16 / 04 / 2024

İzmir Golpa Familya

İzmir Golpa Familya

Golpa Familya iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İzmir Bornova'da hayata geçirilen proje  toplam 328 daireden oluşuyor. 

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Goldiva Familya'da sıfır faizli kampanya!

329 daire ve 15 cadde dükkanından meydana gelen Goldiva Familya projesi, Bornova’da yüksemeye devam ediyor.  Goldiva Familya'da teslimler 2020 yılında yapılacak. 

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

Diva İnşaat Goldiva Familya adres!

Diva İnşaat Goldiva Familya adres bilgisi haberimizde yer alıyor. 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerine yer verilen projede 328 konutun yanı sıra 15 cadde mağazası ve restoran katı bulunuyor. 

Golpa Familya iletişim!

Golpa Familya iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İzmir Bornova'da hayata geçirilen proje  toplam 328 daireden oluşuyor. 

Goldiva Familya Bornova satışa çıktı! Yeni proje!

Goldiva Familya, İzmir'in Bornova İlçesi'nde yükseliyor. 328 daireden meydana gelen projede daireler alıcılarını bekliyor...

Familya Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Familya Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlhami Özer tarafından kuruldu. 

Özmir Mimarlık İnşaat Metal Hırdavat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmir Mimarlık İnşaat Metal Hırdavat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi 13 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Ataşehir'de, Sinan Demir Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Park Familya Evleri 'nde 540 bin liraya 4+1!

Park Familya Evleri 'nde fiyatlar 540 bin liradan başlıyor, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks konut tiplerinin yer aldığı projeden vade imkanı ile konut sahibi olunabiliyor...

İzmir Emiralem Konakları için talep toplanmaya başlandı!

Domino İnşaat tarafından İzmir Emirelem'de inşa edilen Emiralem Konakları 30 villadan oluşuyor.Emiralem Konakları'nda kişiye özel &A

İzmir Sillion Outlet'e nasıl gidilir?

Yedi Yapı Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından inÅŸa edilen Sillion Outlet Ä°zmir ÇiÄŸli'de bulunuyor. Ä°zmirli iÅŸadamlarınÄ&

Büyükşehirlerde iki binadan biri kaçak

Sayıştay'ın raporuna göre, İstanbul'da yüzde 70, Ankara'da yüzde 40, İzmir'de yüzde 60 oranında kaçak yapı var.

İzmir Golpa Familya Haberi

İzmir Golpa Familya

Golpa Familya, Diva İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İzmir’in körfez ve şehir manzarasına hakim projede  1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor.

Golpa Familya'da konutların yanı sıra 15 cadde mağazası ve restoran katı bulunuyor. Projede 1+1 daireler brüt 84 metrekare, 2+1 daireler 116,93 metrekare ile 142,95 metrekare, 3+1 daireler ise 164,34 metrekare ile 179 metrekare arasında değişiyor. 

Golpa Familya'nın ortak alanları arasında çocuk oyun alanları, spor alanları, açık havuz,  yürüyüş alanları yer alıyor.

İnşaat çalışmaları başlayan projede fiyat ve ödeme koşulları gibi bilgiler için satış ofisinin ziyaret edilmesi gerekiyor.
  


Golpa Familya ayrıcalıkları
Zen bahçesi
Koşu parkuru
Mini kapalı futbol sahası
Basketbol sahası
Macera park
Golpa çarşı
Kapalı otopark
Açık yüzme havuzu
Lounge
Food Court
Çocuk oyun alanları
Spor merkezi
Tema Park (Kamusal...