28 / 03 / 2024

İzmir Ödemiş düğün salonu

İzmir Ödemiş düğün salonu

Ödemiş'te merkeze uzak bölgelerde yaşayan vatandaşların düğün, nişan, sünnet gibi özel günlerinde kullanacağı düğün salonları yenileniyor.

İzmir Konak'ta kentsel dönüşüm için yargı kararları bekleniyor!

İzmir Konak'ı dönüştürmek için yoğun mesai harcayan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, çalışmalarda gelinen son durum hakkında bilgi verdi. 

İzmir 2019 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

İzmir 2019 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar 2019?

İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm kira yardımının 2019'da ne kadar olacağını açıkladı. Peki İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

Uzundere 3. etap kentsel dönüşüm ihalesi 4 Ekim'de!

İzmir Uzundere dönüşümünde 3. etabın ihale tarihi belli oldu. İhale tarihi ve ihaleye katılım şartları bugünkü Resmi Gazete'de duyuruldu..

Eski İzmir Ödemiş Devlet Hastanesi'nde dönüşüm başladı!

İzmir Ödemiş'e yeni devlet hastanesi yapılamsıyla eski hastanenin ne olacağı merak konusu olmuştu. Hastanesinin yenilenip yeni diş hastanesine dönüşeceği açıklandı. 

Feyzullah Yetgin: Kentsel dönüşüm sürecini fırsata çevirmeliyiz!

İzmir Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı’nda konuşan GYODER Başkanı Dr. Feyzullah Yetgin, “Kentsel dönüşüm sürecini, tüm sıkıntılara rağmen fırsata çevirmemiz gerekiyor” dedi.

Mehmet Özhaseki, İzmir Kentsel Dönüşüm Kurultayına katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kaya Termal Otel'de düzenlenen İzmir Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayına katıldı.

İzmir'de Bakanlık onaylı kentsel dönüşüm!

İş adamları Teoman Timincioğlu ile Ahmet Kıran, İzmir'in kentsel dönüşümünle yenilenmesine katkı koyabilmek için İzmir Kentsel Dönüşüm A.Ş'yi kurdu.

Erka Grup İstanbul ve İzmir'de dönüşüme odaklanacak!

Kentsel dönüşüm projeleri geliştiren Erka Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erol Karagöz, yatırımlardan ve projelerden bahsetti. İstanbul ve İzmir'de dönüşüme odaklanacak.

İzmir Ödemiş'teki düğün salonları yenileniyor!

Ödemiş'te merkeze uzak bölgelerde yaşayan vatandaşların düğün, nişan, sünnet gibi özel günlerinde kullanacağı düğün salonları yenileniyor.

Kentsel dönüşümde 1 gün bile kaybedilmemeli!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, kentsel dönüşüm uygulamalarının geniş çaplı bir şekilde başlaması gerektiğini belirtti. Aslan, ''İzmir'de dönüşüm için zaman kaybedilmemeli'' dedi.

Ömer Dinçer: İzmir'i İzmirli firmalar dönüştürmeli!

Yenigün gazetesi yazarı Ömer Dinçer bugünkü yazısında İzmir'in dönüşümünü kaleme aldı. İşte Ömer Dinçer'in o yazısı...

Özlem Şenyol Kocaer: İzmir kentsel dönüşümde geç kalmadı!

Şehir Plancıları Odası İzmir Şube Başkanı Özlem Şenyol Kocaer, İzmir kentsel dönüşümünü değerlendirdi. Kocaer, “İzmir dönüşümde geç kalmadı, keşke köy olarak kalsaydı” dedi.

İzmir Ödemiş düğün salonu Haberi

İzmir Ödemiş düğün salonu


İlçe sınırlarında yaşayan herkese eşit hizmet etmek ve yaşam standartlarını yükseltmek amacıyla çalışma ve projelerini yürüten Ödemiş Belediyesi, merkeze uzak mahallelerin ortak kullanımlı salonlarını yeniliyor. Bu çalışmalar kapsamında Çaylı ve Kaymakçı mahallesindeki düğün salonları yeni görünümüyle hizmete sunuldu. Mevcut salonlarda, çatı aktarma, kapı-pencere yenileme, boya, elektrik alt yapılarının onarımı, sahne ve sandalyelerin tadilatı gibi işler yapılarak, vatandaşın kullanımına sunuldu. Çalışmalar, ihtiyacı olan mahalleler öncelikli olmak üzere sürdürülecek.




Ödemiş...