24 / 04 / 2024

izmir Emrah Apartmanı mahkeme

izmir Emrah Apartmanı mahkeme

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen ve büyük yıkıma sebep olan 6.6 şiddetindeki depremde 32 kişinin yaşamını yitirdiği Emrah Apartmanı’nın müteahhidi Hayati Uzun’un oğlu Murat Bora Uzun hakkında, kovuşturmaya yer olmadığına ilişkin karar alındı. 

Emrah Arslan kimdir? Astor Enerji’de hangi alanlarda görev aldı?

Emrah Arslan hangi üniversiteden mezun oldu? İngilizce biliyor mu? Hangi alanlarda çalıştı? Astor Enerji’de hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte Emrah Arslan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Emrah Can İnşaat Mobilya Ve Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Emrah Can İnşaat Mobilya Ve Gıda Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsa Bozkurt tarafından kuruldu.

Özgür Demirtaş ve Emrah Lafçı'dan hükümete 'Gibi' göndermeli soru!

Ünlü ekonomistler Özgür Demirtaş ve Emrah Lafçı, Merkez Bankası'nın faiz kararını Gibi dizisinden bir replikle eleştirdi.

İzmir depreminde yıkılan Emrah Apartmanı davasında tutuklu sanık kalmadı! 

İzmir'de 30 Ekim 2020'de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde 30 kişinin yaşamını yitirdiği Emrah Apartmanı'na yönelik devam eden davada tutuklu yargılanan sanık için şartlı tahliye kararı verildi.

İzmir depreminde yıkılan Emrah Apartmanı davasında yeni gelişme!

Ekim 2020'de meydana gelen depremde yıkılan ve 30 kişiye mezar olan Emrah Apartmanı'na yönelik açılan davada binanın müteahhidi olan sanık, asıl müteahhit olmadığını dile getirdi. 

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan İzmir depreminde yıkılan binalara ilişkin açıklama!

Jeoloji Mühendisleri Odası, İzmir depreminde 117 vatandaşın hayatını kaybettiği, Yağcıoğlu, Yılmaz Erberk, Barış sitesi (B ve D Blok), Emrah Apartmanı, Rızabey Apartmanı, Karagül Apartmanı, Doğanlar Apartman ve Cumhuriyet Sitesi (A blok) binalarının yıkılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

İzmir depreminde yıkılan Emrah Apartmanı'na ilişkin iddianame hazırlandı!

İzmir'de, geçtiğimiz sene yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremde 30 kişinin yaşamını yitirdiği Emrah Apartmanı'na ilişkin hazırlanan iddianamede apartmanın projelendirmedeki eksiklikler, malzeme özelliklerindeki yetersizlikler, uygulama ve işçilik yanlışları sebebiyle yıkıldığı belirtildi.

Emrah kripto para dünyasında! Emrahcoin geliyor!

Yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Emrah, şimdide kripto para piyasasına gireceğini açıkladı. Ünlü isim, yatırım danışmanlarının yönlendirmesiyle hazırlıklara başladı. 

İzmir'de çöken Emrah Apartmanı'nın müteahhidinin oğluna takipsizlik kararı!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen ve büyük yıkıma sebep olan 6.6 şiddetindeki depremde 32 kişinin yaşamını yitirdiği Emrah Apartmanı’nın müteahhidi Hayati Uzun’un oğlu Murat Bora Uzun hakkında, kovuşturmaya yer olmadığına ilişkin karar alındı. 

Emrah Doğan Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emrah Doğan Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Doğan tarafından kuruldu.

Emrah, oğlu Tayfun'u mirasından men etti!

Emrah’ın oğlu Tayfun Engin Çolak, babasının bir ev aldıktan sonra mirasından feragat ettiğini açıkladı. Annesi ise “Kabul etmemesi için mücadele verdim. Karşı taraf oğluna bir şişe süt almamıştır” diye konuştu.

Emrah Apartmanı'nın müteahhitinden pişkin cevap!

İzmir'deki depremde 32 kişinin hayatını kaybettiği Emrah Apartmanı'nın müteahhidi Hayati Uzun'un apartmanın ortak watsapp grubunda verdiği pişkin cevap 'bu kadarına da pes' dedirtti.

İzmir depreminde yıkılan Emrah Apartmanı'nın müteahhiti 'Yıkılacak' demiş!

İzmir depreminde yıkılan ilk bina Bayraklı'da Hayrettin Uzun'un inşa ettiği Emrah Apartmanı'ydi. Hayettin Uzun'un inşa ettiği bina iki torunu ve gelinine mezar oldu.

izmir Emrah Apartmanı mahkeme Haberi

izmir Emrah Apartmanı mahkeme

İzmir 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen ve büyük yıkıma sebep olan 6.6 şiddetindeki depremde 32 kişinin yaşamını yitirdiği Emrah Apartmanı’nın müteahhidi Hayati Uzun’un, aynı apartmanda yaşayan ve depremde eşinin ve 3 çocuğunun hayatını kaybettiği oğlu Murat Bora Uzun hakkında, kovuşturmaya yer olmadığına ilişkin karar alındı. 

Sözcü'de yer alan habere göre; 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen 6.6 şiddetindeki İzmir depreminde en çok hasarın görüldüğü Bayraklı'daki Mansuroğlu Mahallesi’nde depremde yıkılan 7 katlı Emrah Apartmanı’nın müteahhidi Hayati Uzun’un, 1992'deki Erzincan depreminde torunu Emrah Uzun’u kaybetmesinin ardından İzmir'in Bayraklı ilçesine geldiği öğrenildi. 

Hayati Uzun, burada 2 bloklu 7 katlı ve 28 daireye sahip bir bina yaptı ve depremde kaybettiği torunu Emrah’ın ismini apartmana koydu. Hayati Uzun, süreç içinde başka bir yere taşındı, fakat...