26 / 04 / 2024

izmir kuzeyi imar planı

izmir kuzeyi imar planı

Kuzey Kentsel Gelişme Alanı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonunun, planın uygulanamaması gerekçesiyle yeniden hazırlanan ilave imar planı askıya çıkarıldı...

İzmir Karabağlar'da 3 mahallenin imar planı değişti!

İzmir Karabağlar'a bağlı 3 mahallenin imar planlarında değişiklik yapılarak 2.5 emsal ve 15 kat yapılaşma koşulunu 2.4 emsal ve 7 kat olmasına karar verildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 2021!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Gümüldür için imar planları onaylandı!

İzmir'e bağlı Menderes Belediye Meclisi uzun zamandır beklenen Gümüldür imar planlarına onay verdi. 

İzmir Çeşme'deki imar kararı değişikliği yargıya taşındı!

İzmir'e bağlı Çeşme Belediyesi'nin, bir marketler zincirinin kuracı olarak bulunduğu binayı yıkıp, yerine içinde otoparkın da bulunduğu belediye hizmet binası yapmak için imar planında değişiklik yaptı. Söz konusu değişiklik yapılan itirazlar nedeniyle yargıya gitti. 

İzmir Karabağlar'da imar planlama süreci hızlandı!

Karabağlar Belediyesi, revizyon imar planlama süreci için Türkiye Mimar ve Mühendis Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı bazı odalarla görüş alışverişi yaptı. 

İzmir Harmandalı'da imar sorunu çözüme kavuşuyor!

İzmir Çiğli Belediyesi, Harmandalı'da uzun zamandır çözüme kavuşması beklenen imar sorunlarında mutlu sona ulaşıyor. Belediye yeni imar planları düzenlemesini İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne gönderdi. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İzmir Örnekköy imar açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesinin yaptığı imar değişikliğine tepki gösteren vatandaşlarla Cumhuriyet Mahallesi'nde görüştü.

İzmir Örnekköy imar planları için pankartlı tepki!

Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap'ın temel atma töreninde bir grup, bölgedeki imar plan değişiklerine pankart açarak tepki gösterdi. 

İzmir Harmanlı bölgesine imar müjdesi!

İzmir'de Çiğli Belediyesi uzun yıllardır çözüm bekleyen Harmandalı bölgesinin imar sorununu yüzde 60 oranında çözecek olan imar planı düzenlemesini Belediye Meclisinde görüştükten sonra onanması için İzmir Büyükşehir Belediyesine iletti. 

İzmir imar planlarına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay geldi! 

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliğine onay verdiğini açıkladı. 

İzmir Karşıyaka sakinlerinin imar tepkisi: Felaket yaşanmadan çözüm bekliyoruz!

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Atakent Mahallesi'ndeki Emlak Bankası Konutları sakinleri, Karşıyaka Belediyesi'nin kendilerine kentsel dönüşüm konusunda imar engeli çıkarması sebebiyle, tepki gösterdi. 

İzmir İnciraltı imar planlarına tepki!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın İzmir'de doğal sit ve tarım alanı için hazırladığı koruma amaçlı imar planlarına TMMOB’ye bağlı odalardan tepki geldi. 

izmir kuzeyi imar planı Haberi

izmir kuzeyi imar planı


İzmir Kemalpaşa İlçesi, yürürlükteki Kuzey Kentsel Gelişme Alanı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonunun, planın uygulanamaması gerekçesiyle yeniden hazırlanan NİP-23121,1 plan işlem nolu 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu ve İlavesi 7 Mart 2017 tarihinde askıya çıkarıldı. İmar planı 7 Nisan'da askıdan indirilecek.



İmar planı için...