19 / 04 / 2024

İzmir Karabağlar kentsel dönüşüm imar planı

İzmir Karabağlar kentsel dönüşüm imar planı

İzmir Karabağlar İlçesi, Osman Aksüner, Aşık Veysel ve Aydın Mahalleleri ile Buca İlçesi, Seyhan Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 191 hektarlık alanın imar planı askıya çıkarıldı...

İzmir Karabağlar kentsel dönüşüm imar planı onaylandı!

İzmir Karabağlar ’da 10 mahalleyi kapsayan 540 hektarlık alanın kentsel dönüşüm kapsamında birinci etabı olan 108 hektarlık kısmının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca onaylandı.

İzmir Karabağlar'daki 106 hektarlık dönüşüme Bakanlıktan veto! 

İzmir Karabağlar Belediyesi'nin Osman Aksüner, Aşık Veysel ve kısmen Aydın mahallesini kapsayan 106 hektarlık dönüşüm bölgesi ile ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan istediği tam yetki kabul edilmedi. Kentsel dönüşüm konusu Meclis'te masaya yatırıldı.  

Belediye 19 adet daireyi satıyor! İzmir Karabağlar'da ev sahibi olma fırsatı! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesinde yer alan 19 adet daireyi satıyor. Peki İzmir Karabağlar'daki dairelerin fiyatları ne kadar? 

Karabağlar Belediyesi 3 konut satacak! İzmir'in göbeğinde 1.5 milyon TL'ye konut fırsatı!

Karabağlar Belediye Başkanlığı, İzmir Karabağlar'da yer alan 3 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor. 

İzmir Karabağlar'da 36 adet konut satılıyor! Ev almak isteyenler bu tarihi aman kaçırmayın! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 36 adet konutu satıyor. Peki İzmir Karabağlar'da yer alan konutların fiyatları kaç TL? 

İzmir Karabağlar'da 31 adet konut satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 31 adet konutu satıyor. Peki İzmir Karabağlar'da yer alan meskenlerin fiyatları ne kadar? 

Karabağlar'daki dönüşüm için bakanlıktan izin çıktı!

Karabağlar Belediyesi'nce yürütülen kentsel dönüşüm projesi için merakla beklenen izin çıktı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan riskli alan olarak belirlenen 106 hektarlık alan için izin verdi.

TOKİ'den İzmir Karabağlar'a 809 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Karabağlar'da 809 konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

İzmir Karabağlar'daki kentsel dönüşüme mahallelilerden tepki!

İzmir Karabağlar'da Cennetçeşme - Limontepe bölgesinde sürdürülen ve 100 binden fazla vatandaşı yakından ilgilendiren kentsel dönüşüm projesine mahalleliler tepki gösterdi.

İzmir Karabağlar'da kentsel dönüşüm tartışması!

Karabağlar Belediye Meclisi’nde, Büyükşehir'in Uzundere Mahallesi’nde sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmasıyla ilgili tartışma çıktı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu dönüşümle ilgili birlik olma çağrısında bulundu.

İzmir Karabağlar'da 26 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. İzmir 17. İcra Dairesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Tahsin Yazıcı Mahallesi 13854 ada 1 parselde yer alan arsayı 26 milyon 47 bin 160 TL'ye satıyor...

TOKİ İzmir Karabağlar'daki 285 konutu bugün satışa sunuyor!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren TOKİ, İzmir Karabağlar'daki 285 konutu bugün satışa sunuyor. Açık artırma ihalesi saat 11:00'de gerçekleştirilecek. 

TOKİ İzmir Karabağlar'daki 285 konutu yarın satışa çıkarıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İzmir Karabağlar'daki 285 konutu yarın satışa çıkarıyor.

TOKİ İzmir Karabağlar'da 285 konutu satışa çıkarıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İzmir Karabağlar'da 285 konutu satışa sunuyor.

İzmir Karabağlar kentsel dönüşüm imar planı Haberi

İzmir Karabağlar kentsel dönüşüm imar planı


İzmir Karabağlar İlçesi, Osman Aksüner, Aşık Veysel ve Aydın Mahalleleri ile Buca İlçesi, Seyhan Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 191 hektarlık alanın, “Riskli Alan” olarak ilan edildiği, yürürlükteki 1/1000 ölçekli uygulama imar planında “Belediye Hizmet Alanı” olarak ayrılan Aşık Veysel Mahallesi, 3602 ada, 31 parselin, “Resmi Tesis Alanı (SGK)” olarak değiştirilmesi ve “B.H.Z ve Park alanının zemin altı otopark olarak kullanılacaktır” plan notunun kaldırılması şeklindeki plan değişikliği bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 13 Mart 2017 tarihinde askıdan indirilecek.



1/1000'lik imar planı için tıklayınız


Plan açıklama raporu için...