25 / 04 / 2024

İzmir Defterdarlığı ihaleleri

İzmir Defterdarlığı ihaleleri

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Daire Başkanlığı Buca ve Menderes'teki 3 arsayı ihale ile satıyor. İhale 27 Nisan'da yapılacak..

İzmir Defterdarlığı'ndan 22.6 milyon TL'lik okul inşaatı ihalesi!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından arsa karşılığı okul inşaatı işi ihale ediliyor..

İzmir Defterdarlığı'ndan 35 milyon 357 bin TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İzmir İli Menemen, Güzelbahçe ve Konak İlçesi'nde yer alan 4 gayrimenkulü 35 milyon 357 bin 599 TL bedelle satışa çıkarıyor.

İzmir Kemalpaşa'da 8.7 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Kemalpaşa İlçesi'nin Bağyurdu mevkiinde bulunan 3 arsanın satışı 8 milyon 741 bin 500'ye ihale edilecek.

İzmir Kemalpaşa'da 5.8 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Kemalpaşa İlçesi'nin Bağyurdu mevkiinde bulunan 51.728,15 metrekare arsanın satışı 5 milyon 845 bin 500 TL'ye ihale edilecek.

İzmir Defterdarlığı 61 taşınmazı satıyor!

İzmir Defterdarlığı, çoğu Buca’da olmak üzere çeşitli ilçelerdeki 61 taşınmazı satışa çıkardı. Şubat ayında yapılacak ihalelerde satışa konu olan taşınmazların tahmini değeri 30 milyon lirayı geçiyor.

İzmir'de TOKİ'nin satışa çıkardığı arsaların ihaleleri meclis gündeminde!

İzmir'in bazı ilçelerindeki arsalar için TOKİ tarafından 23 Haziran 2020 tarihinde duyurulan satış ve kira ihaleleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Samsun Milli Emlak'ın ihaleleri için açılan soruşturma mecliste!

Samsun Defterdarlık Milli Emlak Müdürlüğünün ihaleleri ile ilgili yapılan bir soruşturma meclis gündemine taşındı. CHP'li Hancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul Defterdarlığı'ndan satılık ve kiralık 3 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kadıköy Emlak Müdürlüğü ve Kartal Emlak Müdürlüğü tarafından satılık ve kiralama ihaleleri ilanı yayınlandı..

Turizmde yeni tahsis ihaleleri gerçekleşecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 12. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi açılışında konuştu. Bakan Ersoy, ''Önümüzdeki yıl yeni tahsis ihaleleri gerçekleşecek'' diye konuştu.

İzmir Defterdarlığı'ndan 16.4 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Daire Başkanlığı Buca ve Gaziemir'de yer alan 3 arsayı ihale ile satıyor. İhale 12 Haziran'da gerçekleşecek..

İzmir Gaziemir'de 5,1 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Gaziemir'de yer alan arsa İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından satışa çıkıyor. Arsa için  5 milyon 165 bin TL bedel isteniyor.

İzmir Defterdarlığı'ndan 17.5 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Daire Başkanlığı Buca ve Menderes'teki 3 arsayı ihale ile satıyor. İhale 27 Nisan'da yapılacak..

Bayraklı Çevre ve Şehircilik ile Kaymakamlık binası yapım ihalesi 24 Mayıs'ta!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından, İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Kaymakamlık binası ile yükleniciye kalacak Ofis binası yapım işi ihale ediliyor..

İzmir Defterdarlığı'ndan 22.6 milyon TL'lik okul inşaatı ihalesi!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından arsa karşılığı okul inşaatı işi ihale ediliyor..

İzmir Defterdarlığı'ndan 12.7 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Daire Başkanlığı, 2 ilçedeki 3 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 28 Mart'ta gerçekleşecek..

İzmir Defterdarlığı'ndan denize sıfır altın araziler!

İzmir Defterdarlığı Çeşme’de 27, Karaburun’da ise tek parça arazi satışı için düğmeye bastı. Defterdarlık 28 adet satış için toplam 22 milyon 484 bin TL'lik tahmini bedel belirledi. Karaburun’daki arazi ünlü Dolungaz Kamp Alanı’na yürüme mesafesinde yer alıyor.

İzmir Reisdere'de 3 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Defterdarlığı Çeşme Milli Emlak Müdürlüğü, Reisdere Mahallesi'ndeki 3 bin 551 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satıyor..

İstanbul Defterdarlığı'ndan 16.5 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

T.C. Maliye Bakanlığı İstanbul Defterdarlığı 11 adet gayrimenkulü toplam 16 milyon 517 bin 200 TL bedelle satışa çıkarıyor. Gayrimenkullerin satış ihaleleri farklı tarihlerde yapılacak.

İzmir Defterdarlığı ihaleleri Haberi

İzmir Defterdarlığı ihaleleri

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Daire Başkanlığı tarafından Buca ve Menderes'te yer alan arsa nitelikli 3 gayrimenkul ihale ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 17 milyon 592 bin TL olarak belirlenen ihale 27 Nisan'da saat 11:15, 14:45 ve 15:00'te gerçekleşecek.


TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Daire Başkanlığından:

SATIŞ İHALESİ YAPILACAK TAŞINMAZLAR

1 - Yukarıda TABLO-A’da belirtilen taşınmazların 2886 sayılı Kanunun 45. maddesine göre satış ihaleleri Hükümet Konağı C Blok Konak/İZMİR adresindeki İzmir Defterdarlığı binasının 1. Katında bulunan toplantı salonunda komisyon huzurunda belirtilen gün ve saatte yapılacaktır.

2 - Satış ihalesi yapılacak taşınmazlara ilişkin şartname ve ekleri Defterdarlığımız ilgili Müdürlüklerinde ücretsiz olarak görülebilir.

3 - İhaleye katılacak isteklilerin aşağıda belirtilen belgeleri ihale başlama saatine kadar İhale Komisyon Başkanlığına teslim etmeleri veya iadeli taahhütlü posta...