29 / 03 / 2024

izmir Narova 2.etap projesi

izmir Narova 2.etap projesi

Daire teslimlerinin 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanan Narova 2. Etap Konutları 80 dönüm alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Bornova Narova 2. Etap nerede?

Narova 6. Etap'ta 2+1'ler 5 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Yapıtek İnşaat imzasıyla İzmir Bornova'da hayata geçirilen Narova 6. Etap'ta 2+1'ler 5 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

İzmir'de Halk Konut 2. Etap için imzalar atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin depremzedeler için Türkiye’de ilk defa İzmir'de start verdiği kooperatifçilik modeli yüzleri güldürmeyi sürdürüyor. Halk Konut 2. Etap için imzalar atıldı. İşte ayrıntılar...

İzmir Gaziemir Aktepe 2. Etap'ın yapımına başlanıyor! İhalesi gerçekleştirildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gaziemir Aktepe Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı’nda 2'nci etabın yapım ihalesini de gerçekleştirdi ve sonuçlandırdı. Gaziemir Aktepe 2. Etap'ın yapımına böylece start verildi...

İzmir Gaziemir Aktepe-Emrez Kentsel Dönüşüm projesinde 2. etap için start verildi! Dev proje ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aktepe-Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı 2. Etap projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Emlak Konut GYO İzmir Allsancak 2. Etap'ın değeri belli oldu! 

Emlak Konut GYO İzmir Allsancak Projesi 2 Etap'ın değerleme raporu yayınlandı. Emlak Konut GYO İzmir Alsancak Projesi 2 Etap'ın değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar 2. Etap ihalesi yarın!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Ayrancılar Mahallesi 2. Etap 161 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi yarın  saat 14:00'de  gerçekleştirilecek.

Evora İzmir 2. Etap ön satışa çıktı!

İlk etap satışları tamamlanan Evora İzmir projesinde 2. Etap satışları başladı. Proje İzmir'in gözbebeği Alsancak'ta yükseliyor.

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar 2. Etap ihalesi 16 Temmuz'da!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Ayrancılar Mahallesi 2. Etap 161 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 16 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

İzmir Örnekköy 2.Etap ve 3. Etap kentsel dönüşüm projeleri ihaleye çıkıyor!

İzmir Karşıyaka Örnekköy Mahallesi 2. Etap ve 3. Etap kentsel dönüşüm projeleri için ihale tarihi belli oldu. İhalelerin toplam bedeli 349 milyon 890 bin 967 TL olarak belirlendi.

TOKİ İzmir Kemalpaşa 2. Etap ihalesi yarın! 

İzmir İli, Kemalpaşa İlçesi, Çambel Mevkii 2. Etap 474 Adet Konut ve 63 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek...

TOKİ İzmir Torbalı 2. Etap ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ),  İzmir Torbalı'nın 2. Etap'ın ihalesini gerçekleştirdi...

İzmir Örnekköy 2. etap kentsel dönüşüm ihalesi 9 Mayıs'ta!

İzmir İli, Karşıyaka İlçesi, Örnekköy Mahallesi 2. Etap 26996 Ada 1 Parsel Kat Karşılığı Anahtar Teslimi İnşaat Yapım İşi ihalesi 9 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. 

İzmir Örnekköy 2. etap kentsel dönüşüm ihalesi 11 Ekim'de!

İzmir İli, Karşıyaka İlçesi, Örnekköy Mahallesi 2. Etap 27003 Ada 1 Parsel Kat Karşılığı Anahtar Teslimi İnşaat Yapım İşi ihalesi 11 Ekim 2018 tarihinde yapılacak. 

izmir Narova 2.etap projesi Haberi

izmir Narova 2.etap projesi

Yapıtek imzası ile hayata geçirilen Narova 2. Etap Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. Projede toplam 1100 adet konut bulunuyor.


"Bornova Narova 2. Etap nerede?" sorusuna İzmir'in Bornova ilçesi yanıtını verebilmek mümkün. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen projede ilk etap satışları kısa sürede tamamlandı.


İzmir Narova 2. Etap'ta fitness ve pilates salonları, masa tenisi ve bilardo salonu, seyir terası, oyun odaları, kapalı havuzlar ve çocuk havuzları, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, yürüyüş ve bisiklet alanları gibi ortak kullanım alanları mevcut. 


Toplam 9 etaptan oluşan Narova 2. Etapta 1 oda 1 salon daireler 168 bin TL ile 210 bin TL, 2 oda 1 salon daireler 195 bin...