26 / 04 / 2024

izmir karşıyaka da kentsel dönüşüm

izmir karşıyaka da kentsel dönüşüm

İzmir Karşıyaka'da Bilgin Çınarlıer’in 2 dairesinin bulunduğu bina 3’te 2 çoğunlukla kentsel dönüşüme girdi. Dönüşüm sonrası 2 daire yerine 1 daire verilen Çınarlıer, açtığı davayı kazandı...

İzmir Karşıyaka’daki kritik planlar yargıya taşındı!

İzmir'in imar planları gündemdeki yerini korurken yeni bir gelişme daha yaşandı ve Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi kentsel dönüşüm planları da yargıya taşındı. 

İzmir Karşıyaka'da imar hakları artırıldı! 'Yapı stoku kötü, deprem kuşağında' dendi!

İzmir Karşıyaka'nın Bahriye Üçok, Bahçelievler, Bahariye, Aksoy, Tuna, Donanmacı, Alaybey, Tersane Mahalleleri ile Bostanlı Mahallesinin bir kısmını içeren bölgenin imar planında revizyona gidildi. İşte ayrıntılar...

Karşıyaka’da 149 adet AVM dükkanı icradan satılıyor! İhale bedeli 7 milyon 850 bin TL!

İzmir Karşıyaka’da Ege Park Mavişehir AVM'de 149 adet dükkan icradan satışa çıkarıldı. 7 milyon 850 bin TL olan ihale 20 Şubat 2023’te saat 09.00’da gerçekleştirilecek.

İzmir Karşıyaka'nın imar planlarına Büyükşehir vetosu!

İzmir Karşıyaka'da kentsel dönüşüm çalışmalarının merkezi haline gelmesi beklenen Cumhuriyet ve İnönü Mahallelerinin planları İzmir Büyükşehir Belediyesi’nİn gündeminde görüşüldü.

İzmir Karşıyaka'da kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hayata geçirecek imar planlarına onay geldi. Karşıyaka Belediyesi kısa süre içerisinde çalışmalara başlamayı hedefliyor. 

Karşıyaka'da yıkım sırasında çöken binayla ilgili soruşturma başlatıldı!

Karşıyaka'da deprem sonucunda ağır hasar alan 8 katı binanın kontrollü yıkımı sırasında yanında bulunan binanın çökmesiyle ilgili soruşturma başlatıldı.

İzmir Karşıyaka'da kentsel dönüşüm krizi! 

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesinde mahalle sakinleri yüzde 45 sosyal donatı istenmesi nedeniyle protesto düzenledi.

İzmir Karşıyaka'da taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler mecliste!

2020 yılında İzmir'in Karşıyaka ilçesinde taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka’da stat krizi! Belediye Başkanı Cemil Tugay’dan tepkilere yanıt!

İzmir Karşıyaka'da yapımı bir türlü tamamlanamayan stadyum ile ilgili Karşıyaka yönetiminin sert bir dille tepki everdiği Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, bir açıklama yaptı.

Karşıyaka'da stat zirvesi!

Karşıyaka'da 20 yıldır yapılması planlanan, 10 yıldır da yeri, ihale süreçleri, imar, ruhsat ve inşaat tartışmaları devam eden yeni stat konusunda Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ile kulüp yönetimi bir araya geldi.

İzmir Karşıyaka'da 4.2 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

İzmir İli, Karşıyaka İlçesi, Bostanlı Mahallesi'nde yer alan 4 adet gayrimenkul toplamda 4 milyon 200 bin TL bedel ile icradan satışa sunuldu. 

Karşıyaka Livin'İzmir ne zaman teslim?

Livin'İzmir projesi Cengiz İnşaat tarafından İzmir Karşıyaka'da hayata geçiriliyor. Peki Karşıyaka Livin'İzmir ne zaman teslim edilecek?

TOKİ İzmir Karşıyaka stad ihalesi 15 Haziran'da!

TOKİ İzmir Karşıyaka 15000 Seyirci Kapasiteli Stadyum ve 2 Adet Sosyal Tesis İnşaatı İkmal İşi ihalesi 15 Haziran'da yapılacak.

izmir karşıyaka da kentsel dönüşüm Haberi

izmir karşıyaka da kentsel dönüşüm

İzmir Karşıyaka'da yaşayan Bilgin Çınarlıer’in 2 dairesinin bulunduğu bina 3’te 2 çoğunlukla kentsel dönüşüme girdi. Dönşüm sonrası 2 daire yerine 1 daire verilen Bilgin Çınarlıer açtığı davayı kazandı ve emsal bir karara imza attı.

Sabah'tan Ceyhan Torlak'ın haberine göre; İzmir'in Karşıyaka ilçesine bağlı Şemikler Mahallesi'nde Rahmet Apartmanı'nda yaşayan Bilgin Çınarlıer, binanın kentsel dönüşüme sokulacağını öğrenince şok yaşadı. Toplam 5 dairenin bulunduğu 3 katlı apartmanın 3'te 2'sinin oluruyla çürük raporu alınan binanın yıkımına karar verildi. SPK lisanslı özel bir firma tarafından hazırlanan raporda Çınarlıer'in 40'ar metrekarelik iki dairesine toplam 200 bin TL değer biçildi. Mütahhit ve apartmandaki 3'te iki çoğunlukla bina ortak karar protokolü imzalandı. Protokol kapsamında riskli binanın nasıl yıkılacağı ve inşaatın nasıl yapılacağı belirlendi. Karar protokolüne katılmayan Bilgin Çınarlıer'in...