19 / 04 / 2024

izmir körfez projesi 2016

izmir körfez projesi 2016

İzmir ulaşımını rahatlatacak Körfez Tüp Geçidi'nin detayları belli oldu. Karayolları Müdürlüğü'nce son şekli verilen geçit projesinin bir ayağı Narlıdere Sahil Evleri, diğeri ise Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nin yanı olacak. 

Mahkemeden dönen İzmir Körfez Geçişi Projesi yeniden gündemde: İki yaka birbirine bağlanacak!

İzmirli vatandaşların merakla beklediği Körfez Geçişi Projesi yeniden gündeme geldi. Söz konusu proje tartışmalara neden olmuştu.

TOKİ Kocaeli projesi için beklenen tarih geldi! Körfez'e tam 520 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Körfez projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ'nin Kocaeli Körfez projesinde 520 konut yer alacak.

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! 446 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi... 446 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın... İşte TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesi detayları...

TOKİ Kocaeli Körfez projesi için yeni tarih açıklandı! Tam 496 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Kocaeli Körfez projesi 2023 için yeni tarih açıklandı. Tam 496 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Körfez 2023 projesi detayları...

TOKİ Kocaeli Körfez projesi için tarih belli oldu! 530 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Körfez 2023 projesinin ihale tarihini açıkladı. 

TOKİ Kocaeli Körfez 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Körfez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kocaeli Körfez 2022 sosyal konut projesi...

İzmir Körfez Geçişi'nin etüt projesi tamam!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün düzenlenen Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada,  "İzmir Körfez Geçişi projemizin etüt projesini tamamladık, imar planı çalışmaları sürüyor." dedi...

Körfez Yüksek Hızlı Tren Projesi meclis gündeminde!

Kocaeli Körfez ilçesi Mimar Sinan Mahallesi Yüksek Hızlı Tren Projesi kapsamında gerekli olan alt ve üst geçitlerin yapılmaması TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Tükkan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İzmir Körfez Geçişi Projesi'nin etütleri tamam!

Erdoğan, İzmir Körfez Geçişi Projesi'nin de etütlerinin tamamlandığına işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "ÇED belgesi alındı, imar planlarıyla ilgili çalışmalar sürüyor. Bu projenin ihalesini yap-işlet-devret modeliyle yapıp, inşallah 2023 yılına kadar hizmete sunmayı hedefliyoruz." dedi...

Körfez Geçiş Projesi ÇED iptaliyle flamingolar kazandı!

Körfez Geçiş Projesi'nin ÇED kararının iptal edilmesi üzerine çevreciler ve meslek odaları ortak basın açıklaması yaptı.

İzmir Körfez Geçiş Projesi ÇED Olumlu Kararı iptal edildi!

İzmir İdare Mahkemesi, İzmir Körfez Geçiş Projesi için verilen ÇED Olumlu Kararı'na karşı açılan davada raporu iptal etti.

Körfez Evleri'nde gurbetçiye ev sahibi olma fırsatı!

İzmir’in Çiğli ilçesinde konut üreten Ege-Koop yeni projesi Körfez Evleri için yeni bir kampanya başlattı. Projede euro 6.95 Türk lirasına sabitlendi. Gurbetçilere ev sahibi olma imkanı sunuldu.

İzmir Büyükşehir Meclisi'nde Körfez Geçişi Projesi konuşuldu!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ağustos ayı ikinci oturumunda konuştu. Kocaoğlu, ÇED iptal davasında yürütmeyi durdurma kararı verilen Körfez Geçiş Projesi ile ilgili konuştu.

izmir körfez projesi 2016 Haberi

izmir körfez projesi 2016


İzmir ulaşımını rahatlatacak Körfez Tüp Geçidi'nin detayları belli oldu. Karayolları Müdürlüğü'nce son şekli verilen geçit projesinin bir ayağı Narlıdere Sahil Evleri, diğeri ise Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nin yanı olacak.  


60 dakikadan 12 dakikaya 


Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın, İzmir için planladığı '35 Proje' arasında yer alan ve geçtiğimiz günlerde Yeni Asır aracılığıyla İzmirlilere "Uzlaşın yapalım" mesajı gönderdiği Körfez Tüp Geçit Projesi son şeklini aldı. 


Geçtiğimiz hafta İzmir'in tüm kesimleri tarafından tartışılan, İzmir'in iki yakasını birbirine bağlaması planlanan projede "genel vaziyet" ve "profil planı" yapıldı. 


Narlıdere ile Çiğli'yi birbirine bağlayacak projenin Körfez geçişi 12.2 km olarak planlanırken bu geçişin 4 bin 251 metresi Körfez Köprüsü, 800 metrelik yapay ada ve bin 794 metre batırma tüp tünel lastikli geçiş olacak. Bunun...