19 / 04 / 2024

İzmir mimarisi

İzmir mimarisi

AKG Gazbeton'un "Tasarımın Binbir Yüzü" etkinliği için İzmir'de bulunan mimar Brigitte Weber, İzmir'in İstanbul'a göre daha iyi şartlarda olduğunu söyledi. Weber, projelerinde AKG Gazbeton'u tercih edeceklerini belirtti.

Büyükçekmece mimarisi ile dikkat çeken yeni camisine kavuşuyor!

Büyükçekmece Belediyesi, ilçeye yeni, modern ve depreme dayanıklı ibadethaneler kazandırmaya devam ediyor. Büyükçekmece Belediyesi ile Gürsu ailesinin katkılarıyla Celaliye Mahallesi’nde inşa edilen cami mimarisi ile İstanbul’un en ayrıcalıklı camilerinden olmaya aday.

Koronavirüs döneminde okul mimarisi yeterliliğine dikkat edilmeli!

Koronavirüs sonrası sosyal mesafe, doğal havalandırma gibi konuların öneminin artmasıyla yeni dönemde aileler, okulun mimarisi açısından daha dikkatli olmalı. Peki dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Levent'teki caminin mimarisi nasıl olmalı?

Merkez Bankası’nın Beşiktaş Levent’teki banka kulelerinin arasında bulunan 18 dönümlük arazisinde cami inşaatı başlatıldı. Peki Levent'teki caminin mimarisi nasıl olmalı? İşte  Fatih Altaylı'nın yeni cami mimarisi hakkındaki yazısı...

Yaylaların otantik mimarisi betonlaşmayla mı kayboldu?

Yeşil Yol güzergâhında yer alan  yaylalarda betonlaşmanın önüne geçilemiyor. Yaylaların otantik mimarisi adeta kayboldu.

İzmit'teki 8 katlı bina mimarisi ile hayret ettiriyor!

Kocaeli İzmit'te, 8 katlı bina ilginç mimarisi ile dikkat çekiyor. Bir cephesinde büyük bir oda, 2 metre genişliğindeki diğer cephesinde ise koridor ve mutfak planıyla yapılan bina, korkuya sebep oluyor.

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Çamlıdere'ye 'Ankara mimarisi' dokunuşu!

Ankara Çamlıdere Belediyesi, ilçe merkezinde bulunan binaların cephelerini ‘Ankara mimarisi’ konsepti ile yeniliyor. Dükkan cephelerini ve tabelaları yenileyen belediye, binaların cephelerini de restore edecek.

Almanya'da 'Batı'da İslam Mimarisi' sergisi açıldı!

Almanya Köln'de "Avrupa’daki Camiler: Batı’da İslam Mimarisi" temalı fotoğraf sergisi açıldı.

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

Ferko Signature’un iç mimarisi Autoban imzası taşıyor!

Ferko'nun, son teknoloji ile donatılmış ofis katları bir iş merkezinden fazlasını sunan projesi Ferko Signature'ın iç mimarisi, her projesinde ayrı bir hikaye yaratan Autoban tarafından gerçekleştirildi.. 

YDA Center'a Avrupa'dan "En İyi Ofis Mimarisi" ödülü!

YDA Group tarafından hayat geçirilen ve Yazgan Mimarlık tarafından tasarlanan YDA Center, Avrupa’nın en önemli gayrimenkul ödüllerinden biri olarak kabul edilen European Property Awards’da “En İyi Ofis Mimarisi” dalında ödül aldı.

İzmir Torbalı Belediyesi’ne yeni hizmet binası!

İzmir Torbalı Belediyesi’nce ihaleye çıkarılan, hem Osmanlı hem de modern Türk mimarisi ile dikkat çeken yeni hizmet binası projesi tanıtıldı.

İzmir mimarisi Haberi

İzmir mimarisi

Brigitte Weber, "İzmir, daha Avrupalı bir kent. Bu durum İzmir'in kentsel dönüşüm sürecine de yansıyabilir" dedi. Trump Towers ve Next Level gibi projelerde AKG Gazbeton ile çalıştıklarını söyleyen Weber, projelerinde AKG Gazbeton'u tercih etmeye devam edeceğini ifade etti. 


Posta...