28 / 03 / 2024

İzmir Doğa Park Evleri satılık

İzmir Doğa Park Evleri satılık

İzmir Doğa Park Evleri 'nde fiyatlar 335 bin liradan başlangıç gösteriyor, Gaziemir Serbest Bölge arkasında yer alan proje Evka 7 'ye yakın konumda inşa ediliyor...

Doğa dostu konutlarda talep patladı!

Koronavirüs salgını nedeniyle izole yaşam tercih eden vatandaşlar doğa dostu konutları tercih etmeye yöneldi. Öyle ki İstanbul'da park ve koruya komşu dairelere olan talep yüzde 200 arttı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi bugün Çekmeköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Emirgan Korusu ve Abbasağa Parkı’nın koruma statüsü değişti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Beşiktaş’taki Abbasağa Parkı’nı ve Sarıyer’deki Emirgan Korusu’nu “Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı” şeklinde tescilledi. Bu statüye sahip alanlarda; kamp ünitesi, bungalov, günübirlik tesis, büfe, iskele gibi yapılara izin veriliyor.

Doğa Koleji'nde son durum: Veliler tepki gösterdi!

İzmir'de öğretmenlerin aylarca maaş alamayıp, iş bırakması nedeniyle İTÜ Vakfı'na devredilen Doğa Koleji'ndeki veliler, 1 hafta geçmesine rağmen öğretmenler ile diğer personelin hala maaşını alamadığını iddia etti. Veliler okulun önünde toplandı ve duruma tepki gösterdi...

Doğa Rutkay ve Kerimcan Kamal Park Çadır Buluşmaları'na katıldı!

Park Residences Cadde’de düzenlenen ‘Park Çadır Buluşmaları’ Kadıköylüleri bu sefer tiyatro oyuncusu Doğa Rutkay ile eşi gazeteci-yazar Kerimcan Kamal'la buluşturdu. 

Batman'a 120 bin metrekarelik Doğa Parkı geliyor!

Batman'a Doğa Parkı inşa edilecek. Parkın içerisinde cami, külliye, kütüphane, konferans salonu, eğitim merkezi, yürüyüş yolları, şelale, spor, piknik ve park alanları yer alacak.

Çekmeköy Doğa Park'a 60 bin metrekarelik ilave alan!

Çekmeköy’ün yeşiline yeşil katan Çekmeköy Belediyesi şimdi de Doğa Park'a ilave ettiği 60 bin metrekarelik yeşil alanın açılışını yaptı.

Çekmeköy Doğa Park yenileniyor!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 7den 70’e tüm Çekmeköylüleri ağırlayan Doğa Park’a ilave 60 bin metre kare yürüyüş ve piknik alanının vatandaşlara hizmet vermesi için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Çekmeköy Doğa Park Mescidi açıldı!

Çekmeköy Hamidiye Mahallesi Doğa Park içinde yer alan ve inşaatı tamamlanan mescidin açılışı yapıldı.

Abbasağa Parkı ve Ihlamur Kasrı imar planı yeniden askıda!

İstanbul Ihlamur Kasrı I.ve III. Derece Doğal Sit Alanı Etkileme Geçiş Sahası ile Abbasağa Parkı I. Derece Doğal Sit Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Ihlamur Kasrı ve Abbasağa Parkı imar planı askıda!

Beşiktaş ilçesine bağlı Ihlamur Kasrı ve Abbasağa Parkı Doğal Sit Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı 27 Ekim'de askıdan indirilecek...

Çekmeköy Doğa Park Meydanı açıldı!

Doğa Park yenilenen yüzüyle 7’den 70’e binlerce Çekmeköylüyü ağırlayacak. Yaklaşık üç ay önce çalışmalarına başlanan Doğa Park Meydanı yapılan törenle hizmete açıldı.

İzmir Doğa Park Life teslim tarihi!

Koç İnşaat'ın projesi Doğa Park Life, önümüzdeki Eylül ayının sonunda satışa çıkarılacak. İzmir'de yükselen Doğa Park Life projesi 42 lüks daireden oluşuyor...

İzmir Doğa Park Evleri satılık Haberi

İzmir Doğa Park Evleri satılık


İzmir Gaziemir 'de Koç İnşaat imzası ile inşa edilen İzmir Doğa Park Evleri 6 dönüm alan üzerine yayılıyor. Projede satışlar devam ediyor.


3 oda 1 salon konut tiplerinden meydana gelen İzmir Doğa Park Evleri 'nde teslimler 18 ay sonra gerçekleştirilecek. Proje kapsamındaki konutlar 130 metrekare ile 140 metrekare arasında değişen alanlara sahip.


İzmir Doğa Park Evleri fiyatları 335 bin liradan başlıyor, 390 bin liraya kadar yükseliyor. Projeden  banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


72 konutun yer aldığı İzmir Doğa Park Evleri Gaziemir Serbest Bölge arkasında yer alıyor, Evka 7'ye yakın konumda inşa edilen proje 3 blok halinde yükseliyor.


Telefon: 0232 251 28 17

Web: http://www.dogaparkgaziemir.com

Ceren...