29 / 03 / 2024

izmir kınık konutları toki başvuru

izmir kınık konutları toki başvuru

İzmir Kınık TOKİ Evleri ödeme seçenekleri kapsamında 180 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Fiyatların 112 bin 750 TL'den başladığı projede 2+1'lerin başvuru bedeli 4 bin TL'den başlıyor.

Konutların satış süresi uzuyor! Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Son zamanlarda konut piyasasında dal kıpırdamıyor. Talebin olmadığı ama fiyatların gittikçe yükseldiği konut piyasasında konut satış ilanları artmaya devam ediyor. Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Konya Altın Mavi Konutları 36 aya varan vade fırsatıyla 2 gün sonra satışta! Yeni proje!

Konya'nın en gözde merkezlerinden biri olan Gazze Caddesi'nde yükselen Altın Mavi Konutları 36 aya varan vade fırsatıyla 2 gün sonra satışa çıkıyor. İşte ayrıntılar...

Tekirdağ Büyükşehir kentsel dönüşüm konutlarının yapımı için ihaleye çıkıyor! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı kentsel dönüşüm konutları kapsamında 4 normal katlı 2 adet binanın yapımı için ihaleye çıkıyor.

Kağıthane'deki kentsel dönüşüm konutları Ocak'ta teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Kağıthane'deki kentsel dönüşüm konutları Ocak'ta teslim edileceğini söyledi.

Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri projesi, İstanbul Çekmeköy'de hayata geçiriliyor. Peki Çınarköy Evleri fiyat listesi belli oldu mu? İşte Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu! Mağduriyetler çözülecek mi?

Konut sektöründe fiyatlar gündemden düşmüyor. Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu. Kiracılar da mülk sahipleri de bazı mağduriyetler yaşıyor. Peki bu mağduriyetler çözülecek mi? İşte ayrıntılar...

Melikgazi kentsel dönüşüm konutları sahiplerini buldu!

İlçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Melikgazi Belediyesi, Kazım Karabekir Mahallesindeki kentsel dönüşüm konutlarının kura çekilişini gerçekleştirdi.

Kocasinan Dönüşüm Konutları'nın kura çekimi büyük yankı uyandırdı!

Kocasinan Belediyesi’nin Yunus Emre Mahallesi’nde hayata geçirdiği Kocasinan Dönüşüm Konutları'nın kura çekimi büyük yankı uyandırdı...

Kocasinan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak'ta!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın en büyük Kentsel Dönüşüm Projeleri arasında yer alan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek.

Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları yıl içinde teslim edilecek!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, inşaatı devam eden kentsel dönüşüm konutlarından 725 konutu 2019 yılı içinde teslim edeceklerini açıkladı.

Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları 2019'da teslim edilecek!

Mahalle Buluşmaları kapsamında Sarıgöl Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları'nın 2019'da teslim edileceğini söyledi.

Melikgazi Kentsel Dönüşüm Konutları ihalesi 24 Temmuz'da!

Melikgazi Belediye Başkanlığı tarafından, Kazım Karabekir M.3.Ada D-Blok 56 Daire + 3 Dükkan Kentsel Dönüşüm Konutları Yapılması İşi ihale ediliyor. İhale 24 Temmuz'da gerçekleşecek..

TOKİ İzmir Kınık Konutları'nın kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Kınık'ta hayata geçirdiği 163 konutun kura çekilişi yapıldı.

izmir kınık konutları toki başvuru Haberi

izmir kınık konutları toki başvuru

Başvuru işlemlerinin T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Kınık Şubesi bankacılık aracılığıyla yürütüleceği projede başvuru bedeli 2+1'ler için 4 bin TL, 3+1'ler için ise 6 bin TL'dir. 


Son başvuru gününün 20 Mayıs Cuma günü olduğu TOKİ İzmir Kınık projesinde konut alanları 74,82 metrekare ile 109,95 metrekare arasında değişiyor.


İzmir Kınık TOKİ Evleri ödeme seçenekleri! 

Ödeme planına göre 2+1 daireler için yüzde 12 peşin ödeme kalanı 180 ay taksit, yüzde 15 peşinde 216 ay taksit, yüzde 20 peşinat sağlandığında ise kalanı 240 ay taksit imkanı sağlanıyor


3+1 daireler için yüzde 10 peşin ödemelerde kalanı 120 ay taksit, yüzde 15 peşinde kalanı 156 ay taksit veya yüzde 20 peşin ödemelerde kalanı ise 180 aya kadar taksitlendiriliyor.


Satış duyurusu için