16 / 04 / 2024

İzmir gayrimenkul haberleri

İzmir gayrimenkul haberleri

Geleceğin Manhattan’ ı olması beklenen İzmir ‘de konut fiyatları hızlı artış gösterdi. Lüks Markalı konutlarının inşa edilmesi, bölgedeki fiyatları 545 bin ile 650 bin TL aralıklarına çıkardı.

İzmir, gayrimenkul sektörünün yeni gözdesi oldu! 2-3 dönümlük tarlalara talep arttı!

İzmir’in coğrafi konumu, iklim koşulları, demografik yapısı, liman, sanayi şehri olması ve verimli tarım alanlarına sahip olması gayrimenkul sektörünün dikkatini çekti. İzmir, gayrimenkul sektörünün yeni gözdesi oldu. İşte ayrıntılar...

Mega projeler İzmir gayrimenkul piyasasını hareketlendirdi!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Sancak, İstanbul-İzmir Otoyolu'nun açılmasının ve faiz oranlarındaki indirimin İzmir gayrimenkul piyasasını yüzde 30-40 hareketlendirerek konut satışlarını artırdığını belirtti...

İstanbul'da A sınıfı ofis arzı 4.99 milyon metrekareye ulaştı!

Pamir&Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2019 1. Çeyrek Raporu'na göre, 2019 birinci çeyrekte İstanbul ana ofis bölgelerindeki A sınıfı ofis arzı 4.99 milyon metrekareye ulaştı...

Konut satışları 2019 birinci çeyrekte yüzde 15,6 azaldı!

Pamir&Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2019 1. Çeyrek Raporu'na göre, konut satışları 2019 birinci çeyrekte, geçen yılın aynı çeyreğine göre yüzde 15,6 azaldı.

AVM arzı 2020 sonunda toplam 14 milyon metrekare olacak!

Pamir&Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2018 4. Çeyrek Raporu'na göre; 2020 sonunda toplam AVM arzının 14 milyon metrekare olması bekleniyor. Gelecek arzın yüzde 80’ini İstanbul, Ankara ve Bursa’daki AVM projeleri oluşturacak.

İstanbul A sınıfı ofis arzı 4.84 milyon metrekareye ulaştı!

Pamir&Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2018 4. Çeyrek Raporu'na göre, 2018 dördüncü çeyrekte İstanbul ana ofis bölgelerindeki A sınıfı ofis arzı 4.84 milyon metrekareye ulaştı...

İzmir'e yatırım yapmak isteyen acele etsin!

“Coldwell Banker Baras” çatısı altında “Lüks Konut Uzmanı” olarak sektörün çıtasını yükseltmeyi amaçlayan Ayşe Fügen Arda, İzmir gayrimenkul sektörünü kaleme aldı. 

2020 sonunda toplam AVM arzı 14 milyon metrekare olacak!

2017 yılı 4. çeyrek Gayrimenkul Haberleri Türkiye Gayrimenkul Sektörü Raporu'na göre 2020 sonunda toplam AVM arzının 14 milyon metrekare olması bekleniyor.

2017'nin 3'ncü çeyreğinde 6 yeni AVM açıldı!

Pamir & Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2017 yılı 3. çeyrek raporu yayınlandı. Pamir & Soyuer Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporunda Türkiye Perakende Pazarı incelemesi de yer aldı. 

Kağıthane Cendere Bölgesi, ofis pazarında büyüdü!

Pamir & Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2017 yılı 3. çeyrek raporu yayınlandı. Pamir & Soyuer Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporunda İstanbul ofis pazarı tüm yönü ile ele alındı. 

Koleksiyon, Mahall Bomonti projesi için özel bir daire hazırladı!

Detaylı, zarif ve incelikli tasarımlara sahip mobilyalarıyla yaşanılası mekanlar yaratan Koleksiyon, Türkerler Holding tarafından geliştirilen Mahall Bomonti İzmir gayrimenkul projesi için çok özel bir daire hazırladı.

İstanbul'da A sınıfı ofis arzı 3,33 milyon metrekareye ulaştı!

Pamir & Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2017 yılı 1. çeyrek raporu yayınlandı. 2017 ilk çeyreğinde A sınıfı ofis arzı, İstanbul’da ana ofis bölgelerinde 3,33 milyon metrekareye ulaştı.

Mahall Bomonti İzmir’e Koleksiyon dokunuşu!

Detaylı, zarif ve incelikli tasarımlara sahip mobilyalarıyla yaşanılası mekanlar yaratan Koleksiyon, Türkerler Holding tarafından geliştirilen Mahall Bomonti İzmir gayrimenkul projesi için çok özel bir daire hazırladı.

İzmir gayrimenkul haberleri Haberi

İzmir gayrimenkul haberleri

Lüks Konutta fiyat artışı tavan yaparken, ikinci el konutta 140 metre kare dairelerin fiyat aralığı ise 200 bin ve 300 bin TL arasında konuma göre değişim gösterdi. Arsa üretiminin sınırlı olması, İzmir’ in belirli bölgelerine talepleri artırmaktadır. Bayraklı Turan bölgesinde ciddi yatırımlar, yine inciraltı bölgesinde sağlık turizmine yönelik hareketlenme söz konusu  olduğuna değinen İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) Başkanı Mesut Güleroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gayrimenkul yatırımcıları için artık Ankara'da yer kalmadı, İstanbul'da zaten ciddi anlamda yer problemi yaşanıyor ama İzmir bakir olduğu için hem yabancı hem de diğer illerde yerleşik yatırımcılar İzmir'de yatırım yapmak için yer arıyorlar. Emlakçılar olarak, yaptığımız görüşmelerde İzmir menşeili olmayan firmaların da İzmir'e gelip yatırım yaptığını görüyoruz. Bunun önümüzdeki yıl içinde daha da hareketleneceğini...