19 / 04 / 2024

izmir demirtaş medikal

izmir demirtaş medikal

Demirtaş Medikal, Torbalı 2. İcra dairesi tarafından 1 milyon 425 bin TL'ye açık artırmayla satılacak...

Ekrem Demirtaş: İzmir'de dönüşüm kaçınılmaz!

İZMİR Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş kentsel dönüşümün zorlu bir süreç olduğuna dikkat çekerek, “Bu kadar kötü kullanılan İzmir'de kentsel dönüşüm kaçınılmaz.

Ekrem Demirtaş: İzmir, sefertası gibi binalarla çirkinleştiriliyor!

Dışarıdan denize bakanların “güzel bir şehriniz var” dediğini belirten Demirtaş, oysa sefertası gibi binalarla şehrin çirkinleştirildiğini söyledi.

Ekrem Demirtaş: İzmir'de yılda 30 bin konut dönüşmeli!

İzmir’de yılda 30 bin konutun dönüştürülmesi gerektiğini ancak 1 santim bile yol alınamadığını söyleyen Demirtaş, “Kentsel dönüşümde bizlere de rol verilmesi gerekiyor” dedi

Ekrem Demirtaş: İzmir'de dönüşüm bir an önce gerçekleştirilmeli!

Bakan Tüfenkci, Bakanlık Toplantı Salonu'nda İZTO Başkanı Ekrem Demirtaş ve beraberindeki heyeti kabul etti. İZTO Başkanı Demirtaş İzmir'de dönüşüm projelerinin bir an önce gerçekleştirilmesi gerektiğini söyledi.

Ekrem Demirtaş: İzmir'de her yıl 30 bin konut yenilenmeli!

Ankara'ya Ekrem Demirtaş öncülüğünde çıkarma yapan İzmir Ticaret Odası heyeti üç partinin milletvekilleriyle bir araya geldi. Kentsel Dönüşümün hızlandırılması gerektiğini belirten Demirtaş, "İzmir'de her yıl 30 bin konutu yenilemek zorundayız." dedi.

Ekrem Demirtaş, İzmir'deki plan iptallerini eleştirdi!

İzmir Ticaret Odası aralık ayı meclis toplantısında konuşan İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir planlarının iptallerini eleştirdi. Demirtaş, kentte çeşitli itirazlarla planların yargı tarafından iptal edilmesine değindi.

İTO Başkanı Demirtaş: İzmir Körfez Tüp Geçiti hayati bir proje!

İTO Başkanı Ekrem Demirtaş Körfez Tüp Geçit Projesi'nin kilitlenen İzmir trafiği için önemli bir çözüm yolu olduğunu, mutlaka hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

İzmir su kesintisi 12 Ocak 2015!

İZSU Genel Müdürlüğü, izmir Mordoğan’da Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından sürdürülen Karaburun-Mordoğan arası yol çalışmaları nedeniyle köprü ayağı imalatı yapılacağından, bölgedeki şebeke hattının deplase edileceğini açıkladı

Ekrem Demirtaş: Atatürk Stadyumu projemizin tartışılmasını istiyoruz

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, 2 gün önce açıkladıkları stat ve tünel projelerine toptan karşı çıkılmasını değil, incelenmesini ve tartışılmasını istediklerini söyledi.

İTO Başkanı'ndan İzmir statlarına destek sözü!

İzmir Ticaret Odası (İTO) Başkanı Ekrem Demirtaş’ın Alsancak Stadı’nın tribünlerini güçlendirip, Atatürk Stadı’nı yerinde yenileme ve Seha Aksoy Atletizm Pisti’ni 13 bin kişilik stada dönüştürme projelerine İzmir kulüpleri tam destek verdi.

Ekrem Demirtaş İzmir projelerini açıkladı!

İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir'in stat ve trafik sorununu çözüm için hazırladığı projeleri sergi açarak kamuoyuna açıkladı. İşte İzmir'in stat ve trafik sorunu için hazırlanan projeler...

Ekrem Demirtaş, İzmir Kıyı Kesimi ve Kent Merkezi Tünelleri Projesi'ni açıkladı!

Atatürk Stadyumu'nun yenilenmesi ve kent içi geçiş yollarının büyük bölümünün tünellerle yerin altına alınmasını öneren Başkan Demirtaş, "Stat ve ulaşım sorunlarına çare olabilecek bu projeleri kamuoyunun tartışmasını istiyoruz" dedi.

İzmir'in trafiğine tünel öneri projesi geliştirildi!

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir'in kent merkezinde ulaşım sorununun çözümüne yönelik olarak, "İzmir Kıyı Kesimi ve Kent Merkezi Tünelleri Öneri Projesi'ni geliştirdiklerini açıkladı.

izmir demirtaş medikal Haberi

izmir demirtaş medikal

İzmir Torbalı'da yer alan Demirtaş Medikal Ortepedi Mobilya İnş. Tem-gıda Turizm San. ve Ticaret LTD. ŞTİ. tesisleri torbalı 2. icra dairesi tarafından açık arttırmayla satılacak.


Muahmmen bedeli  1 milyon 425 bin TL olan tesisleri satışı 28 Ağustos 2012 tarihinde saat 10:30'da Torbalı Adliye Sarayı müzayede salonunda gerçekleşecek.


İlanı detaylı görmek için