28 / 03 / 2024

İzmir Karşıyaka 360 fiyatları

İzmir Karşıyaka 360 fiyatları

Mopsan İnşaat tarafından inşa edilen proje Yüksek Vadi Evleri'nin etabı olarak yükseliyor. Projenin inşa çalışmaları devam ediyor. İzmir Karşıyaka 360 Konutları'nda teslimler 2016 yılında yapılacak.

İzmir Karşıyaka'da imar hakları artırıldı! 'Yapı stoku kötü, deprem kuşağında' dendi!

İzmir Karşıyaka'nın Bahriye Üçok, Bahçelievler, Bahariye, Aksoy, Tuna, Donanmacı, Alaybey, Tersane Mahalleleri ile Bostanlı Mahallesinin bir kısmını içeren bölgenin imar planında revizyona gidildi. İşte ayrıntılar...

Japon deprem uzmanından İzmir Karşıyaka uyarısı: Dikkat edilmeli, zemin çok kötü!

Yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, İzmir Karşıyaka'daki deprem riskine dikkat çekti ve uyarılarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Karşıyaka Belediyesi İzmir'de imarlı arsa satacak!

İzmir İli Karşıyaka Belediye Başkanlığı, İzmir Karşıyaka Şemikler'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 22 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Karşıyaka’da 149 adet AVM dükkanı icradan satılıyor! İhale bedeli 7 milyon 850 bin TL!

İzmir Karşıyaka’da Ege Park Mavişehir AVM'de 149 adet dükkan icradan satışa çıkarıldı. 7 milyon 850 bin TL olan ihale 20 Şubat 2023’te saat 09.00’da gerçekleştirilecek.

Karşıyaka Belediyesi 3 daire satacak!

İzmir Karışıyaka Belediye Başkanlığı, Karşıyaka ilçesi, Şemikler'de yer alan 3 daireyi satıyor. Peki satışa sunulan dairelerin fiyatları ne kadar? İşte satılık konut arayanların dikkatini çeken ihalenin tüm ayrıntıları...

İzmir Karşıyaka'nın imar planlarına Büyükşehir vetosu!

İzmir Karşıyaka'da kentsel dönüşüm çalışmalarının merkezi haline gelmesi beklenen Cumhuriyet ve İnönü Mahallelerinin planları İzmir Büyükşehir Belediyesi’nİn gündeminde görüşüldü.

Karşıyaka'daki 6 bin 84 metrekarelik eski huzurevi arazisi satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, daha önce statüsünü “Özel Sosyal Tesis Alanı” şeklinde değiştirdiği İzmir Karşıyaka'da Şemikler Mahallesi'nde bulunan 6 bin 84 metrekare büyüklükteki eski huzurevi arazisini satışa sundu.

Karşıyaka'da imar çözüm ofisi açıldı!

İzmir Karşıyaka Belediyesi ilçe genelindeki imar sorunlarını çözüme kavuşturmak için imar çözüm ofisi açtı. 

İzmir Karşıyaka Stadı'nın akıbeti mecliste!

İzmir Karşıyaka Stadı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka’da tapu işlemlerinde yeni dönem!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, ilçe vatandaşlarının tapu işlemlerini kolaylaştırmak için yeni uygulamayı hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yeni uygulama ile Karşıyaka Belediyesi taşınmazların rayiç değer verilerini Karşıyaka Tapu Müdürlüğü'yle dijital ortamda paylaşacak.

Karşıyaka'da hafriyat firması denetimi!

İzmir Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Yıldırım ve Kentsel Dönüşüm Müdürü Tuğba Yıldırım, ağır hasarlı binaların yıkım işlerini hayata geçiren hafriyat firmalarının temsilcileriyle buluştu.

Mimarlar Odası’ndan Karşıyaka imar planına dava!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi ve Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, İzmir Karşıyaka Atakent’te, özel bir okula ait arazide yapılan plan değişikliğine dava açtı.

Milli Emlak İzmir Karşıyaka'daki 132 konutu satışa çıkardı!

İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü (Milli Emlak Dairesi Başkanlığı) İzmir Karşıyaka'daki 132 konutu satışa çıkardı.

İzmir Karşıyaka 360 fiyatları Haberi

İzmir Karşıyaka 360 fiyatları

Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje 4 blok şeklinde yükseliyor. Projenin inşa çalışmaları devam ediyor.


Satışlarının Kasım ayının 15'inden sonra belirleneceği proje 20 katlı 3 blok ve 18 katlı 1 bloktan oluşuyor. İzmir İl'i Karşıyaka İlçe'sinde inşa edilen projedeki dairelerde körfez manzarasına cepheleri bulunacak.


Lokasyon bilgisine göre otoyol bağlantısına ve Bülent Ecevit Bulvarı yakınında inşa edilen proje 4 bloktan oluşuyor. Proje Mopsan İnşaat tarafından inşa ediliyor.


Sosyal alanları arasında projede restoran, yüzme havuzu, cafebar, market, eczane,  mağazalar, kuaför,  fitness center, fast food, çocuklar için oyun parkları yer alıyor. 


Karşıyaka 360 Konutları'nda teslimler 2016 yılında yapılacak. Fiyat listesinin Kasım ayında belirleneceği projenin tamamı 2 bin 500 adet daireden meydana gelecek.


Telefon: 0232...