29 / 03 / 2024

İzmir kentsel dönüşüm yeni model

İzmir kentsel dönüşüm yeni model

İzmir Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Tunç Soyer, kent genelindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi. Soyer, "Kentsel dönüşüm 2022'de İzmir'e damga vuracak" dedi.

İzmir 2019 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

İzmir 2019 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar 2019?

İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm kira yardımının 2019'da ne kadar olacağını açıkladı. Peki İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

Feyzullah Yetgin: Kentsel dönüşüm sürecini fırsata çevirmeliyiz!

İzmir Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı’nda konuşan GYODER Başkanı Dr. Feyzullah Yetgin, “Kentsel dönüşüm sürecini, tüm sıkıntılara rağmen fırsata çevirmemiz gerekiyor” dedi.

Mehmet Özhaseki, İzmir Kentsel Dönüşüm Kurultayına katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kaya Termal Otel'de düzenlenen İzmir Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayına katıldı.

İzmir'de Bakanlık onaylı kentsel dönüşüm!

İş adamları Teoman Timincioğlu ile Ahmet Kıran, İzmir'in kentsel dönüşümünle yenilenmesine katkı koyabilmek için İzmir Kentsel Dönüşüm A.Ş'yi kurdu.

Münir Tanyer: İzmir'de kentsel dönüşüm sürecek!

Orta ölçekli konutta uzmanlaştıklarını dile getiren Münir Tanyer, kentsel dönüşüm projeleri başta olmak üzere uygun arsa buldukları takdirde İzmir'in her yerinde çalışabileceklerini söylüyor.

İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2016!

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2016 bedelleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklandı. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı olarak ne kadar ödenecek? İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2016 ne kadar oldu?

İzmir Ege Mahallesi kentsel dönüşüm sıkıntısı yaşıyor!

İzmir'in merkezi olması nedeniyle değeri artan Ege Mahallesi kentsel dönüşüm alanında sıkıntı yaşıyor. Ege Mahallesi Ev Sahipleri Derneği Başkanı Bedia Altamhan, projelerde belediyelerin kendileriyle de görüşmeler yapması gerektiğini vurguladı.

Bilal Doğan İzmir'deki kentsel dönüşüm sürecini eleştirdi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne kentsel dönüşüm konusunda sert eleştirilerde bulundu. Doğan, "Yasanın kendisine verdiği görevi bile yerine getirmekten aciz olduğunu gördük" dedi.

İzmir Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm derneği kuruldu!

İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'ndeki Soğukpınar ve Atatürk mahalleri sakinleri, kentsel dönüşüm sıkıntılarını birlikte çözmek için "Atatürk ve Soğukpınar Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Derneği" çatısı altında bir araya geldi.

İzmir Karabağlar kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının en çok umutlandırdığı ilçelerden İzmir Karabağlar, bozuk asfaltı kaldırımsız yolları ve yanmayan ışıkları ile yaşam şartlarının iyileşeceği günü bekliyor.

İzmir'de kentsel dönüşüm kent ekonomisi için büyük bir avantaj!

İnşaat sektörün önde gelen isimleri, İzmir'de kentsel dönüşümün kent ekonomisi için büyük bir avantaj olduğunu dile getirdi.

İzmir'de kentsel dönüşüm eğitimleri verilecek!

AK Parti İzmir teşkilatının kongreden sonra kurulan birimi Çevre, Şehircilik ve Kültür İşleri Başkanlığı, İzmir'in "kentsel dönüşüm" sorununu çözmek için çalışmalara başladı...

İzmir kentsel dönüşüm yeni model Haberi

İzmir kentsel dönüşüm yeni model

İzmir Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Tunç Soyer, şehirdeki basın temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi. İz Gazete'den Gizem Taban'ın haberine göre; Tunç Soyer, 2021'le ilgili değerlendirmelerde bulunurken, 2022'ye ilişkin hedefler hakkında da açıklamalar yaptı. Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Tunç Soyer, çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. 

Tunç Soyer, kent genelindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi. Soyer, şöyle konuştu:

"İzmir’de Bakanlığın benim bildiğim kentsel dönüşüm çalışması yok. İBB’nin kentsel dönüşüm modeli; vatandaşı müteahhide ezdirmeyen, müteahhit ve vatandaş arasında köprü vazifesini kuran bir model. 2022’de birçok alanda kentsel dönüşüm çalışmamız var. Özetle kentsel dönüşüm 2022’de İzmir’e damga vuracak başlıklardan olacak. Kentsel dönüşüm konusunda yeni modellerimiz de var. Hiçbir kentte gündeme gelmemiş yeni modeller var, şimdilik sürpriz olarak bırakmak istiyorum."

İzmir'de kentsel dönüşüm nasıl...