20 / 04 / 2024

İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay

İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay

Sabuncubeli Tüneli, TBMM gündeminde konu oldu. Meclis toplantısında konuşan İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay, "Sabuncubeli Tüneli'nin içinde şu anda iyi çalışma yapılıyor, yirmi dört saat, tebrik ediyoruz ancak iki yıl gecikmiş."dedi..

Kiraya bile yetmeyen emekli maaşına düzenleme talebi: En düşük emekli maaşı 23 bin, ikramiye 10 bin TL olmalı!

Emekli maaşlarının yükseltilmesi talebi Meclis'e de taşındı. Saadet Partisi İzmir Milletvekili Mustafa Bilici, en düşük emekli maaşının 23 bin, ikramiyenin de 10 bin TL olması gerektiğini söyledi. İşte o açıklama...

İzmir'de orta ve az hasarlı binalar için belirlenen rezerv alanlar nerede? Milletvekili tek tek sordu! 

CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın, İzmir'de orta ve az hasarlı binalar için belirlenen Rezerv Yapı Alanlarının nerede olduğunun bilinmediğine dikkat çekerek, Bakanlığın açıklaması gerekenleri tek tek sıraladı. 

Milletvekili açıkladı: İstanbul'da kentsel dönüşüm bu hızla devam ederse 4 milyon konut için 20 yıl gerekir!

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mustafa Gürban, Meclis'te yaptığı açıklamasında deprem bölgesindeki konutlar ve kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu. İşte Gürban'ın o açıklamaları...

Mustafa Varank: Kentsel dönüşüm hamleleri hızlanacak!

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm hamlelerinin hızlanacağını ve vatandaşlara desteklerinin artacağını söyledi.

BBP lideri Mustafa Desteci EYT'liler için tarih açıkladı!

Büyük Birlik Partisi (BBP) lideri ve Ankara Milletvekili Mustafa Destici, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için tarih paylaştı.

Öğrencilerin yurt ve kira sorunu Meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, 21 Eylül 2021 tarihi itibarıyla ülke geneli ile İstanbul, Ankara, Eskişehir ve İzmir illerinde barınma sorunu yaşayan öğrencilere ilişkin soru önergesi verdi. 

Mustafa Demir'den Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesi eleştirisi!

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesi'nde başlatılan dönüşüm projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Mustafa Demir'den İBB'ye raylı sistem eleştirisi!

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, "CHP'li İBB, 20 ayda raylı hatların ancak 10 kilometresini yapabildi" dedi.

Mustafa Demir: Ahlat'taki Cumhurbaşkanlığı Sarayı tarihi ve milli bir projedir!

TBMM Genel Kurulunda açıklamalarda bulunan AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, Ahlat'ta Cumhurbaşkanlığı sarayı yapılacağı eleştirilerine cevap verdi. Demir, "Bir saray olmadığı gibi külliyeden daha büyük bir anlam taşıyan tarihi ve milli bir projedir" dedi...

Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı!

Bursa-İzmir arasındaki mesafeyi kısaltacak Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı. AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, proje hakkında açıklamalarda bulundu. 

Mustafa Yeneroğlu'ndan otomatik bilgi paylaşımı uygulaması açıklaması!

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, otomatik bilgi paylaşımı uygulaması hakkında bazı açıklamalar yaptı.

İzmir Kuş Cenneti'nden otoyol geçeceği iddiaları TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay, İzmir Kuş Cenneti'nde doğal yaşamı ve sit alanlarını olumsuz etkileyecek projeler yapılacağı yönündeki iddiaları TBMM gündemine taşıdı..

İzmir Ödemiş İlkkurşun Köyü otoyol projesi TBMM'de!

İzmir Ödemiş'e bağlı İlkkurşun Köyü yakınına yapılmakta olan otoyol TBMM'de konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, otoyola ilişkin olarak 10 soru hazırladı..

İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay Haberi

İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay


Sabuncubeli Tüneli, TBMM gündeminde konu oldu. Meclis toplantısında konuşan İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay, "Hemen bitecek dedikleri Sabuncubeli bu arkadaşlar. Ben Sabuncubeli Tüneli'nin içine girdim, Sabuncubeli Tüneli'nin içinde şu anda iyi çalışma yapılıyor, yirmi dört saat, tebrik ediyoruz ancak iki yıl gecikmiş."dedi.


İzin alarak içine girdiğini söyleyen Balbay, "Tek giden araç hafriyat kamyonları ve içeride de çalışma devam ediyor. Arkadaşlar, Sabuncubeli Tüneli'nin inşaatında gidiş geliş tünelleri birbirine çok yakın yapılmış, birbirini tetiklediği için de çökmeler var, ben gördüm. 


O çökmeler nedeniyle firma gitmiş ya da kaçmış ya da AKP anlaşmış, "Çok masraflı, sen kenara çekil." demiş. Şimdi, bu Sabuncubeli Tüneli'nde arkadaşlar, ikinci firma çalışıyor. Ben sordum, "Siz işi üzerinize aldınız. Nasıl gidiyor? Harcamalar nasıl?" dedim. Aldığım cevap şu, tüneli yarım...