24 / 04 / 2024

izmir ikinci eylem planı

izmir ikinci eylem planı

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

İMO'dan kan donduran deprem uyarısı: 'İzmir ikinci Hatay olabilir'

İzmir İnşaat Mühendisi Odası Başkanı Eylem Ulutaş yaptığı açıklamada İzmir'in deprem için oldukça hazırlıksız olduğunu belirterek, "İzmir ikinci Hatay olabilir!" dedi.

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları TBMM'de!

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türkiye’nin ilk 'Yeşil Şehir Eylem Planı' İzmir için hazırlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Yeşil Şehir Eylem Planı ve İzmir Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı’nı hazırladı. Her iki planda 61 eylem belirleyen Büyükşehir, İzmir’in iklim ve diğer çevre konularına ilişkin 2030 yılına kadarki yol haritasını belirledi.

İzmir'de ikinci havalimanı yapılması için yürütülen çalışmalar mecliste!

İzmir'in kuzey bölgelerinin ihtiyacına yönelik olarak ikinci bir havalimanı yapılmasına dair yürütülen çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Kılıç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ, İzmir Kınık'ta ikinci etap çalışmalarına başladı!

TOKİ tarafından İzmir Kınık'ta hayata geçen konut projesinde ilk etap teslimi yapılırken ikinci etap için de düğmeye basıldı.

İzmir'de ikinci kadın sığınma evi hizmete açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ikinci kadın sığınma evini hizmete açıyor. Engellilerin erişimine uygun olarak inşa edilen binada 12 oda yer alıyor.

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu mecliste!

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

CarrefourSA İzmir'deki ikinci hipermarketini açtı!

CarrefourSA, İzmir'de ikinci hipermarketinin açılışını yaptı. Mağaza açılışında konuşma yapan CarrefourSA Genel Müdürü Kutay Kartallıoğlu, "Gerçekten müşteriye değer yaratabileceğimiz yerde, müşterinin de bizi sahipleneceği yerde büyümek istiyoruz" dedi…

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

İkinci 100 Günlük Eylem Planı inşaat sektörüne iyi gelecek!

Hükümetin ikinci 100 günlük yol haritası belirlendi. İŞKUR aracılığıyla 200 bin kişi özel sektörde istihdam edilecek. Ulaştırmadan enerjiye birçok alanda dev projeler ihaleye çıkacak.

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan inşaat sektörüne neler çıktı?

Cumhurbaşkanlığı İkinci 100 Günlük Eylem Programı açıklandı. Peki Cumhurbaşkanlığı 100 Günlük Eylem Planı'ndan inşaat sektörünü ilgilendiren neler çıktı?

İkinci eylem planında daha yeşil şehirler hedefi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan eylem planına göre, şehirlerde altyapı yatırımlarının yanında daha yeşil ve yaşanabilir şehirler hedefi kapsamında millet bahçeleri, bisiklet ve yürüyüş yolları, gürültü bariyerleri inşa edilecek...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ikinci 100 günlük eylem planını açıklıyor!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin ikinci 100 günlük eylem planını kamuoyuna açıklıyor...

izmir ikinci eylem planı Haberi

izmir ikinci eylem planı

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi de nasibini aldı. 

Sabah Egeli'den Serhan Çifdalöz'ün haberine göre, İzmir özelini kapsayan projeler arasında yer alan İstanbul- İzmir, Kuzey Marmara (YİD) otoyollarında 73 kilometre otoyolun yapılarak otoyol ağının 2 bin 815 kilometreye ulaştırılması, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması, İzmir'de Tarıma Dayalı İhtisas OSB kurulması için yer seçimlerinin kesinleştirilmesi, Uluslararası Zeytin Gen Bankası'nın açılışının yapılması, Deneyap Atölyesi Projesi kapsamında İzmir'de belirlenecek gençlik merkezlerinin atölyelerinin kurulması gibi maddeler yer aldı. 

Öte yandan 246 kilometre uzunluğunda olan Aydın-Denizli- Burdur Otoyolu'nun YID yöntemiyle ihalesinin yapılması, Balıkesir-Bandırma (174 kilometre) arasındaki sinyalizasyon çalışması tamamlanarak, Bandırma (H)-Manisa (356 kilometre) hattının elektrikli ve sinyalli olarak isletmeye alınacak. 

Aydın'daki Tarıma Dayalı Ihtisas Sera OSB ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Aydın Milletvekili...