16 / 04 / 2024

İzmir Marble gelir

İzmir Marble gelir

MARBLE, kent ekonomisine 150 milyon dolar kazandıracak. İzmir ile özdeşleşen ve dünyanın önde gelen 3 büyük mermer fuarı arasındaki MARBLE, bu yıl yeni yerinde yüzde 168 oranında büyüyen bir alanda yapılacak.

Gelir İdaresi Başkanlığı resmen açıkladı! Yüksek maaşlı tam 2 bin personel alınacak! Birçok ilde alım yapılacak!

Gelir İdaresi Başkanlığı, 2022-2023 yılı KPSS puanı esas alınarak en az 22 bin TL maaşla çalışacak 2 bin memur alınacağını açıkladı. Ayrıca Gelir İdaresi Başkanlığınca yayımlanan ilanda, alınacak memurların 650'sinin İstanbul, 211'inin Ankara ve 100'ünün İzmir'de istihdam edileceği aktarıldı.

İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri ve şartları 2022!

İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri ve şartları 2022 haberimizde yer alıyor. İşte İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri ve şartları 2022...

TOKİ İzmir Ödemiş alt gelir başvuru tarihleri 2022!

TOKİ İzmir Ödemiş alt gelir başvuru tarihleri 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ İzmir Ödemiş alt gelir başvuru tarihleri 2022 ve TOKİ İzmir Ödemiş projesiyle ilgili merak edilen detaylar... 

TOKİ Kemalpaşa alt gelir için kuralar çekildi!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde TOKİ tarafından alt gelir grubuna yönelik sosyal konut projesi kapsamında yapımı devam eden konutların hak sahiplerinin belirlenmesi için kura çekimi yapıldı.

Demmer Mermer Marble İzmir Fuarı'na katıldı!

Türkiye’nin önde gelen mermer şirketleri arasında gösterilen Demmer Mermer, 27-30 Mart 2019 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Marble İzmir Fuarı’na katılarak son teknolojiye uygun olarak geliştirdiği ürünlerinin tanıtımını yaptı.

TOKİ İzmir Tire Alt Gelir başvuruları başladı!

TOKİ İzmir Tire Alt Gelir projesinde yer alan 90 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ İzmir Tire Orta Gelir başvuruları bugün başlıyor!

Toplam 78 adet konutun yer aldığı TOKİ İzmir Tire Orta Gelir başvuruları bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ İzmir orta gelir kura sonucu sorgulama!

TOKİ İzmir orta gelir kura sonucu sorgulama detayları haberimizde yer alıyor. Fiyatların 203 bin 335,53 TL'den başladığı projede satışlar kura çekilişi ile yapıldı. 

İzmir Torbalı alt gelir kura sonuçları! İsim isim!

İzmir Torbalı alt gelir kura sonuçları! İsim isim açıklandı. Kura çekilişi bu sabah gerçekleştirilen projede toplamda 286 daire yer alıyor. 

TOKİ İzmir Torbalı orta gelir kura sonucu açıklandı!

TOKİ İzmir Torbalı orta gelir kura sonucu açıklandı. Toplamda 159 daireden oluşan projede 3+1 şeklinde daire tipleri yer alıyor.

TOKİ İzmir Torbalı alt gelir kura sonucu açıklandı!

TOKİ İzmir Torbalı alt gelir kura sonucu açıklandı. TOKİ İzmir Torbalı projesinde yer alan 286 konutta kura sonuçları belirlendi.

TOKİ İzmir Tire orta gelir projesinde sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ İzmir Tire orta gelir grubu projesinde yer alan 172 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ İzmir Tire Alt Gelir Grubu kura çekilişi 15 Mayıs'ta!

TOKİ İzmir Tire Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 357 adet konutun kura çekilişi 15 Mayıs 2018 tarihinde yapılacak.

İzmir Marble gelir Haberi

İzmir Marble gelir


Fuar İzmir'de kapılarını 25 Mart'ta açacak olan Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı (MARBLE), kent ekonomisine 150 milyon dolar kazandıracak. İzmir ile özdeşleşen ve dünyanın önde gelen 3 büyük mermer fuarı arasındaki MARBLE, bu yıl yeni yerinde yüzde 168 oranında büyüyen bir alanda yapılacak. 21. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, 25 Mart'ta Fuar İzmir ile eş zamanlı açılacak. Fuar İzmir'in resmi açılış töreni 25 Mart saat 10.00'da, MARBLE- 21'inci Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı ile birlikte yapılacak. Aynı gün saat 19.00'da tüm İzmirliler'in davetli olduğu kutlama düzenlenecek. Emre Aydın'ın konser vereceği gece için özel ışık gösterileri de hazırlandı.



Yeni...