29 / 03 / 2024

İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri

İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri

İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri ve şartları 2022 haberimizde yer alıyor. İşte İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri ve şartları 2022...

O ilde 2 adet arazi ve 1 zeytin bahçesi satılıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı! 

İzmir Ödemiş Belediyesi, İzmir ili, Ödemiş ilçesi, Seyrekli, Dolaylar ve Kurucuova mahallelerinde yer alan 2 adet arazi ile 1 zeytin bahçesini satıyor. İşte ayrıntılar...

2023 TOKİ İzmir müstakil arsa kura sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı!

''İlk Evim'' ve ''İlk Evim Arsa'' kura çekimleri kapsamında, 4 bin 900 müstakil arsa kurası İzmir'in Torbalı, Aliağa, Dikili, Karaburun, Karaburun, Bayındır, Bergama, Beydağ, Menemen, Ödemiş, Kemalpaşa, Menderes, Selçuk ve Tire ilçelerinde çekilecek. İşte, TOKİ İzmir arsa kura sonuçları isim listesi

İzmir Ödemiş'te 6 adet arazi satılıyor! 345 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İzmir ili Ödemiş Belediyesi, İzmir ili, Ödemiş ilçesinde yer alan 6 adet araziyi satıyor. Gayrimenkul sahibi olmak isteyenler hemen baksın! İşte ayrıntılar...

İzmir'de depremzedeler için yapılan TOKİ konutlarındaki sorunlar meclis gündeminde!

İzmir'de TOKİ tarafından depremzedeler için yapılan binalarda ortaya çıkan sorunlar meclis gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Ödemiş kura sonuçları 11 Şubat 2022!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının imzasıyla İzmir'de hayata geçirilen projenin kura sonuçları bugün belli oluyor. Peki Ödemiş kurasının 11 Şubat 2022 sonuçları ne oldu?

TOKİ İzmir Ödemiş kura sonucu 11.02.2022!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir'de hayata geçirdiği projenin kura sonuçları açıklanıyor. Peki TOKİ İzmir Ödemiş kura sonucu 11.02.2022 sonuçları ne oldu?

TOKİ İzmir 2022 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Ödemiş projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi resmen başladı. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor.

İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri ve şartları 2022!

İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri ve şartları 2022 haberimizde yer alıyor. İşte İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri ve şartları 2022...

TOKİ İzmir Ödemiş alt gelir başvuru tarihleri 2022!

TOKİ İzmir Ödemiş alt gelir başvuru tarihleri 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ İzmir Ödemiş alt gelir başvuru tarihleri 2022 ve TOKİ İzmir Ödemiş projesiyle ilgili merak edilen detaylar... 

TOKİ İzmir Ödemiş 2022 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Ödemiş projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ'den İzmir'de 1089 lira taksitle ucuz konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Ödemiş projesi için başvurular yarın başlıyor. Projeden 1089 lira taksitle konut sahibi olunabiliyor.

İzmir Ödemiş ve Kiraz için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili, Ödemiş ve Kiraz ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

İzmir Ödemiş için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili, Ödemiş ilçesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri Haberi

İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Ödemiş orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri ve şartları 2022 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar kuralı olarak satışa çıkarıldı.

TOKİ İzmir Ödemiş orta gelir grubu projesinde 29 adet konut yer alıyor. Proje kapsamındaki konutlar 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Kuralı satış yöntemiyle satışa çıkarılan Ödemiş TOKİ orta gelir grubu projesi için başvurular Ziraat Bankası aracılığıyla alınıyor. Proje için son başvuru tarihi 4 Şubat 2022 olarak belirlendi.

Kura çekilişinin 11 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirileceği TOKİ İzmir Ödemiş orta gelir grubu projesi için başvuru heyecanı başladı.

TOKİ Ödemiş orta gelir grubu projesinde en düşük konut bedeli 390 bin 385 TL, en yüksek bedeli 449...