23 / 04 / 2024

İzmir Fahrettin Altay Narlıdere Metrosu

İzmir Fahrettin Altay Narlıdere Metrosu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, şantiye incelemelerine Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu ile başladı.

İzmir Narlıdere Metrosu’nun son istasyonu da açıldı! 

Toplamda 287 milyon Euro’luk yatırımla Fahrettin Altay ile Narlıdere’yi bağlayan Narlıdere Metrosu'nun merakla beklenen son istasyonu da hizmete açıldı. Söz konusu metro hattı 15 Nisan tarihine kadar ücretsiz olacak.

İzmirlilere müjde! Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu açıldı!

Milyonlarca İzmirli tarafından merakla beklenen Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nun açılışı yapıldı. Söz konusu metro hattı 15 Nisan tarihine kadar ücretsiz olacak.

Fahrettin Altay – Narlıdere Metrosu 24 Şubat'ta açılıyor!

İzmirli vatandaşlar tarafından merakla beklenen Fahrettin Altay – Narlıdere Metro Hattı 24 Şubat'ta hizmete açılıyor. 7 istasyondan oluşan hatla Evka-3’e kadar kesintisiz ulaşım sağlanmış olacak.

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu 7 Şubat'ta tamam! İzmirliler işte o metronun geçeceği duraklar! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 7 Şubat 2024 tarihinde açılacağını açıkladığı Fahrettin Altay-Narlıdere Metro hattındaki çalışmalada inceleme yaptı. Peki Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu hangi duraklardan geçecek? İşte ayrıntılar...

Narlıdere-Fahrettin Altay Metrosu'nda ışık göründü!

Yüzde 88 oranında bitirilen Narlıdere-Fahrettin Altay Metrosu'ndaki çalışmalarda yerinde incelemeler yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Şehitlik İstasyonu'nda bulunan şantiye alanına indi ve metroya ilişkin çalışmalardaki son durumu aktardı.

Royal Altay Gayrimenkul Gıda Ve Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Altay Gayrimenkul Gıda Ve Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Altay tarafından kuruldu.

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nda sevindiren gelişme: Yüzde 50'si tamamlandı!

İzmir'de yapımı devam eden Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nun ray döşeme işlemlerinin yarısı tamamlandı.

Maltepe Altayçeşme 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

Maltepe ilçesi, Altayçeşme Mahallesi, 16761 ada, 53 parsel ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Fahrettin Koca müjdeli haberi verdi: Sağlık çalışanlarına zam geliyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Sağlık çalışanlarına 2 bin 500 ile 5 bin lira arasında zam yapacağız" ifadelerini kullandı. Başkan Erdoğan da yaptığı açıklamada "(Uzman ve pratisyen hekimlere) 5 bin, 2 bin 500 lira; bu tür zamlar geliyor." dedi.

Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattının planları onaylandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattı için hazırlanan imar planları onaylandı. 

Engin Altay'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Canan Sakarya bugünkü köşesinde CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın Kanal İstanbul projesine ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Canan Sakarya'nın o yazısı...

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nda istasyon inşaatları başladı!

İzmir'de yapımı devam eden Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nda istasyon çalışmaları başladı. 

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nun yüzde 82'si tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, inşaatı devam eden Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu hakkında açıklamalarda bulundu Soyer, metro hattının yüzde 82'sinin tamamlandığını dile getirdi.

İzmir Fahrettin Altay Narlıdere Metrosu Haberi

İzmir Fahrettin Altay Narlıdere Metrosu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kentteki şantiye incelemelerine Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu ile başladı. Başkan Tunç Soyer geçtiğimiz Haziran ayında temeli atılan 1 milyar 27 milyon liraya ihale edilen F. Altay-Narlıdere Metrosu’nun şantiyesine inerek çalışmaları yerinde inceledi. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Soyer’e inceleme esnasında Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe de eşlik etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 2022 yılının başında hayata geçecek Narlıdere Metrosu tamamlandığında sadece hat üzerinde değil, durak çıkışlarına yapılacak otoparklarla da kent içind eki traf ikte rahatlama sağlanacağını belirtti. Narlıdere Metrosu’nun ikinci durağı olan Çağdaş’ta ilk beton atımı Başkan Soyer eşliğinde yapıldı. Yerin otuz metre altında süren proje kapsamında yedi istasyon ve iki...