18 / 04 / 2024

izmir göl temizliği yüzer gezer gemi

izmir göl temizliği yüzer gezer gemi

Türkiye’nin ilk ve tek Yüzer/Gezer Amfibi Ekskavatörü'nün ithalatı Finlandiya’dan yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi IZSU'ya teslim edilen Finlandiya’da Patentli olarak imal edilen Amfibi Ekskavatörü bu hafta başı geldi..

Vivo'nun yeni atılımı: Vivo V29e 5G, güçlü performansı ve estetik tasarımıyla geliyor!

Vivo, pazardaki etkileyici ürün yelpazesine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Vivo V29e 5G modeli, 120Hz ekran tazelemesi, güçlü Snapdragon işlemcisi ve göz alıcı tasarımıyla akıllı telefon kullanıcılarına iddialı bir deneyim sunmayı hedefliyor. 

Jaguar E-Pace: Lüks Tasarım ve Güçlü Performansın Buluştuğu Bir SUV!

Jaguar E-Pace'in performansı, çeşitli motor seçenekleri arasından seçim yapma imkanı sunar. Otomobilin motor hacmi 1.498 cc'dir ve güçlü performans için 160 beygir güç üretir. İşte Jaguar E-Pace'in bazı donanım seçeneklerine ve fiyatlarına daha ayrıntılı bir şekilde bakalım...

Temizliği sevenlerin bayıldığı süpürge! Dyson kablosuz süpürge kaç TL? 27 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Güçlü çekişi, kablosuz kolay hareket imkanı ve sessiz çalışmasıyla beğeni toplayan Dyson kablosuz süpürge, bebekli veya evcil hayvan bulunan evler için de çok uygun.  Peki Dyson süpürgenin başka özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

Kripto paralardaki ayı piyasasından güçlü çıkmak için 8 ipucu!

Ledger CEO'su Pascal Gauthier, kripto paralardaki ayı piyasasından güçlü çıkmak için 8 ipucu verdi. İşte o ipuçları...

İnşaat sektöründen hangi isimler en güçlü 50 iş kadını listesinde yer aldı?

İnşaat sektöründen en güçlü 50 iş kadını listesinde yer alan isimler belli oldu. İşte o isimler...

Mustafa Sarıgül'den Kanal İstanbul açıklaması!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul'da bulunan ofisinde basın mensuplarıyla görüştü, açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'la ilgili de konuşan Sarıgül, proje için "İstanbul gibi büyük bir kenti, adeta içinden çıkılamaz bir hale getirir" dedi.

Ebru Özdemir, 'Türkiye'nin En Güçlü 30 İş Kadını' listesinde!

Capital Dergisi tarafından her yıl olduğu gibi "Türkiye'nin En Güçlü 30 İş Kadını Araştırması” sonuçlarına göre, Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, listenin 14'üncü sırasında yer alıyor.

İnşaat sektöründeki hangi isimler en güçlü 50 iş kadını listesinde yer aldı?

Fortune Dergisi tarafından bu sene 11'incisi hazırlanan 'Türkiye'nin en güçlü 50 iş kadını listesi' belli oldu. Peki inşaat sektöründeki hangi isimler 50 Güçlü Kadın CEO listesinde yer aldı?

Yasemin Açık Türkiye'nin en güçlü 50 iş kadını arasında!

Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, Fortune Türkiye tarafından bu sene 11’incisi hazırlanan “Türkiye’nin En Güçlü 50 İş Kadını” listesine girdi.

Salda Gölü'ndeki derin çukur havadan görüntülendi! 

Salda Gölü'nde iş makinesi ve kamyonların beyaz kuma zarar vermesinden sonra geriye iş makinelerinin kazdığı derin çukur havadan görüntülendi...

Salda Gölü’nde inşaat başladı!

Salda Gölü'nde inşaat çalışmaları başladı. CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Salda Gölü’ndeki iş makinelerinin çalışma görüntüsünün yer aldığı bir video paylaştı...

Mesut Özil eşi Amine Gülşe için 20 milyon liralık ev alacak!

Mesut Özil, 8 aylık hamile olan eşi Amine Gülşe için 'baba jest' yaptı. Kızı için hazırlıklara başlayan yıldız futbolcu, Çeşme’de bulunan 15 milyon liralık villasına oyun parkı ile çocuk odası yaptırıyor. Mesut Özil’in İstanbul’da 20 milyon liralık bir villaya baktığı öğrenildi.

Emlak Konut Göl Panorama Kesin Kabul Tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden İstanbul Avcılar Kapadık Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı (Göl Panorama) İşi'nin kesin kabulü yapıldı...

izmir göl temizliği yüzer gezer gemi Haberi

izmir göl temizliği yüzer gezer gemi


Erke Group tarafından yapılan açıklama şöyle:


Türkiye’nin ilk ve tek Yüzer Gezer Amfibi Ekskavatörü Türkiye’ye getirildi.

Türkiye’nin ilk ve tek  Yüzer/Gezer Amfibi Ekskavatörünün ithalatını Finlandiya’dan yaptık. İzmir Belediyesi IZSU ya teslim ettiğimiz Finlandiya’da Patentli olarak imal edilen Amfibi Ekskavatörümüz bu hafta başı geldi kurulumu testi yapıldı ve genel kabulü başarıyla tamamlandı.

Her türlü liman göl nehir temizliklerinde kolayca kullanılan pratik ve gerçekten verimli bir makine grubu olarak Tüm dünyada yıllardır kullanılmaktadır.Deniz hizmetleri verdiğiniz için sizlerin işine yarayacağını düşünerek bilgi sahibi yapmak istedik.

İzmir Belediyesi en yüksek yetkililerininde şantiye sahasında verdiği mesaj çok olumlu ve kısa oldu.’’Yıllardır çok büyük masraflar yaptık keşke bu makinayı daha önce tesbit...