26 / 04 / 2024

İzmir Hıfzıssıhha Enstitüsü imar planı

İzmir Hıfzıssıhha Enstitüsü imar planı

İzmir Karabağlar Hıfzıssıhha Enstitüsü Eğitim Kültür Sağlık ve Sosyal Tesisleri Alanı amaçlı hazırlanan 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği bugün ikinci kez askıya çıkarıldı...

Karabağlar Hıfzıssıhha Enstitüsü imar planı askıda!

İzmir Karabağlar İlçesi, Poligon Mahallesinde bulunan “Hıfzıssıhha Enstitüsü Eğitim Kültür Sağlık ve Sosyal Tesisleri Alanı” na ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği ve Plan Açıklama Raporu askıya çıktı...

Ankara-İzmir Hızlı Tren projesiyle ilgili son dakika gelişmesi! Seyahat süresi 3 saat 30 dakikaya düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren projesi tamamlandığında Ankara İzmir arası 14 saat olan seyahat süresinin 3 saat 30 dakikaya düşeceğini söyledi. 

Özel şartlar aranıyor! Türk Standardları Enstitüsü sözleşmeli bilişim personeli alacak! 4 katına kadar maaş veriliyor!

Türk Standardları Enstitüsü sözleşmeli bilişim personeli alıyor.4 katına kadar maaş farkı olan iş ilanlarında özel şartlar aranıyor. İşte detaylar…

Sağlık Bakanlığı eski hükümlü statüsünde 1468 sürekli işçi alacak! Başvurular resmen başladı! Fırsatı sakın kaçırmayın!

Sağlık Bakanlığı, eski hükümlü/TMY statüsünde 1468 sürekli işçi alımı yapacağını açıkladı. Sağlık Bakanlığı'nın eski hükümlü statüsündeki 1468 sürekli işçi alımı için başvurular resmen başladı... Fırsatı sakın kaçırmayın...

Dolara hücum başlayacak uyarısı: Türkiye'de felaket yaşanacak

Doların Kur Korumalı Mevduat ve hükümet tarafından devreye alınan diğer enstrümanlara rağmen 18 liraya kadar yeniden yükselmesi "kıyamet" alameti olarak yorumlandı. Uzmanlar Kur Korumalı Mevduat uygulaması bitince dolara hücum başlayacağını ve ülkede felaket yaşanacağını söylüyor.

Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü arazilerinin TOKİ'ye devri TBMM'de!

Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğüne ait tarımsal arazilerin TOKİ'ye devredilmesi Meclis gündemine taşındı. CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, kouyla ilgili soru önergesi verdi. 

İstanbul Valiliği'nden son dakika kar uyarısı! İşte valiliğin açıkladığı 8 maddelik kararlar…

İstanbul’da beklenen Aybar Kar Fırtınası nedeniyle İstanbul Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, 8 madde hâlinde paylaştığı bir dizi önlemler aldı. Valiliğin açıkladığı 8 maddelik kararda okullar, üniversiteler, özel ve resmî eğitim kurumları 14 Mart’a kadar tatil edildi.

İstanbul’da okullar tatil mi? Okullar ne zamana kadar tatil? Okullar ne zaman açılacak?

İstanbul’da beklenen Aybar Kar Fırtınası nedeniyle valilik okullarla ilgili flaş bir karara imza attı. İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, beklenen olumsuz hava şartları nedeniyle merak edilen, ‘’İstanbul’da okullar tatil mi?’’ sorusuyla ilgili net kararı verdi.

Türk Standardları Enstitüsü Taşınır ve Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Türk Standardları Enstitüsü Taşınır ve Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Bitcoin hızlı yükselişini sürdürüyor!

Bitcoin son dönemdeki hızlı yükselişini sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde 50 bin dolar barajını aşan Bitcoin 52 bin 757 dolar değere ulaşarak rekor tazeledi.

Kanal İstanbul güzergahında çiftçilerin tahliyesi isteniyor iddiası!

Kanal İstanbul'un yarısından fazlasının geçtiği Arnavutköy'de, İlçe Hıfzıssıhha Kurulu'nun çiftçilere ilişkin aldığı karara Ziraat Mühendisleri Odası tepki göstererek, tek geçim kaynağı çiftçilik olan ailelerin yaşam alanlarından alınacağını belirtti. 

Şap Enstitüsü'nün arazisinin satışa çıkarılacağı iddiaları mecliste!

Şap Enstitüsü'nün arazisinin satışa çıkarılacağı yönündeki iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Emir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kat malikleri toplantılarına Kovid-19 ertelemesi!

Posta yazarı Tamer Heper, bugünkü köşesinde Beşiktaş ilçe hıfzıssıhha meclis kurul kararı ile kat malikleri toplantısının ertelenmesini kaleme aldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi iş yeri kapanan esnaftan kira almayacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısında, Covid-19 tedbirleri doğrultusunda İl Umumi Hıfzıssıha Kurulu kararıyla işyerleri kapatılan Manisa Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira alınmaması yönünde karar verildi.

İzmir Hıfzıssıhha Enstitüsü imar planı Haberi

İzmir Hıfzıssıhha Enstitüsü imar planı


İzmir Karabağlar İlçesi, Poligon Mahallesinde bulunan, 14010 ada, 3 nolu parselde kayıtlı taşınmazda yapılması istenilen “Hıfzıssıhha Enstitüsü Eğitim Kültür Sağlık ve Sosyal Tesisleri Alanı”na ilişkin hazırlanan 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği, daha önce askıya çıkarılmıştı. Plan değişikliğine yapılan itirazların bir kısmının kabulü doğrultusunda hazırlanan 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği bakanlık tarafından tekrar onaylandı.


Onaylı 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı paftası ile Plan Açıklama Raporu bugün askıya çıkarıldı. Otuz gün boyunca askıda kalacak olan imar planı 30 Ekim 2015 tarihinde askıdan inecek.



İmar planı 1 için tıklayın


İmar planı 2 için...