16 / 04 / 2024

izmir dikili arıtma tesisi ne zaman yapıalcak

izmir dikili arıtma tesisi ne zaman yapıalcak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Dikili’deki su sorununu çözmek için ilçeye 5,5 kilometreden su getirebilmek üzere çalışmalara başladıklarını ve bu işin 3.5 kilometrelik bölümünü tamamladıklarını müjdeledi...

İzmir Bayındır'a yeni arıtma tesisi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayındır merkeze uzak yerleşim yerlerinin atık su sorununu çözmek için ilçeye yeni bir arıtma tesisi daha kazandırdı.

İzmir Yenifoça İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'nin inşasına tepki!

İZSU Genel Müdürlüğü'nün, 41 milyon liralık yatırımla 50 bin kişi kapasiteli olarak inşa edilen Yenifoça İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'ni, derin su deşarj sistemi ihalesi yapılmadan devreye almasına çevredeki site sakinleri ve çevreciler tepki gösterdi.

İzmir Tire’ye Avrupa standartlarında arıtma tesisi geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, yeni yasayla sınırlarına dahil olan Tire’ye Avrupa Birliği standartlarında arıtma tesisi kazandırıyor. 9.1 milyon liraya mal olacak tesisin yapım çalışmaları başladı.

İzmir'e 56 milyon TL'lik arıtma tesisi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Gördes Barajı’ndan gelecek suyu “içme suyuna” çevirecek Kavaklıdere İçme Suyu Arıtma Tesisi’ni gezerek tamamlanan tesisteki son rötuşları inceledi.

İzmir Küçük Menderes arıtma tesisi ihalesi 19 Temmuz'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, yeni yasayla sınırlarına dahil olan Tire’ye Avrupa standartlarında arıtma kurmak için ihaleye çıkıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 10 yeni arıtma yatırımına daha başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, “temiz ve yaşanabilir bir çevre” için biri Aliağa'da olmak üzere 10 yeni arıtma yatırımına daha başlıyor. Yenişakran'a yapılacak Atık Su Arıtma Tesisigünde yaklaşık 2 bin metreküp evsel atık suyu arıtacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 3 arıtma tesisi yapacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü'nün Menderes Havza Atık Su Arıtma Tesisi'nde yılda 2 bin ton arıtma çamuru güneş enerjisiyle kurutuluyor.

İzmir Büyükşehir'den arıtma tesislerine dev bütçe!

Kentsel yerleşimlerin en büyük çevre problemlerinden biri olan evsel atık su sorununu kurduğu ileri biyolojik atık su arıtma tesisleriyle çözen İzmir Büyükşehir Belediyesi, arıtma tesislerini işletmek için de ciddi bütçeler ayırıyor.

İzmir'de 9 ilçeye daha arıtma tesisi geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, Kiraz'daki arıtma tesisinin verimli çalışmadığını belirterek, "10 ilçede nasıl arıtma yaptıysak yeni bağlanan 9 ilçede de öyle yapacağız. Bunun için her türlü olanağımızı kullanacağız" dedi.

İzmir Küçük Menderes'e 11. arıtma tesisi yapılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Küçük Menderes Havzasını kirlilikten kurtarmak için başlattığı arıtma seferberliği sürüyor. İZSU Genel Müdürlüğü, Bayındır Hasköy'de kuracağı arıtma tesisi için ihale hazırlıklarına başladı.

İzmir Hasköy'e Avrupa standartlarında arıtma tesisi!

İzmir -Küçük Menderes Havzası'nı kirlilikten kurtarmak için izmir Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı arıtma seferberliği sürüyor. Tesiste yaklaşık 10 bin kişinin atık suyu arıtılacak. İşte projenin ayrıntıları...

İzmir Arıtma Tesisi Mart 2016'da açılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi'nin kapasitesini yüzde 36 oranında artıracak 88.4 milyon liralık ek ünitelerin inşaatını hızla tamamlıyor.

İzmir’in arıtma kapasitesi artıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi’nin kapasitesini yüzde 36 oranında artıracak 88.4 milyon liralık ek ünitelerin inşaatını tamamlıyor. İşte ayrıntılar...

izmir dikili arıtma tesisi ne zaman yapıalcak Haberi

izmir dikili arıtma tesisi ne zaman yapıalcak


Dikili’de CHP merkez seçim bürosunun açılışını yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, halkın büyük sevgi gösterileri ile karşılandı. Kocaoğlu, Dikili’deki su sorununu çözmek için ilçeye 5,5 kilometreden su getirebilmek üzere çalışmalara başladıklarını ve bu işin 3.5 kilometrelik bölümünü tamamladıklarını müjdeledi.


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Dikili’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin merkez seçim bürosunun açılışını yaptı. Vatandaşlar yağmura rağmen açılışa büyük ilgi gösterdi. Başkan Kocaoğlu’nun ilçeye girişinde ise adeta bir bayram havası yaşandı. Davul, zurna, Islık, korna ve düdük çalarak, alkış tutarak Başkan Kocaoğlu’nu karşılayan vatandaşlar, Dikili’de yeri ve göğü adeta inletti.


30 Mart’ta Dikili’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlanacağını hatırlatan Aziz Kocaoğlu, şu ana kadar ilçenin asfalt ihtiyaçlarını karşıladıklarını söyledi. Dikili’nin öncelikli olarak su, kanal ve arıtmaya ihtiyaç duyduğunu kaydeden Başkan...