seferihisar İlçesi'nde bulunan 4 dükkan ve 7 arsa Seferhisar Sulh Mahkemesi tarafından 6 milyon 611 bin TL bedelle açık artırma usulü ile ihale edilecek.

Ekim'de hem satılık hem kiralık ev fiyat artışları hız kesti! Büyükşehirlerdeki artışta lider Antalya oldu!

Son 3 senedir soluksuz bir şekilde artan satılık ve kiralık konut fiyatları 2023 Ekim'de hızını kesti. REIDIN Emlak Endeks sonuçlarına göre Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ekim'de, bir önceki aya göre yüzde 3,60, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 88,44 nominal yükseldi.

Ne İstanbul ne İzmir! Türkiye’de satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172 ile o ilde!

Endeksa tarafından açıklanan Mayıs 2023 verilerine göre, Türkiye’de son 1 senede satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172’lik artışla Kırklareli’de, kiralık konutlarda ise en fazla değer artışı yüzde 249’luk artışla Hatay ve Malatya’da gerçekleşti. 

Belediye'den İstanbul ve İzmir'de satılık arsa fırsatı! 30 adet arsa 900 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul'da 1, İzmir'de ise 29 adet arsayı satıyor. Peki İstanbul ve İzmir'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Çeşme'de satılık arsa arayanlar dikkat! Milli Emlak Çeşme'de imarlı arsa satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merak edilen ve araştırılan Eylül 2022 ihale ilanlarını yayımlamaya devam ediyor. Yayımlanan son ilanlara göre, Milli Emlak İzmir'de konut alanı imarlı arsa satıyor. İşte detaylar...

Satılık ve kiralık ev fiyatlarında hangi iller lider oldu?

Emlakjet verilerine göre 2021'de Türkiye’de satılık ev fiyatları ortalama yüzde 97 yükselirken, kiralık ev fiyatlarındaki yükseliş ise ortalama yüzde 83 olarak kaydedildi. 2021'de satılık evlerin en çok değer kazandığı şehirler arasında Aydın yüzde 156’lık artış ile birinci sırada oldu.

Satılık ve kiralık konut fiyatları 2022'de ne olacak?

Satılık evlerdeki erişilemez fiyatlar ne kadar gerçekçi? Fiyatlardaki yükselişler devam edecek mi? Ekonomistler, şehir plancıları, inşaatçılar ve gayrimenkul değerleme uzmanları konuya ilişkin beklentilerini açıkladı...

Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı!

Osman Gazi Köprüsü sonrası İstanbul’a ulaşımı kolaylaşan Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı...

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı: Parsel kalmadı!

Türkiye’nin sanayisi ve ihracat performansıyla öne çıkan şehirlerinden Denizli, 2021 de yatırımlarıyla dikkat çekecek. Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı, bölge yönetimi parsel bulunmaması sebebiyle taleplere olumsuz cevap veriyor.

Gönen'de satılık tarla fiyatları üç kat arttı!

Yalova bölgesinden bir çok tarım üreticisi Gönen'in çevre köylerine gelerek meyve fidancılık işi için yer almaya ya da kiralamaya başladılar. Artan talepler doğrultusunda kivi ekili bu bölgelerdeki satılık tarla fiyatları yükseldi. 

Maltepe'deki satılık 3 yıllık daire fiyatıyla yoğun ilgi gördü!

İcradan satışa çıkarılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller bazen yatırımcılar için önemli fırsatlar sunuyor. Son yayınlanan ilanlarda İstanbul'un en merkezi yerlerinden olan Maltepe'de satılık 3 yıllık 105 metrekare büyüklüğündeki daire de büyük ilgi gördü...

Buca'da hazine arazisindeki yapıya satılık tabelası asmışlar!

İzmir'de ormanlık alanda inşa edilen kaçak yapıların tespiti için havadan görüntüleme yapılıyordu ve o sırada Hazine arazisine inşa edilen bir yapıya "satılık" ilanı asıldığı saptandı...

İzmir de satılık dükkan Haberi

İzmir de satılık dükkan

İzmir Seferihisar'da yer alan 4 dükkan ve 7 arsa Seferihisar Sulh Mahkemesi tarafınca 3 Kasım 2015 günü saat 09:30 ile 09:40 arası satışa çıkacak.



1 NO'LU TAŞINMAZIN

Özellikleri : İzmir İl, Seferihisar İlçe, 195 Ada No, 3 Parsel No, HıdırlıkMahalle/Mevkii, 1 Bağımsız Bölüm Taşınmaz dubleks dükkün olarak geçmekte ise de ayrı ayrı olmak üzere zemin kat dükkan, birinci kat büro olarak kullanılmaktadır.Binada yer döşemesi seramik, ana bina merpeni mermer döşeli, dış doğramalar alimunyum, iç kapılar ise amerikan paneldir. Her bir kat 66 m2'dir. Belediye alt yapı hizmetlerinden yararlanır konumdadır.


Adresi: Hıdırlık Mahallesi Atatürk Cad. No.29 Seferihisar / İZMİR

Yüzölçümü: 132 m2

Arsa Payı: 97/207

İmar Durumu: Katsayısı 5, İnşaat tarzı Bitişik nizam, 1/1000 ölçekli

Kıymeti: 990.000,00 TL

KDV Oranı: %18

Kaydındaki Şerhler: Dosyasında.

1. Satış Günü: 03/12/2015 günü 09:30...